1-oyun her sene ama hersene berbat hatalar veriyor cm03 ten beri oynuyorum ama fm hata vermede üstüne yok pes oynarım tek bir hata bile yok ama fmde dolu hatadan artık bıkan oyunu bırakan arkadaşlarım oldu(crash dumps gibi)
2-oyundaki değişiklikler tatmin edici düzeyde değil elbette birçok yenilik var hersene küçük küçük rütuşlar yapılıyor gidin 2012 den beklentilerin başlığına hersene buna yakın şeylerin söylendiğini göreceksiniz ama sia oyuna bayan menajer olmayı ekliyor
3-yapay zeka berbat durumda oyumcum sakatken devamlı gol yiyorum türkiye liginde hayatında uzaktan şut çekmemiş oyuncu 30 metreden gol atıyo herkesin başına gelmiştir bunlar
4-taksitli oyuncu alımını abartmışlar hersene 300-400 milyonluk oyuncu alıyorum 4 sene vadeye yayarak klup bankadan veya başkandan kredi kullanıyo kimse sen bu kadar para harcayamazsın demiyo
5-3d ekranından bahsetmiyorum zaten o kadar kötü ki iyiki eski usül 2d var oyundan daha az soğuyorum
6-oyun türkçe değil ben artık senelerdir alıştım nerde ne var hiç zorlanmıyorum ama 2,3 senelik kullanıcılar çok zorlanıyor bence türk kullanıcı ları takmıyolar işin gerçeği
sonuç=böle bir oyun orjinal alınmayı hak etmiyor tek avantajları karşılarında ciddi rakipleri olmayışı pes-fifa gibi rekabet ortamı yok lider benim diye istediği gibi at koşturuyor