Sayfa 170 / 483 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
5,071 ile 5,100 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

federasyonun denklemdeki soru işareti olduğunu düşünüyorum ben.UEFA zaten güvendiğim bir kurum değil ki oradan önce içeriyi incelemek gerek Ali Koç'un bugün ki üslubunu görenler neredeyse acır adama.Koskoca Ali Koç'u bu derece sindirmelerini anlamıyorum ben.Ali Koç'un da dediği gibi bugün ki federasyon açıklaması "Şark Kurnazlığı" dır en basit ifadeyle.

Ayrıca UEFA ile yazışmaları yayınlasın TFF talebine karşılık yayınlanan yazışmaların sadece 16 ağustosa kadar olması çok saçma bence.Federasyonun amacı ne anlamış değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Amaç yok Sıkışma var...beceremedikleri bir işin altında kalmanın korkusu var.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    federasyonun denklemdeki soru işareti olduğunu düşünüyorum ben.UEFA zaten güvendiğim bir kurum değil ki oradan önce içeriyi incelemek gerek Ali Koç'un bugün ki üslubunu görenler neredeyse acır adama.Koskoca Ali Koç'u bu derece sindirmelerini anlamıyorum ben.Ali Koç'un da dediği gibi bugün ki federasyon açıklaması "Şark Kurnazlığı" dır en basit ifadeyle.

Ayrıca UEFA ile yazışmaları yayınlasın TFF talebine karşılık yayınlanan yazışmaların sadece 16 ağustosa kadar olması çok saçma bence.Federasyonun amacı ne anlamış değilim.
    yakında 16 ağustos sonrası yazışmalarda yayınlanacaktır. ama şimdi seçim yapıyorlardır. hangisini yayınlayacaklarına bakıyorlardır. sonuçta biz kaç tane yazışma olduğunu bilmiyoruz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TFF'nin yazılı talep isteği komedi. Sen Fenerbahçe'yi hangi belgeye dayanarak Avrupa'ya göndermediysen o belge çerçevesinde Bank Asya'ya düşür. Yazılı talep isteğine ne hacet ? Sen TFF olarak bu kulübü suçlu görmüş Avrupa'ya göndermemişsin. Yazılı düşme talebi gelecek, sonra olası bir aklanma durumunda size tazminat falan yok siz kendiniz kendinizi suçlu görüp düşmek istediniz denilecek. Kendileri dünyanın en uyanık insanları Ali Koç da dünyanın en saf insanı ya bu anlaşmayı kabul edecek zaten.(!)

TFF kendi sitesinde yayınladığı belgelerin 16 Ağustos sonrasını da yayınlamak zorunda. Meselenin en can alıcı noktası zaten son günlerdeki gelişmeler. Önceki yazışmalarda şu gözaltına alındı, şu tutuklandı vs. var. Asıl yazışmaları yayınlasınlar, içi boş olanları değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Gerekirse 2 yıl kaybedelim, onurumuzla ligden çekilelim. Yönetimin alacağı kararın arkasındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gerekirse 2 yıl kaybedelim, onurumuzla ligden çekilelim. Yönetimin alacağı kararın arkasındayım.
    Ligden çekilmek sıkıntı oluşturur bize maddi yönden pekde toparlanmaz takım, bizi çok fazlasıyla geri götürür her ne kadar taraftar böyle zamandan çok fazla destek olsada sonuçta belli bir yere kadar olur yani tekrar avrupa kupalarına gidecek düzeyde ekip oluşturmak böyle bir ortamı tekrar kurmak çok ama çok zor olur...

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ligden çekilmek sıkıntı oluşturur bize maddi yönden pekde toparlanmaz takım, bizi çok fazlasıyla geri götürür her ne kadar taraftar böyle zamandan çok fazla destek olsada sonuçta belli bir yere kadar olur yani tekrar avrupa kupalarına gidecek düzeyde ekip oluşturmak böyle bir ortamı tekrar kurmak çok ama çok zor olur...
    "Avrupa kupalarına gidecek düzeyde ekip oluşturmak" mı? Bunu gerçekten inanarak söylediysen, bir hatırlatma yapmak istiyorum: Seneye şampiyon olsak, Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizin garantisi yok. Kazandığımız Şampiyonlar Ligi'nde oynama hakkı elimizden alınıyor.

