Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sunumu nasıl buldunuz?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • İyi

2 50.00%
  • Kötü

2 50.00%
1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: Avrupa'nın ve İngiltere'nin en büyüğü olduk! [Wolverhampton - 4.Sezon]

Hybrid View

şampiyonluğun hayırlı olsun diyeym şimdiden.liver kesn puan verir.derbide everton çelmeler son haftada chelsea bu arada bu kadr sürede uefanın ardından eğer şl yide alırsan berbat bi menajer olduğumu düşünücem kendi adıma.uzun süredr avrupa kupası alamadm.(gerçi fm 2010 u hiç oynamadm fm 2011 ide yeni yeni üstünde duruorum ama yanlış anlama helal olsn )

Quote Originally Posted by kemal1623 View Post
    Oo şampiyonluk gelmiş(Burdan vermezsin herhalde )
    Tebrikler.
    hiç belli olmaz yoğun fikstür var ama verirsek yuh yani haklısın

Quote Originally Posted by AnTu View Post
    şampiyonluğun hayırlı olsun diyeym şimdiden.liver kesn puan verir.derbide everton çelmeler son haftada chelsea bu arada bu kadr sürede uefanın ardından eğer şl yide alırsan berbat bi menajer olduğumu düşünücem kendi adıma.uzun süredr avrupa kupası alamadm.(gerçi fm 2010 u hiç oynamadm fm 2011 ide yeni yeni üstünde duruorum ama yanlış anlama helal olsn )
    Teşekkürler. Ciddi söylüyorum şl'yi almak istemiyorum herkes hile yaptığımı düşünecek. Tabi öyle bir şey söyleyen olursa kendi fikri ama fm de hilenin en büyük karşıtıyım. Gerçekten bende şu an geldiğim noktada bile en başarılı kariyerlerimden birisi. Fm 2010'da Fenerle 8 sezon üst üste şampiyon olup 1 şl 2 uefa kupası, 6 türkiye kupası almıştım . 2011 de fenerle 4 sene üst üste şampiyon olup şl aldım ne yalan söyleyeyim şu an wolves daki kadrom fenerle şl'yi aldığım kadrodan çok daha iyi. Ama bu kadar hızlı böyle bir şey beklemiyordum. Maçları şimdi oynayamayacağım işim var ama bugün sezon biter.

Mesaj Yetkileri