Screw you guys, I'm goin' home
Taraftarları kesinlikle kesecek başkanıPara toplayıp al sonra sat
G.Saray çok büyük bir kulüp
Galatasaray, Podolski transferinde ikinci ve en önemli teklifini verdi. Sarı kırmızılılar Podolski’ye yıllık 4 milyon net ücret, takımı Köln’e ise 10 milyon avro bonservisi ücreti önerdi.
Türklerle ilişkisi çok iyi olan Polonya asıllı Alman futbolcu ise, arkadaşı olan futbolcu antrenörü Turgay Hardal’a Galatasaray’ın teklifiyle ilgili çok önemli bir mesaj verdi.
PODOLSKI: “KULÜBÜMLE ANLAŞILSIN, BEN GÖRÜŞMEYE HAZIRIM. GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR TAKIM”
Köln’de yaşayan ve özellikle FC Köln ile Bayern Leverkusen takımlarıyla çok iyi ilişkileri olan Turgay Hardal, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve “Konuşmamız sırasında Lucas’ın yaklaşımını çok net anladım ‘Lucas, kulübümle mukavelem var. Ancak Galatasaray, kulübümle anlaşırsa ben görüşmeye hazırım. Türklerin beni böyle ısrarla istemesi gurur verici bir olaydır. Galatasaray çok büyük bir kulüptür. Ancak benim profesyonel bir anlaşmam var; önce kulübümle anlaşılmalı, sonrasında ben görüşmeye hazırım’ diyor” şeklinde konuştu.
GALATASARAY, LUCAS’A KÖLN’ÜN VERDİĞİNİN 2 KATINDAN FAZLASINI VERİYOR
Turgay Hardal, eğer Podolski, FC Köln Yönetimi’ne gidip, “Ben gitmek istiyorum” derse, bu iş kesin olur. Podolski, Köln’den yıllık 2.5 milyon avro brüt para kazanıyor, vergilerle birlikte eline net 1.5 milyon avro geçiyor. Oysa Galatasaray kendisine yıllık 4 milyon avro net para verdi. Lucas, bir daha hayatı boyunca böyle bir teklifle karşılaşamaz” dedi.
ALMAN BASINI DURUMU GALATASARAY LEHİNE DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADI
Alman basının da bugün itibariyle Podolski’nin Galatasaray’a transferi konusunda ılımlı haberler yaptığını ifade eden Hardal, “Köln Başkanı Wolfgang Overath, ‘Podoslki’yi kesinlikle bırakmayacağız. O bizim idol futbolcumuz’ açıklamasında bulundu; ancak Kölner Express ve Bild gibi önemli gazetelerdeki arkadaşlarım Podolski konusunda durumun Galatasaray lehine değiştiğini söylediler ” şeklinde konuştu.
CELAL GÜRCAN: “GÖRÜŞMELERİMİZ İYİ GİDİYOR; EN GEÇ YARIN AKŞAM SONUÇ ALIRIZ.”
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Celal Gürcan ise, konuyla ilgili Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcımız Adnan Öztürk, orada transfer çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcunun tavrı açısından düşündüğümüzde durumun lehimize olduğunu söyleyebilirim. Görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Ancak size yüzde veremem, bu transfer, ne olacağı belli olmaz. En geç yarın akşama kadar olumlu ya da olumsuz bir sonuç alacağız” dedi.
PODOLSKİ KÖLN’DE MUTSUZ
Lucas Podolski, Bayer Münih’ten ayrılıp büyük bir hevesle geldiği Köln’de son gelişmeler nedeniyle mutsuz günler yaşıyor. Öyle ki kaptanlığının alınmasına neden olduğunu düşündüğü sportif direktör Volker Finke ile selamlaşmıyor, tokalaşmıyor. Geçen sezonki teknik direktör Frank Schaefer’in gönderilmesi, ardından çok sevdiği kulüp çalışanlarının da işine son verilmesi Polonya asıllı futbolcu için tam bir hayal kırıklığı oldu. Podolski’nin mutsuz bir dönem geçirmesi, transfer konusunda Galatasaray’ın en önemli avantajı olarak değerlendirilirken, Alman futbol otoriteleri futbolcunun Galatasaray’a transferi durumunda, FC Köln kulüp binasını binlerce taraftarın basabileceğini söylüyorlar.
kaynak: radyospor
Last edited by Cengo : 25.Ağustos.2011 at 14:51
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Taraftardan çekincesi olabilir Köln'ün.Taraftarları para toplayıpta aldılar diye hatırlıyorum.Böyle açıklamalar gelecektir fakat ben Podolski transferinin bittiğini düşünüyorum.Galatasaray'a yakın kaynaklarda yazıyor bunu..Gelmesi Galatasaray için çok iyi olacaktır.Tabii gelmemesi halinde tabii ki bir alternatif de vardır.
Podolski iyi transfer olur ama görünen o ki Köln bırakmayacak.
Ayrıca neden hiç Fransa Ligi'ne hiç bakmıyoruz, taş gibi oyuncular var.
ibrahimseten ibrahim seten
6. hangisi gelir bilemem.. ama siz seçin beğenin, alın.. sürpriz ismi söylemem için önce şu transferin bitmesi lazım.. hamit'i de sordum..
9 saniye önce
5. ama olmazsa 2 adayımız daha vr. biri arshavin öteki reyes. forlan gittiği için daha önce reyes'i tk başına vermeyen amadrid masaya oturur
3 dakika önce
4. indirmezse vazgeçecekler.. hep konuştuğum malum kişi der ki: arda'nın yerine mutlaka ama mutlaka birini alacağız.. podolski'yi istiyoruz
5 dakika önce
3. daha aşağıya çekmeye çalışıyor. podolski ile anlaştılar ve oyuncunun kulübe baskı yapmasını bekliyorlar. köln fiyatı 8.5'un altına....