Bu verilen karar sonrası güven diye bir şey kalmadı. Derhal ligden çekilmeliyiz, sonucu ne olursa olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yönetimimiz ve hukukçularımız bu seneyi bank asya da oynamanın yollarını arıyorlardır.

gerekirse 2 yıl gitsin ama bu sene burda olmayalım
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zaten Ali Koç'un da dediği bu.Bu sene Süper ligde başlarsak 2 yıl kaybederiz diyor. Mutlaka 2. ligde başlanmak isteniyor fakat bu Fenerbahçe'nin 2 maç üst üste çıkmamasıyla falan olursa çok ağır yaptırımları da olabilir. TFF artık taşın altına elini koyup Fenerbahçe'nin bu kararına saygı duyarak birşeyler yapması lazım. Daha hala kendilerini güvence altına almaya çalışmaları devam ediyor adamların.Sırf bu korkaklık yüzünden tüm Avrupa'ya rezil ettiler ülkeyi.Hala korka korka yazılı talep edin diyorlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

acaba bir kulüple yer değiştirme imkanımız var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kayseri ve Kayseri Erciyes'in yaptığı gibi bir uygulama olabilir. Fakat TFF'nin onayı gerekiyor diye biliyorum. O yüzden imkansız...

Ayrıca yönetim bunu da kabul etmeyecektir. Çünkü olumsuz bir karar çıkması durumunda bir alt lige daha düşürüleceğiz ve 2. ligden başlayacağız. Yönetim şu an için tedbirli olarak küme düşmeyi istiyor. Olumsuz karar çıktığında cezamızı çekiyoruz diyecek. Bizim lehimize karar çıktığında ise hukuki bütün haklarımızı arayacağız.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Küme düşürürüz ama ilerde mahkeme lehinize sonuçlanırsa TFF'den tazminat talep etmeyeceğinize dair teminat istiyoruz yoksa düşürmeyiz demişler.

İnanılmazlar ya. Şu yapılanlar gerçekten çok ayıp. Şimdi bu basiretsizler bizi düşürmeyip 3-4 ay sonra hadi bakalım 2.lige derlerse ne yapıcağız ? bu nasıl bir mantık. F.Bahçe kimsenin kuklası değil. Derhal ligden çekilmemiz gerek.

Ben hala en çok şurada takıldım.Federasyon gerçekten UEFA'ya "fenerbahçe şike yaptığı için şampiyonlar liginden kendilerini men ediyoruz." diye bir yazı gönderdi mi göndermedi mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    Ben hala en çok şurada takıldım.Federasyon gerçekten UEFA'ya "fenerbahçe şike yaptığı için şampiyonlar liginden kendilerini men ediyoruz." diye bir yazı gönderdi mi göndermedi mi?
    tff, lütfi arıboğan'ın uefa ile yazışmalarının 16 ağustos sonrasını yayınlayamadığı için, bilemiyoruz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF sezon başında karar vermeli. Mesela bu sezon normal sezonu lider bitirdik ve playofflarda şampiyon olduk ve ŞL'ye gideceğiz. TFF de kararını verdi. Olumsuz çıkan karar sonrası geçen sezon kupası Trabzon'a verildi. Bu sezon kupası da playoff finalinde kaybedilen takıma verildi. 1 şampiyonluk ve 1 ŞL şansımız gidecek. Bu sene kazanılan başarılarımızı harcayacaklar. Bunun hesabını kim verecek?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yönetim yetki istemek için 18 Eylül'de Genel Kurulu toplama kararı aldı.

