1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Milli takım olayı çok yakışıksız olmuş.Diyelim ki Kazakistan ve Avustralya maçında gelmedi bu topçular ve Türkiye puan kaybetti gidemedi Euro 2012'ye sonrada Tff istifa etti.Bu oyuncular hangi yüzle giyebilecek o milli formayı bir daha?
    adama şikeci damgası vur, sl yi elinden al ama sonra gel de ki milli takıma ihanet. nasıl giyeceksin o formayı.. giymem kardeşim..

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    adama şikeci damgası vur, sl yi elinden al ama sonra gel de ki milli takıma ihanet. nasıl giyeceksin o formayı.. giymem kardeşim..
    Şike yapıldıysa yönetim nezlinde yapılmış demek ki,eğer oyuncularda şikenin içinde olsaydı 3-4 oyuncu koğuşta volta atıyor olurdu şimdi Korcan gibi

Evet böyle birşey yaparlarsa,milli takıma ihanet,ülkeye ihanettir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Şike yapıldıysa yönetim nezlinde yapılmış demek ki,eğer oyuncularda şikenin içinde olsaydı 3-4 oyuncu koğuşta volta atıyor olurdu şimdi Korcan gibi

Yani yönetim nezlindeyse kirlenmez diyorsun o zaman CL ne olacak. Orda yöneticiler mi oynuyordu maçları sahada.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Yani yönetim nezlindeyse kirlenmez diyorsun o zaman CL ne olacak. Orda yöneticiler mi oynuyordu maçları sahada.
    Hani bu olaya girmemek en iyisi aslında da dayanamadım.Ne yani şimdi yöneticiler şike yapmışsa kulüp onun cezasını sahada almayacak mı?Bu şike olayı doğruysa futbolcularınızın antrenörünüzün emeklerini çalanlar cezayı verenler değil ceza almasını sağlayanlandır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hani bu olaya girmemek en iyisi aslında da dayanamadım.Ne yani şimdi yöneticiler şike yapmışsa kulüp onun cezasını sahada almayacak mı?Bu şike olayı doğruysa futbolcularınızın antrenörünüzün emeklerini çalanlar cezayı verenler değil ceza almasını sağlayanlandır.
    Ortada alınmış bir ceza yok bu birincisi. İkincisi o lafı ben başka mesaja cevaben yazdım. mesajta bu anlamda yazı vardı ona cevaben yazdım .
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sen o adamın hakkını çalıp başka kulube verirsen o da oynamaz tabi. siz ihanet olarak algılayın.. daha bu tüm branşlara da yayılacak. ve tek dileğim inşallah futbolcularımızın olmadığı maçlarda onları ararlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    sen o adamın hakkını çalıp başka kulube verirsen o da oynamaz tabi. siz ihanet olarak algılayın.. daha bu tüm branşlara da yayılacak. ve tek dileğim inşallah futbolcularımızın olmadığı maçlarda onları ararlar.
    Federasyona bağıracagına dönsün başkanına,asbaşkanına bağırsın bi.Ne yaptınız başkanım da bu hallere düştük diye.

Futbolda gelmemesine tek üzüleceğim adam Gökhan Gönül'dür.Gerisinin alternatifi bulunur başarılır olunur.Bu açıklamaya yapanlar varsayalım ki aynı tff ile Euro 2012'ye katılırsak ne yapacaklar ?

Mesaj Yetkileri