Sayfa 51 / 447 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe Bank Asya'da oynamak istediğini iletmemiş .
    Oynamak istediğini iletti. Fakat yazılı başvuruda bulunmadı. TFF de bizim şikeyi kabul etmemizi böylece tazminat ödemeyi istemiyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

[YOUTUBE="3t40P2N9UM4"]Asla Yalnız Olmayacaksın Fenerbahçem[/YOUTUBE]
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İstifası kabul edilmedi

Fenerbahçe yönetimi istifa kararı alan yönetici Nihat Özdemir'in istifasını kabul etmedi...

Fenerbahçe yönetimi, Başkanvekili Nihat Özdemir'in istifasını kabul etmedi.

Önceki yaptığı açıklamayla görevini bırakmak istediğini söyleyen Nihat Özdemir, istifasını sunmuştu. Ancak yönetim, bu istifayı kabul etmedi.

Nihat Özdemir, UEFA'nın Fenerbahçeyi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesinin ardındna istifasını açıklamıştı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ali Koç, Nihat Özdemir'in istifasının kabul edilmediğini açıkladı

sporx.com

Federasyon başkanına bakın:

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Düşmezsek eğer ligde devam mı edicez

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Düşmezsek eğer ligde devam mı edicez
    Şuanki görüntü o maalesef.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

lugano giderken...

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kimse beni yanlış anlamasın ya da art niyet aramasın.

Lugano "Fenerbahçe taraftarına göre" neden bu kadar çok seviliyor ?

Normalde kaçıp gitti gibi görünen bir oyuncu neden bu kadar destek gördü ?

Kusuruma bakmayın ben biraz süredir takip edemiyorum, sizlere sorayım dedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

satılmak zorunda olduğu için satıldı. hem hoca, hem diğer futbolcular kimsenin gitmek istemediğini söyledi. fakat yönetim, hatta ali koç, ''üzülerek de olsa teklifleri değerlendireceğiz'' dedi.

kulübün 200-300 milyon dolar borcu var. tff'den para gelmiyor, uefa'dan men ettiler, para gelmiyor. dolayısıyla taraftarın desteği hariç, herhangi bir para akışı yok. bu yüzden zorunlu olarak satılıyor.

taraftar da herşeyin farkında, bu yüzden bu saatten sonra gidecek her oyuncuyu uğurlayacaklar.
    (/s)

Foruma antu'dan gördüğüm bir konu linkini koyabilirmiyim bu yasakmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    satılmak zorunda olduğu için satıldı. hem hoca, hem diğer futbolcular kimsenin gitmek istemediğini söyledi. fakat yönetim, hatta ali koç, ''üzülerek de olsa teklifleri değerlendireceğiz'' dedi.

kulübün 200-300 milyon dolar borcu var. tff'den para gelmiyor, uefa'dan men ettiler, para gelmiyor. dolayısıyla taraftarın desteği hariç, herhangi bir para akışı yok. bu yüzden zorunlu olarak satılıyor.

taraftar da herşeyin farkında, bu yüzden bu saatten sonra gidecek her oyuncuyu uğurlayacaklar.
    Anladım Umut.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

100 Kişilik Grup TFF İstinye Binası'nın Önünde Protesto Yapmış.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taraftar bazında çok anlamlı bir mesaj olmuş şu protesto...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yaşamakta olduğumuz süreçte en büyük gücümüz Büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Bugüne dek Kulübümüze faks, email ve telefon mesajları ile desteğini ileten, Kulübüne destek için Fenerium mağazalarımıza rekor cirolar yaptıran, Taraftar Kart’ı 1 Milyon rakamına doğru hızla koşturan, yeri geldiğinde sokağa çıkıp demokratik kurallar çerçevesinde tepkisini gösteren, formasını üzerinden çıkarmayan, evine işyerine bayrağını asan, bizlere ne kadar büyük bir aile ne kadar büyük bir güç olduğumuzu hissettiren Büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederiz.