Kaynak: NTVSpor
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hareketli günler bizi bekliyor. ama transfer dönemi bitiyor hızlı olmak lazım. düşeceksek bazı oyuncular satılıp kiralanabilir. ligde devam edeceksek de yobo alınmalı.. ama eminim ki şuan ki şartlar altında ligde olmamız imkansız..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde oynasak ne olacağız ki. Yapmasınlar transfer. Ligin sonunda şampiyonlar ligine gidebilecek miyiz Avrupa kupalarına katılabilecek miyiz, daha doğrusu bu sene bu ligi tamamlatırlar mı? Tamamladık diyelim başarı ile tescil ederler mi. Amaçsız olacak oyucular dolayısı ile mücadele etmeninde bir anlamı kalmayacak. Belki bütün derbileri kaybedeceğiz. Hiç transfere gerek yok. Bu senemiz öyle yada böyle gidecek nasıl olsa.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yönetim ne için yetki istiyor?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ligden çekilme için olabilir çünkü dün ali koç genel kurula gitmemiz gerekir ligden çekilceksek dedi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ligden çekilme için olabilir çünkü dün ali koç genel kurula gitmemiz gerekir ligden çekilceksek dedi
    Ben kulüp borçlanması diye düşündüm. Çünkü ligden çekilme yok demişti Ali Koç.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben bir konuyu kaçırdım sanırım.

Nihat Özdermir Telefonla yayına bağlanarak MAA'ya "Bizi ligden düşürün" dedi. Sonra Federasyon toplandı "Yazılı istek olmadığı için küme düşüremeyiz" dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe neden yazılı istek göndermedi ? Eğer gerçekten düşülmek istiyorlarsa neden yazılı talepte bulunmadılar ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Nihat Özdermir Telefonla yayına bağlanarak MAA'ya "Bizi ligden düşürün" dedi. Sonra Federasyon toplandı "Yazılı istek olmadığı için küme düşüremeyiz" dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe neden yazılı istek göndermedi ? Eğer gerçekten düşülmek istiyorlarsa neden yazılı talepte bulunmadılar ?
    Mahkeme tarafından aklanırsa tazminat davası hakkını saklı tutmak için. Bunda anlayamayacak ne var??

Yazılı talep şikeyi kabul etmek ve olası bir aklanma durumunda oluşacak bütün tazminat haklarından feragat etmek demektir.Yönetim federasyondan "Bizi tedbirli olarak Bank Asya 1.Lig'e düşürün" dedi,federasyon yazılı talep yok diyerek kıvırdı işi.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu bir talep değil, bir jest, bir tepki. Aynısını bu başlık altında günde 20 defa okuyoruz, herkes söylüyor; Fenerbahçe de hem asbaşkanının ağzından hem de resmi sitesinden yapmış aynı şeyi. Hem yazılı talep olsa kabul edecek mi sanki Federasyon?

Cihan, seninki de "adamın gol dedi" ye benziyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yazılı talepte bulunduğumuz takdirde hem şikeyi kabul edeceğiz hem de tazminat hakkımızdan vazgeçeceğiz o yüzden.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Mahkeme tarafından aklanırsa tazminat davası hakkını saklı tutmak için. Bunda anlayamayacak ne var??
    Bunda anlamayacak "Kaçırdım" kelimesi var. Kızmana gerek yok.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yazılı talep şikeyi kabul etmek ve olası bir aklanma durumunda oluşacak bütün tazminat haklarından feragat etmek demektir.Yönetim federasyondan "Bizi tedbirli olarak Bank Asya 1.Lig'e düşürün" dedi,federasyon yazılı talep yok diyerek kıvırdı işi.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bu bir talep değil, bir jest, bir tepki. Aynısını bu başlık altında günde 20 defa okuyoruz, herkes söylüyor; Fenerbahçe de hem asbaşkanının ağzından hem de resmi sitesinden yapmış aynı şeyi. Hem yazılı talep olsa kabul edecek mi sanki Federasyon?
    Bu federasyondan her şey beklenir abi. Dün dedikleri bugüngünü tutmuyor

Quote Originally Posted by meddah View Post

Cihan, seninki de "adamın gol dedi" ye benziyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

O değilde o zaman federasyon neden toplandı yazılı bir istek yok ise? Neden böyle bir karar aldılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ahmet Ercanlar Hürriyet Fenerbahçe muhabiri

Yüksel Günay: Fenerbahçe şike yapmadı. Avukatlarımızla büyük davalar açmaya hazırlanıyoruz

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...23978496126977
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Şuan Aziz Yılmaz konuşuyor ve çıldırmak üzereyim.

Mesaj Yetkileri