1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Süreci uzatırkende, kendini kurtarmak için yargıya topu atarkende federasyon hatalıydı. Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmeside hatalıydı. Bu kadar hata içerisinde Fenerbahçe yönetimide olaya doğru yaklaşamamış takım çıkarlarını koruyamamıştır. Bunuda görmek lazım.

Bunları yapamadıktan sonra mevcut yöneticiler kolayı seçmiştir. Dar ağacında bile son sözümüz Fenerbahçe lafını destekleyen yönetimde yer alan Nihat Özdemir daha dar ağacına gelmeden son sözüm istifa dedi. Bir diğeri olan Ali Koç, Bank Asya'ya düşürün diyor. Kimsenin Fenerbahçe dediği yoktur.

Şimdi Fenerbahçe'siz lig olmazda bir yere kadar olmaz. Kimse kendini kandırmamalıdır. Fenerbahçe bu tavrıyla kimi neyi cezalandırıyor. Ben söyliyim. Olan takımın geleceğine ve paralarına oluyor. Yani kendine zarar veriyor.

En basitinden federasyona tavır atıyorsa Bank Asya başka bir kurumun ligimidir? O yüzden geçmişte Demirören'i eleştirmiştik. Paf takımla çıkarız çıkışından ötürü. Yöneticiler sonuçlarını düşünmeden hareket etmemelidir.

Şampiyonlar ligi konusunda Fenerbahçe yönetimide sınıfta kaldı. Bundan sonraki süreci doğru yürütmek yerine okulu uzatmaya devam ediyorlar.
    Burak abi yönetimin 1 gün içinde ne yapmasını bekliyordunuz ki. Türkiyenin en iyi hukukçularından biri orada ama karşı tarafın(tahkimin) açıklaması : bu kararı uefa verdi..
    uefa da biz vermedik tff verdi diyor. fenerbahçe ye de karar tff den geliyor.

Bu kadar üstümüze gelinmişken bırakın da düşmek istememiz en doğal hakkımız olsun.

Bu arada Nihat Özdemir'e çok kızgınım çok...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz Fenerbahçe dedi. Duygulandı, gözyaşı döktü. Ama yakıştı mı şimdi bırakıp gitmek. Aziz Başkan ile görüşmesinde istifa etme demiş başkan ama arkadaşlarını yarı yolda bırakmış oldu.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burak abi yönetimin 1 gün içinde ne yapmasını bekliyordunuz ki. Türkiyenin en iyi hukukçularından biri orada ama karşı tarafın(tahkimin) açıklaması : bu kararı uefa verdi..
    uefa da biz vermedik tff verdi diyor. fenerbahçe ye de karar tff den geliyor.

Bu kadar üstümüze gelinmişken bırakın da düşmek istememiz en doğal hakkımız olsun.

Bir gün içerisinde birşey yapmadıkları için değil bu kadar zamandır birşey yapmamalarını eleştiriyorum. Açıkçası dışardan bakınca benimde hoşuma gidiyor. Helal olsun, yürü be diyorum ama bizi düşürün dediğinde kim zarar eder ona bakmak lazım. Gelirler düşer, Galatasaray'ın 1-2 yılı gider. Lig TV ihaleyi bırakır. Fenerbahçe'nin 6-7 yılı gider.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bir gün içerisinde birşey yapmadıkları için değil bu kadar zamandır birşey yapmamalarını eleştiriyorum. Açıkçası dışardan bakınca benimde hoşuma gidiyor. Helal olsun, yürü be diyorum ama bizi düşürün dediğinde kim zarar eder ona bakmak lazım.
    bu kadar zamandır yapacak bir şey yoktu ki orta da.. bir anda geldi. ben itiraza ret bekliyordum ama gerekçe hukuk skandalıdır. şimdi cas a gitsek der ki; o kararı tff verdi uefa değil.. gerçi tff reddetti diye sıradaki itiraz yeri orası ama olsun..

elbette büyük zarar göreceğiz. ama şuan MAA tavrından tek anladığım sizi havuz için tutuyoruz.. o yüzden düşmemiz şart. dediğim gibi 1 değil 3 forma alırız.. en az zararla kurtulmaya çalışırız. ama başkaları da zarar görmeli...
    Last edited by sui generis : 26.Ağustos.2011 at 00:33 Reason: kelime ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bu kadar zamandır yapacak bir şey yoktu ki orta da.. bir anda geldi.
    İnanırmısın bilmiyorum ama emin olabilirsin ki kendime güzel ünvanlar takmaya çalışmıyorum.

