1 ile 30 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
    Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
    Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
    Kamanan, Beto.

Kontenjan sorunu da yok. Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
    Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
    Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
    Kamanan, Beto.

Kontenjan sorunu da yok. Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence.
    Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.
    Sonuçta süper lige yeni çıkmış bir takım ve bu kadar transfer yapmaları kadar doğal bir şey yok. Orduspor ve Samsunspor da çok sayıda transfer yaptı ona bakacak olursak. Bank Asya'dan geldikleri gibi süper lig maçlarına çıkacak halleri yok ya. Çağdaş konusuna gelince, o adam iyi kötü yurtdışında oynadı ve Basel tecrübesi kazandı. Belki büyük bir takıma gitse haklısınız derdim, ama Mersin İdman Yurdu için oldukça uygun bir transfer. Gereksiz bir transfer varsa o da 35 yaşındaki Hakan Bayraktar'dır bence.

Mesaj Yetkileri