Sayfa 169 / 483 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
5,041 ile 5,070 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    1 sezon boyunca ne yapacak o zaman futbolcular falan.Sonuçta 2 maça çıkmama gibi bir durum olursa 1 sezon boşta olacak takım.
    Herşey göze alındı usta , bu konuşmalara gerek yok artık.Bu takımın düşürülmemesi rezaletin kralıydı ŞL'nden men edildiği göz önüne alınırsa.O yüzden geçelim yok lig tv yok takım sene kaybeder.

Ayakta durarak ; kaybediceği ne varsa bence unutturmuştur bu takım.Taraftar kartlarımız da deli gibi satılmaya devam ediyor.Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü görevini yapıyor yine.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe taraftarını bilmem ama yönetimi blöf yapıyor. Eğer gerçekten bu sezon beyaz bir sayfa açarak Bank Asya'da oynamak istenilseydi Federasyonun "bize yazılı olarak başvuru gelmedi ve yazılı başvuru yapılmayacağı da söylendi" açıklamasından sonra yazılı başvuruda bulunulurdu ve TFF de gereğini yaparak karara bağlardı. Belki taraftar canı gönülden alt lige inip ordan daha güçlü geliriz diye düşünüyor fakat bence futbolcular ve yönetim bunu " belki UEFA ve TFF geri adım atar" diye blöf olarak kullandı fakat TFF geri adım atmadı.Gerçi hoş TFF de kendini olası yasal prosedürlerde suçlu konumundan kurtarmak adına yazılı başvuru istiyor. Yani resmen iş satranç oyununa dönüyor. Bir taraf hamle yapmadan karşı susuyor. Hamle gelince karşılık veriliyor fakar sonraki hamle düşünülerek hareket ediliyor. İşin acısı TFF zamanında yapmadıkları ya da yapamadıklarının diyetini fazlasıyla ödeyecek gibi duruyor.

Ama tabiki birazdan çıkıp Fenerbahçe yönetimi toplantıda " yazılı başvuruyu yapacağız Federasyona" derse orasını bilemem....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe taraftarını bilmem ama yönetimi blöf yapıyor. Eğer gerçekten bu sezon beyaz bir sayfa açarak Bank Asya'da oynamak istenilseydi Federasyonun "bize yazılı olarak başvuru gelmedi ve yazılı başvuru yapılmayacağı da söylendi" açıklamasından sonra yazılı başvuruda bulunulurdu ve TFF de gereğini yaparak karara bağlardı. Belki taraftar canı gönülden alt lige inip ordan daha güçlü geliriz diye düşünüyor fakat bence futbolcular ve yönetim bunu " belki UEFA ve TFF geri adım atar" diye blöf olarak kullandı fakat TFF geri adım atmadı.Gerçi hoş TFF de kendini olası yasal prosedürlerde suçlu konumundan kurtarmak adına yazılı başvuru istiyor. Yani resmen iş satranç oyununa dönüyor. Bir taraf hamle yapmadan karşı susuyor. Hamle gelince karşılık veriliyor fakar sonraki hamle düşünülerek hareket ediliyor. İşin acısı TFF zamanında yapmadıkları ya da yapamadıklarının diyetini fazlasıyla ödeyecek gibi duruyor.
    Yazılı başvuru yapılmaması tazminattan dolayı. TFF şikeyi kabul edip yazılı başvuru yapmamızı istiyor ki ilerde aklanma durumunda tazminat ödemesin.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yazılı başvuru yapılmaması tazminattan dolayı. TFF şikeyi kabul edip yazılı başvuru yapmamızı istiyor ki ilerde aklanma durumunda tazminat ödemesin.
    Tam cevabı budur.Şikeyi neden kabullensinler ki ? Kaldı ki Şampiyonlar Ligi'nden men edip sonra "%1 şüphe" bulamayıp düşürmediler bizi
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ümit View Post

dedimya zaten ümit. TFF de kendini düşünüyor Fenerbahçe yönetimi yazılı başvuruyu yapacaksa bile avukatlarına son derece titizlikle hazırlatmalı ve olası bir suçsuzluk durumunda TFF'den ya da UEFA'dan tüm tazminatı alabilecek konuma gelmeli. Bence bu mümkün. Yazılı başvuru güzel hazırlanırsa Fenerbahçe ilerde suçsuzluğu kanıtlanırsa tazminatını alır ve alsın da zaten.