12. Adam’ın bu eşi benzeri görülmemiş desteğini, Kulübünü sahiplenmesini fair-play ruhu çerçevesinde sürdürmesini ve Camiamızın farkını göstermeye devam etmesini bekliyoruz.

TEŞEKKÜRLER 12 NUMARA!

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hadi hayırlı olsun.. inşallah istediğimiz sonuçları alırız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk Yula'dan gelen ve taraftarlarca desteklenen seyircisiz maçlar için bilet önerisi büyük ihtimalle kabul edilecekmiş. Konuyla ilgili resmi siteden açıklama gelir muhtemelen. Hem destek hem hatıra niyetine almak lazım biletlerden.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki tarafsız federasyon iptal eder seyircisiz oynama cezamızı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ADAMSIN ADAM ACUN ILICALI !!
    Sarı lacivertli kulübe son günlerdeki en büyük katkı ise fanatik Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’dan geldi.
    Herkesi duygulandırdıAcun Ilıcalı, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiraladı.240 bin Euro’luk loca kiralama bedelini de peşin olarak ödeyen Acun Ilıcalı, kulübüne zorlu dönemde katkı yaparken tavrıyla da yöneticileri duygulandırdı.Acun Ilıcalı’nın bu davranışının ardından diğer loca sahiplerinin de sözleşme yenilemek için kulübe başvurdukları öğrenildi.Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz ayrıca Somali için düzenlenenler gibi FBTV’de yardım programı yapacak..

Yardım programı fikri de güzel olmuş.Statta biletli olarak olursa daha da güzel olur.Şu aralar gülmeye,eğlenmeye,kafa dağıtmaya çok ihtiyacımız var..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

taraftarın seyircisiz maçlarda hatıra bileti satılması ile ilgili projeler var. kulüple paylaşılmış. bayramdan sonra karar verilecekmiş.

ön kısım

arka kısım

(/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fenerdeki bu mali kriz neden anlamadım ? geçen senede uefa veya şl de yoktu ki geçen sene daha pahalı transferler yaptı bu sene bi emenike pahalıydı oda 1 m euro fazlaya gitti mali kriz nası oluştu ciddi anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ligden gelen parayı alamıyor şuanda. borsadaki düşüş de belli. acıbademle anlaşma fesh edildi.
    Last edited by sui generis : 29.Ağustos.2011 at 21:25 Reason: ek

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Üzülüyorum FB'ye yahu bu takım ŞL'de iyi kurayla gruptan çıkabilirdi.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Üzülüyorum FB'ye yahu bu takım ŞL'de iyi kurayla gruptan çıkabilirdi.
    şu takımın yanına Emenikeyi Yoboyu ve istenilen ön libero takviyesini koysan tarihin en güçlü ve dengeli fenerbahçesini izleyebilirdik ama olmadı.Umarım bunun sorumlusu iddia edildiği gibi içimizdekiler değildir,umarım aklanırız.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

TFF sapıtmaya devam ediyor 1.HAFTA< 12 Eylül 2011 Pazartesi FENERBAHÇE - Orduspor 2.HAFTA< 16 Eylül 2011 Cuma Gaziantepspor - FENERBAHÇE.Dört günde iki maç!

Quote Originally Posted by last breath View Post
    TFF sapıtmaya devam ediyor 1.HAFTA< 12 Eylül 2011 Pazartesi FENERBAHÇE - Orduspor 2.HAFTA< 16 Eylül 2011 Cuma Gaziantepspor - FENERBAHÇE.Dört günde iki maç!
    şampiyonlar ligine yollamadılar ya 4 günde 2 maç havasını soluyalım istiyor olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by last breath View Post
    dört günde iki maç çok değil zaten çarşamba maçlarıda olacak takımımız alışmış olur ben olumlu bakıyorum

Mesaj Yetkileri