6 dakika önce
ibrahimseten ibrahim seten 2. "bonservis ücreti fazla.. biz takımın ilk taksitlerini ödemedik.. onları ödemeden podolski'yi bu fiyatlara almayalım" dedi.. gs rakamı...
8 dakika önce
1. gs'de birinin ak dediğine ötekinin kara dediği 2 yönetici var.. ak diyen yönetici köln ile anlaşma sağladı.. ama bu sefer kara diyen....
Arsenal Prepare £15m Move for German International Lukas Podolski
Koln striker linked with move to the Emirates Stadium.
Arsenal are being linked with a summer move for German international striker Lukas Podolski.
The Koln forward is helping his hometown team in the fight against Bundesliga relegation after joining for €10 million back in 2009, but Die Geißböcke may be forced to cash in on the player should the worst happen this term.
Renowned in Britain for his international exploits with Germany, Podolski is confident he would be a success in the Barclays Premier League, and highlights England as a potential future destination.
“Being at Koln does me good. It’s my club, it my town,” the 25-year-old told Bild.
“If it’s up to me, I’ll still be here next season. Where I’d go if I opted to leave after all? Without wanting to sound arrogant, I could succeed at a big European club, in England or Spain.”
SOURCE: Give Me Football – Official PFA Website
German publication Bild states that Lukas Podolski would be available for around £15m if indeed Koln are forced to sell their prized asset and perhaps the talented attacker would be an ideal signing for Arsenal where he could help add beef up the North London club’s attacking options.
Tottenham are also said to be tracking the former Bayern Munich front man and if Podolski’s side are relegated then a move away from the club seems inevitable and even if the 14th placed Bundesliga side do not avoid the drop financial hardships may force Volker Finke’s side to sell.
Even though Koln are struggling Polish born Podolski has netted 12 goals and is of course a huge success at international level where he has netted a very impressive 42 goals in 84 appearances and is still just 25 years old.
Arsenal depend very much on Robin Van Persie who is of course very injury prone and new signing Marouane Chamakh may have started life in the Premier League with a bang scoring seven goals by late November but has failed to net in his last 11 top tier matches. Back up strikers Nicklas Bendtner and Carlos Vela may well be on their way at the end of the season so could therefore have room for the adaptable Podolski who can play out wide or as an orthodox striker.
http://www.caughtoffside.com/2011/04/28/arsenal-prepare-15m-move-for-german-international-lukas-podolski/
Arsenal araya girdiyse iş yatar.
Malesef Podolski işi büyük ölçüde yattı.
Haber doğru olmak zorunda değil ki.
Farkındayım Atıl ama malesef basında çıkan haberler olumsuz gittiğini gösteriyor, umarıyım yanılırım.
HESAPLAR KARIŞTI (MİLLİYET)
Galatasaray’da, Lukas Podolski transferi arapsaçına döndü. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk tarafından yürütülen transfer operasyonunda dün yaşanan gelişmeler moralleri bozdu.
Önceki gün Akmerkez’de Başkan Ünal Aysal ile görüşen ve transfer için bütün yetkiyi üzerine alan Adnan Öztürk, hem Alman oyuncu hem de Köln Kulübü ile anlaştıklarını açıklamıştı.
Sarı-kırmızılı yönetim ilerleyen saatlerde de, Podolski ve kulübüyle görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirmişti.
Ancak Köln Kulübü Yönetimi dün çark ederek, Podolski’yi bırakmayacağını bildirdi. Galatasaray’a 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 26 yaşındaki Alman yıldızı bırakacağını ileten ve ödeme planlarını da kabul eden Köln’ün bu tutumu çok büyük şaşkınlık yarattı.
Alman ekibi ile görüşmeler devam ederken, Galatasaray’ın Forlan, Reyes, Fabiano ve Keita’dan sonra KAP’a bildirdiği bir oyuncuyu daha kadrosuna katamaması dikkat çekti.
transferin bitimine 10 gunden az gun kaldi yonetim hala ne yapiyor sahsi gorusum Yonetim Obur islerde basarili ama transferde basarisiz oldugunu gosterdiler ozellikle unal aysal verdigi sozleri tutmadi tuttu bazilarini ama cok gec geldi transferler gene fatih terimin basi yanicak eger basarisiz sonuclar alirsak.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sol beke ısrarla oyuncu lazım diyorum. Sol açık çok önemli değil.
Ligi bu sene su andaki savunmayla rahat tamamlariz ama hücumda top tasiyacak bi oyuncu sart bence. Seneye avrupa kupalarina kalabilirsek iyi bi stoper sol bek sart.
Podolski 12-15 M € edecek, o derece ozelligi olan bir adam degil. Bu kadar sulanmisken de kazik yemeyelim bence. Keita gelsin cok istiyorum. Duygusal bir dusunce belki ama o tarz bir adama ihtiyacimiz var.
Podolski olmayacak gibi sanki.
Her maç Real Madrid ile oynamadığımız için ligi rahat götürür bu defans
Alman gazeteleri 10 milyon euroya Podolski'yi aldigimizi söylüyor.
@tribundergi: TRANSFER - Juan Pablo Pino, Suudi Arabistan'in Al-Nassr takimina transfer oldu. (Kiralik)
Podolski hayirli olsun![]()
![]()
Podolski yalan olmus.