Ama tabiki birazdan çıkıp Fenerbahçe yönetimi toplantıda " yazılı başvuruyu yapacağız Federasyona" derse orasını bilemem....

Siz blöf olarak algılayabilirsiniz ama olası tazminatlardan vazgeçmek demektir yazılı belge ve bu akıllı işi değil.

Ayrıca federasyon şampiyonlar ligine katılmayın diye yazılı belge istedi,göndermedik ama men etti.

Ayrıca beşiktaş kupayı teslim edeceğini açıkladı,federasyon bundan memnun olduğunu belirtti yazılı belge istemedi.

Ayrıca bizim söylediğimiz, federasyon başkan yardımcısı dediki(Göksel Gümüşdağ) "Biz fenerbahçe'yi avrupaya yollamayarak türk futbolunu çok büyük yaptırımlar yemekten kurtardık." Kısacası fenerbahçe suçlu demektir bu.O zaman düşürün,bu kadar iddialı bir şekilde bizi avrupadan men edebildiyseniz düşürmek için neden çekiniyorsunuz?

Kısacası hiç bir belgeye ihtiyaç duymadan bizi avrupadan men edebilen federasyona "eğer suçlu olduğumuzu düşünüyor ve avrupadan men ediyorsanız ligden de düşürün" dediler,dedik.Bunu yapmayan federasyon gözümüzün önünde dururken hala fenerbahçe tarafından insanları samimiyetsizlikle itham etmek çok çirkin oluyor artık,yeter ayıptır yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TFF yi de samimi bulmuyorum ki ben. Onların da yazılı belge istemelerinin seebbi belli zaten fakat dediğim gibi satranç oyununa döndü olay ve izleyip göreceğiz bakalım en doğru hamleyi kim yapacak. Ama işin kötüsü Lige çok az bir zaman kaldı ve bu belirsizlik bitmeden lig girilirse yine olaylı maçlar izlenir.

Ayrıca yukarda dediğim gibi hukuk kuralları çok iyi analiz edilerek iyi hazırlanacak bir yazılı belge ile Fenerbahçe işleri lehine de çevirebilir.

TFF yi de samimi bulmuyorum ki ben. Onların da yazılı belge istemelerinin seebbi belli zaten fakat dediğim gibi satranç oyununa döndü olay ve izleyip göreceğiz bakalım en doğru hamleyi kim yapacak. Ama işin kötüsü Lige çok az bir zaman kaldı ve bu belirsizlik bitmeden lig girilirse yine olaylı maçlar izlenir.

Ayrıca yukarda dediğim gibi hukuk kuralları çok iyi analiz edilerek iyi hazırlanacak bir yazılı belge ile Fenerbahçe işleri lehine de çevirebilir.
    Şekip Mosturoğlu olsa bi yolunu bulurdu Spor Hukuku konusunda çok uzmandır kendisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe yazıı başvuru versin. Ama kabullenmesin ya da tazminat haklı saklı tutar diye birşeyler koysun. TFF yine düşürmez. Bizim dememizi istedikleri şey şu. Evet şike yaptık kabul ediyoruz. Ligten düşürülmek istiyoruz. Maddi manevi olarak tazminat hakkımızı da aramayacağız, vazgeçiyoruz. Başka birşey ister mi TFF?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dedimya işte,koysun o maddeleri.Madem hak arayacak sıkıştırsın iyice TFF'yi köşeye.Sıkıştırsınki bazı şeyler değişsin.Ya yönetsinler ya da yönetemiyorlarsa gitsinler.Ya kararlarının arkasında dursunlar ya da ayrılsınlar.

Çekilme ve maçlara çıkmamak 2 sezon kaybı olacağından istenmiyor yönetim tarafından Ali Koç'un açıklamalarına bakacak olursak.Borsa vs işin içine girince bu kararı almakta imkansızlaşıyor anladığım kadarıyla.

