1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: FM 2012 Neden Türkçe Değil?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu durumu değerlendirdik. Kimse yanaşmadı.

Dijital imza topladık. TÜrkçe çıksın diye o rakama bile ulaşamadık.

Hep fiyakos ile sonuçlanıyor.

70 TL bir öğrenci için iyi para, kimse korsan varken almak istemiyor. Fiyatı düşürsünler öyle alalım diyor herkes. Sİ de ilk önce o paraya alın sonra biz TÜRKÇE yapalım diyorlar. Artık inanacım zayıfladı. Bu oyunu türkçe göremiyecez gibi geliyor..
    Sigaraya gelince günde 5.5 tl 6. tl gibi para koyuluyor. Daha önce de yazmıştım çok basit bir para 70 tl. Günde bir paket içen kişi 3 günde 2 paket içse ve bu paketin maliyeti 5 tl olsa, 1 ayda 50 tl yapıyor. Bugün GTA 150-200 aralığında bir fiyat çekiyor, şimdi kimse bana fakir edebiyatı yapmasın.

Default Hüsran

Yaklaşık 1 yıldır büyük bir ümitle oyunun türkçe çıkmasını bekledim hatta etrafımdaki akraba ve arkadaşlarıma da oyunun türkçe çıkacağını muhakkak almamız gerektiğini söyledim ama şimdi görüyorum ki türkçe bu sene de hayal. artık bundan sonrada türkçe çıkacağı kanaatinde değilim. yaklaşık 2 ay önce tanıştığım facebook üzerindeki topeleven oyununa devam edeceğim. 2 aydır bu oyuna 150 tl den fazla para harcadım ve harcamayada devam ediyorum neden çünkü oyun türkçe. sen ürünü iyileştirmeden üreticiye bu kadar al onra türkçe çıkaracam de bizde yeriz. yok öyle yağma. doğru düzgün satış politikası geliştirmezseniz türkiyede size ekmek yok.

Mesaj Yetkileri