1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben bir konuyu kaçırdım sanırım.

    Nihat Özdermir Telefonla yayına bağlanarak MAA'ya "Bizi ligden düşürün" dedi. Sonra Federasyon toplandı "Yazılı istek olmadığı için küme düşüremeyiz" dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe neden yazılı istek göndermedi ? Eğer gerçekten düşülmek istiyorlarsa neden yazılı talepte bulunmadılar ?
    Yazılı talep şikeyi kabul etmek ve olası bir aklanma durumunda oluşacak bütün tazminat haklarından feragat etmek demektir.Yönetim federasyondan "Bizi tedbirli olarak Bank Asya 1.Lig'e düşürün" dedi,federasyon yazılı talep yok diyerek kıvırdı işi.

  2. #2
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Mahkeme tarafından aklanırsa tazminat davası hakkını saklı tutmak için. Bunda anlayamayacak ne var??
    Bunda anlamayacak "Kaçırdım" kelimesi var. Kızmana gerek yok.

    Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yazılı talep şikeyi kabul etmek ve olası bir aklanma durumunda oluşacak bütün tazminat haklarından feragat etmek demektir.Yönetim federasyondan "Bizi tedbirli olarak Bank Asya 1.Lig'e düşürün" dedi,federasyon yazılı talep yok diyerek kıvırdı işi.
    Teşekkürler.

    Quote Originally Posted by meddah View Post
    Bu bir talep değil, bir jest, bir tepki. Aynısını bu başlık altında günde 20 defa okuyoruz, herkes söylüyor; Fenerbahçe de hem asbaşkanının ağzından hem de resmi sitesinden yapmış aynı şeyi. Hem yazılı talep olsa kabul edecek mi sanki Federasyon?
    Bu federasyondan her şey beklenir abi. Dün dedikleri bugüngünü tutmuyor

    Quote Originally Posted by meddah View Post

    Cihan, seninki de "adamın gol dedi" ye benziyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •