Takımımız
Takım Hakkında Bilgiler
Stadyum: De Kuip - 51.577
Başkanımız
Ve Bizi Her Zaman Her Yerde Destekleyen Taraftarımız
Takımımız
Takım Hakkında Bilgiler
Stadyum: De Kuip - 51.577
Başkanımız
Ve Bizi Her Zaman Her Yerde Destekleyen Taraftarımız
TariboWest
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar ve bol şans...
Başarılar.
Başarılar dilerim, önceki kariyer gibi zevkli olacağından eminim.
Kariyerinde başarılar dilerim Ümit abi![]()
Seçim güzel, başarılar.
Başarılar dilerim .![]()
Feyenoord'un Çiçeği Burnunda Teknik Direktörü Ümit Boğa İsrail ve Afrika'dan Oyuncu Gelebileceğini Açıkladı !
Tecrübesiz ve ismi duyulmadığı için taraftar tarafından hoş karşılanmayan Ümit Boğa transferde ilginç kararlara imza atacak gibi. Güney Afrika Milli Takımı'ndan 3-4 oyuncu ile ilgilendiklerini, bunların yanında İsrail Ligi'nden de isimlerle görüşüldüğünü açıkladı. Taraftar ise Feyenoord gibi efsane bir takımın Avrupa'dan veya Güney Amerika'dan transfer yapması gerektiğini düşünüyor. Bakalım taraftar Ümit Boğa'yı kararından vazgeçirebilecek mi?
TariboWest
Güney Afrika'nın Sol Beki Peter Masilela Feyenoord'da !
25 yaşındaki oyuncuya 220.000 € bonservis bedeli ödenirken kendisine ise yıllık 900.000 € ödenecek. Taraftar ise Masilela transferinden memnun.
TariboWest
Güney Afrika Milli Takım Oyuncusu Teko Modise Feyenoord'da !
Oyuncunun bonservisine 240.000 € ödendi. Oyuncu ise yıllık 600.000 € alacak.
TariboWest
Güney Afrika Milli Takımı Forveti Lerato Chabangu Feyenoord'da !
Oyuncunun kulübüne 240.000 € bonservis bedeli ödendi. Kendisine ise yıllık 400.000 € ödeyeceğiz.
TariboWest
Güney Afrika Milli Takımı Kalecisi Itumeleng Khune Feyenoord'da !
Oyuncunun bonservisine 250.000 € ödendi. Kendisine ise yıllık 400.000 € verilecek.
Last edited by GeorgeWeah : 28.Ağustos.2011 at 22:28
TariboWest
Kulüpten Açıklama
Ryo Miyaichi ve Marcel Meeuwis'in kiralık sözleşmeleri iptal edilmiştir. Oyunculara futbol yaşantılarında başarılar dileriz.
TariboWest
Klasik kariyerimiz de geldi.Ortigoza iyi gider abi ortasahaya.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Güney Afrika milli takımını toplamışsın abi
Başarılar![]()
Güney Afrika Milli Takımı Sağ Beki Anele Feyenoord'da !
Oyuncunun bonservisine 2.200.000 € ödedik. Kendisi ise yıllık 350.000 € alacak.
TariboWest
Anele mükemmel transfer olmuş şu an benim Wolves'da vazgeçilmez sağ bekim ama çok kart görüyor dikkatli ol, biraz kasap senede 3 veya 4 kırmızı görür.
TariboWest
Trnasferlerin çok güzel özellikle anele ve kadlec.
Transfer Özeti ( Oyuncular ve Teknik Ekip )
Diziliş ve İlk 11
Uyum sorununun fazla olacağını düşünmüyorum. 5 Güney Afrikalı ilk 11'de oynayacak. 6. isim Mokotjo da rotasyonda forma şansı bulacak.
TariboWest
Ofansif olan orta sahada leroy fer denersen daha iyi olabilir çünkü fer gol atma özelliği yüksek olan bir oyuncu ( işine karışmak gibi olmasında)
Abi güney afrikalıları tanımıyorum ama diğerleri bence çok iyi olmuş. Başarılar. Umarım başkan cimrilik yapmaz yine![]()
Modise 5 ay sakatlandı. Leroy Fer'i mecburen ofansif olarak kullanacağım. Onu orda kullanmama sebebim ilk dokunuş ve yaratıcılığının düşük olması. Soldakini oyun kurucu olarak kullanıyorum.
Başkan inşallah yanlış yollara sapmaz. Sezon sonunda hissedarlara dağıtılacak pay yüzünden transferde gelir yapmaya çalıştım ki bütçe yüksek gelsin. Şu an gelir 50 m € ama sezon sonunda hepsini alacaklar benden.
TariboWest