Maçı izleyemedim.Bittikten sonra haberim oldu ve şaşırdım açıkçası Beşiktaş'ın kaybetmesine.Yorumlarda biraz yukarılara çıktım.Arkadaşlar sahanın patates, ıspanak, karpuz vs tarlası olması veya Bjk'nin hazır olmaması yada ilk maçta alınan 3-0'lık galibiyetin rehaveti falan hiçbiri maçın bu sonuçla bitmesini anlaşılabilir kılmıyor.Bir tarafta Türkiye'nin en büyük klüplerinden biri, diğer yanda geçen sezon Rusya 2. ligine düşmüş bir takım.Bu maalesef son yıllarda ülke futbolumuzun düştüğü durumu gösteriyor.Geçen sezonlardaki PAOK, Karpaty örnekleri gibi..Neyseki Beşiktaş ilk maçta avantajlı bir skor elde etmişti ki kazaya kurban gitmedi.Ama yinede bu denli iyimser düşünmenize anlam veremedim.Tüm samimiyetimle söylerim ki keşke 5 tane atıp gelseydi Beşiktaş.Ama Alania karşısında bile 2-0 yenilen bir takım beklentilerimizi ne derece karşılar bilmiyorum.İnşallah grup aşamasına kadar takım kendini toplar ve Avrupa Liginde çeyrek final falan yapar en az.Buna çok ihtiyacımız var ülke futbolu olarak.