Tedbirli olarak bizi bank asya ligine düşürmelerini rica ettik,soruşturma sürecinden ne çıkacak olursa olsun biz ceza çekmiş olalım ama bu şekilde ligde kalmayalım demiş yönetimimiz.Tabi tüm hukuki haklarımız saklı kalacak şekilde.

Federasyon kabul etmedi ama Ali Koç'un açıklamalarına bakacak olursak net bir şekilde Bank Asya'da oynayacağımızı düşünüyorlar gibi görünüyor.

Çok düzgün ve sakin konuşuyor Ali bey.Seviyorum bu adamı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ali Koç : "2 maça çıkmazsak yine küme düşüp 2 sezonu kaçırırız."

Ali Koç : "Çekilme gibi birşey söz konusu değil."

Ali Koç : "Ligden çekilmek için genel kurula gitmek lazım o da 20-25 gün sürer.Ligler başlamış olacak, 2 sezonu kaybederiz."

Ali Koç : "FB spor klübünün Bank Asya ligine düşürün diye talebi olmadı."

Ali Koç : "TFF'nin açıklamaları tam olarak gerçekleri yansıtmamaktadır."

Ali Koç : "TFF, FB'yi tedbirli olarak Bank Asya'ya düşürülmeli"

Şu an skandal bir şey söyledi Ali Koç.Eğer doğruysa hemen istifa etsin federasyon! UEFA'ya başvurmuş kulüp ve bizim şike yaptığımız ispatlanmadı,Fenerbahçe ile ilgili net ifadelerle şikeden bahsetmişsiniz bu yanlışı düzeltin denilmiş.UEFA cevabı, değişiklik yapamayız federasyonunuzdan bize gelen yazılar tamamen bu şekildedir olmuş.

16 ağustostan sonraki yazışmaları da yayınlamalı TFF.Çocuk kandıırıyo gibi hareket etmeyi bırakmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

Sadece gülüyorum . Daha dün ne konuşulmuştu oysa ki .

"biz oraya tehdit etmeye,biz bitersek siz de bitin demeye gitmedik.Bize yardım edin dedik,kulübümüz,camiamız,taraftarımız için en uygunu bu anlayış gösterin,yardımcı olun dedik,bunun üstüne federasyonun o açıklamaları yayınlaması şark kurnazlığıdır.Hepimiz kocaman adamlarız,yapamayacağımızı,yapmayacağımızı bildikleri bir şeyi istemeleri." dedi Ali Koç en son.Federasyon büyük hata içinde.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yazıklar olsun TFF. UEFA'ya şike yaptığı için ŞL'den men diye yazışmaları yollamış. Bu böyle olmayacak. Yönetim 2 sezon kaybetmek istemiyor. Ya TFF bizi düşürecek ya da malasef Süper Lig'de mücadele edeceğiz.

Hasan abi seninle tartıştıklarımızı TFF sunmuş yönetim ama kabul etmemiş işte TFF.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün o kadar estiler gürlediler şimdi ne oldu birden

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Güleceğine izleseydin de neler denildiğini anlasaydın.Yazılı beyanat vermedik demek istedi orada yoksa sonrasında defalarca kez biz bank asya'da oynamak istediğimiz talebimizi ilettik.Düzgünce anlattık dedi adam.Çok sevinmeyin sizin umduğunuz gibi sözünden dönme yok şu an için.

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    İzlediniz mi Ali Koç'un açıklamalarını?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardeşim sen neden hep tahrik ediyorsun insanları. Öyle birşey demedi. Dinledin mi sen konuşmalarını? Yazılı talep yok dedi. 3-4 fikir sunmuşlar ama TFF kabul etmiyor. İllaki bizim kabul etmemizi istiyorlar.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Konuşmasını dinlendin mi?
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TFF Uefa'ya Fenerbahçe şike yaptı men edin diye bir mektup mu yollamış ? Yolladıysa yazık .

edit : Konuşmayı tam izleyemedim , duştaydım çıkınca sonlarını gördüm ve twitter dan neler söylediğini okudum .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ali Koç : "2 maça çıkmazsak yine küme düşüp 2 sezonu kaçırırız."