Bunların olacağını görenlerden biriyim. Yani bir anda felan gelmedi. Federasyon bunca tutarsızlığa imza atarken Fenerbahçe sessiz kaldı. Siz ne yapıyorsunuz demedi. Federasyon delil yok dediğinde de tutarsızlıklarını görmezden geldiler. Madem gizlilik var bunu bilmiyormuydunuz demediler. (Fenerbahçe çıkacak karar olumsuz olur diye transferi durdurmuştu.)

Galatasaray açıklama yaparken belki fırsatçılık belki doğruları görme adınaydı. Nasıl değerlendirirseniz saygı duyarım ama adı ne olursa olsun gerçekleri anlatıyorlardı. Buna rağmen çoğunluk Galatasaray'ı dışladı. Gençlerbirliği Başkanı kulüpler birliğinden atalım dedi. Gün geldi Fenerbahçe'yi bu federasyon Şampiyonlar Liginden attı. Bu olanlarla da Fenerbahçe üzerinden Türk futboluna büyük bir darbe geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İnanırmısın bilmiyorum ama emin olabilirsin ki kendime güzel ünvanlar takmaya çalışmıyorum.

Bunların olacağını görenlerden biriyim. Yani bir anda felan gelmedi. Federasyon bunca tutarsızlığa imza atarken Fenerbahçe sessiz kaldı. Siz ne yapıyorsunuz demedi. Federasyon delil yok dediğinde de tutarsızlıklarını görmezden geldiler. Madem gizlilik var bunu bilmiyormuydunuz demediler. (Fenerbahçe çıkacak karar olumsuz olur diye transferi durdurmuştu.)

Galatasaray açıklama yaparken belki fırsatçılık belki doğruları görme adınaydı. Nasıl değerlendirirseniz saygı duyarım ama adı ne olursa olsun gerçekleri anlatıyorlardı. Buna rağmen çoğunluk Galatasaray'ı dışladı. Gençlerbirliği Başkanı kulüpler birliğinden atalım dedi. Gün geldi Fenerbahçe'yi bu federasyon Şampiyonlar Liginden attı. Bu olanlarla da Fenerbahçe üzerinden Türk futboluna büyük bir darbe geldi.
    abi eğer sen federasyon feneri düşürmeye şuan yeterli belge yok dedikten sonra feneri şampiyonlar liginden men edeceğini tahmin edebildiysen seni çok tebrik ederim.. ben sadece; MAA nın kendine güvenmeyen katılmasın açıklamasını hatırlıyorum ve bu konu da kulübüme kızamam. avrupa dan çekilmek demek suçu kabul etmek demektir. aynı mantıkla avrupadan men ediyorsan ligden de men etmelisin.. transferi durdurmak ta gayet normal. çünkü; ne yaptığı belli olmayan bir federasyon var. temkinli olmak gerekir. gizlilik konusunda sana sonuna kadar katılıyorum. federasyon ifade alamayacağını bilmiyor muydu ? neden ligi erteledin ya da erteliyorsan sonuna kadar ertelemelisin. bunu zaten ben günlerdir söylüyordum..

burada lig ilk ertelendiğinde bir sitem olmuştu kulüpten.. kozmik odayla bizi yargısız infaz mı yapacaksınız diye. aynı sitemi Faik Işık ta yapmıştı. burada da kulube kızamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi eğer sen federasyon feneri düşürmeye şuan yeterli belge yok dedikten sonra feneri şampiyonlar liginden men edeceğini tahmin edebildiysen seni çok tebrik ederim.. transferi durdurmak ta gayet normal. çünkü; ne yaptığı belli olmayan bir federasyon var. temkinli olmak gerekir.
    Şampiyonlar liginden men ederdi diye bildim dersem yalan olur. Ancak Şampiyonlar ligine gönderseydi başka flaş skandala imza atacaklardı. Su testisi su yolunda kırılır. Bize hep böyle öğretilmedi mi?

Sonuç olarak Fenerbahçe'nin düşme isteğine birşey demiyorum. Ancak yöneticilerin çözümü bu olmamalıdır.

Mesaj Yetkileri