Ali Koç : "Çekilme gibi birşey söz konusu değil."

Ali Koç : "Ligden çekilmek için genel kurula gitmek lazım o da 20-25 gün sürer.Ligler başlamış olacak, 2 sezonu kaybederiz."

Ali Koç : "TFF'nin açıklamaları tam olarak gerçekleri yansıtmamaktadır."

Ali Koç : "TFF, FB'yi tedbirli olarak Bank Asya'ya düşürülmeli"
    Yazılı talep yok. Bizi küme düşürün demişler hatta birkaç teklif sunmuşlar. TFF kabul etmiyor. Yanlış bilgi vermeyin şuraya.
    TariboWest

Burada fenerbahçe ile dalga geçiyor insanlar,insanlar için hukuk hak insanlık önemli değil.Fenerbahçenin ayağı kaysın, gülünecek bişeyler çıksın onlara.

UEFA ile görüşen yönetemimize UEFA "federasyonunuz şike yaptığından ötürü fenerbahçeyi men ediyoruz diye yazı yolladı" demiş.Utanmaz insanlar bunlar,16 ağustostan sonraki yazışmaların yayınlanmamasından belliydi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kışkırtmaya gelen arkadaşadır bu lafım : Yazılı açıklama ile talep yok ortada.Düşürün dendi.O yazılı açıklama niye yok bu konuda yazılanları tamamen okursan görürsün , yazılı açıklama olursa şike itirafı oluyor.O yüzden yok.

Bana da Fenerbahçe kulübünün olayı en az zararla atlatma çabası olarak geldi bu son olanlar. UEFA'dan cezayı aldık, ligte de bir alt lige düşürülelim, bir yıl kaybedelim. Olası bir olumsuz sonuçta 'cezamızı zaten çektik' diyebilmek için böyle bir talepte bulunduklarını düşünüyorum. Soruşturma Fenerbahçe aleyhine sonuçlanırsa daha ağır ceza çıkması da muhtemel çünkü. Bu nedenle UEFA'dan teminat istenmiş olabilir. Çok sıkıntılı bir süreç Türk futbolu ve özellikle Fenerbahçe camiası için...Allah hepinize büyük sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda olayın açılımı şudur. TFF bizi düşürmediği sürece elimiz kolumuz bağlı. 2 seneyi yemek istemiyor yönetim. Taraftar kadar cesaretli olamıyorlar. Taraftar kart projesi güzel. Migros Tribününden kombine satılacak o da güzel. Ama bu sene Süper Lig'de oynayacağız. TFF'nin inadına karşı 2 maç çıkmayıp Bank Asya'ya düşmeyi göze alamayan yönetim bende hayal kırıklığı yaratmıştır. Halbuki ilk defa bütün taraftar yönetimin arkasında durmuşken.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kendi isteği ile süper ligden çekilmesi, yazılı düşmek istemesi veya 2 maça çıkmama gibi durumlarda mahkeme kararından aklansak bile dava açma hakkımız elimizde alınacak. Neden böyle bir kozu verelim?

yazılı talep

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Birileri yalan söylüyor... Ya M. Ali Aydınlar, Ya UEFA ya da Ali Koç. belki incelenen 26 klasör belgede şikeyi kanıtlayan şeyler olmasına rağmen olası bir küme düşürmenin ardından gelecek tepki ve tazminat davaları falan nedeniyle M.Ali Aydınlar "etik kurulu inceledi, tam olarak şike yapıldığına dair belgeler yok,hem savunma almamız lazım" falan diye geveledikten ve topu adliyeye attıktan sonra UEFA sıkıştırınca UEFA'ya "Aslında belgelerde çok şey var,FB şike yapmış "demiş olabilir. Ya UEFA yetkilileri TFF onlara hiçbirşey demediği halde buluttan nem kapıp aba altından sopa göstererek blöf yapmış ve TFF de bunu yemiş olabilir. Ya da Ali Koç ve diğer yöneticiler TFF ile yapılan görüşmeleri tam olarak yansıtmıyor da olabilir. Bu 3 taraftan hangisi dürüst,hangisi blöf yapıyor,hangisi uyanık bilemedim ben

Mesaj Yetkileri