bende şahsen yeni pirlo yu milan formasında görmek isterdim nese artık inter iyi transfer yaptı. Bizde montolivoyu alsak bari :P
bende şahsen yeni pirlo yu milan formasında görmek isterdim nese artık inter iyi transfer yaptı. Bizde montolivoyu alsak bari :P
Eto'o.nun yerini doldurması mümkün değil bence ..
İnter'de nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum.
So what?
Saike
Pirlo,Milan'a İnter'den gitmişti.Acaba?![]()
So what?
Saike
Bugün sabah saatlerinde iki kulübün yıldız oyuncu konusunda 9 milyon bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı, ancak Elia'nın Juventus'a transfer olmaya sıcak bakmadığı iddia edilmişti.
Elia'nın İtalya'ya gelerek son görüşmeleri yapmak için Hollanda Milli Takım kampından izinli olarak ayrıldığı ve İtalyan ekibinin başkanı Andrea Agnelli'nin özel jetiyle Torino'ya ulaştığı bildirildi. 24 yaşındaki oyuncu Twitter adresinde de "İtalya'ya uçuyorum" yazarak son gelişmeleri doğruladı.
Juventus'un kısa süre içerisinde bu transferi resmen duyurması bekleniyor.
enteresan bi transfer.2.balotelli vakası olabilir mi ?
Tişört güzel.
@tribundergi: Gago'nun menajeri Lombilla: "Real Madrid ve Roma, Gago'nun kiralanması için anlaştı, satın alma opsiyonu 6 milyon €."
@tribundergi Pjanic bitmiş.10 MN karşılığında Lyonla anlaşma sağlanmış.
Pjanic bitmiş derken, Oktay Derelioğlu'nun dediği tarzda değil umarım
Roma iyi takım kuruyor ama favori hala Milan. Juve'yle çekişirler gibi geliyor ama Juve daha iyi gibi.
Screw you guys, I'm goin' home
T-Shirt ile daha gelmeden dedikodulara sebep olmuştur adam zaten![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tişört çok kaliteli gibi. Deseni felan iyi.
Elia'da iyidir...![]()
Chievo, Mönchengladbach'da forma giyen ABD'li ortasaha oyuncusu Michael Bradley ile sözleşme imzaladı.
http://www.chievoverona.it/en/news/m...le-e-strisce-0
Udinese, Dinamo Bükreş'ten Romanyalı orta saha oyuncusu Gabriel Torje ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.udinese.it/ENG/script/view.php?id=814
Alexis Sanchez yerine aldiklari belli ama yerini doldururmu bilemem. hayirli olsun
Kilitlenmeli bu başlık.Ben fm 08te çok ilerlemiş biri olarak bu adamın world class olduğunu heç görmedim.
Bu konu kilitlenir.![]()
Benim için efsane.
Danimarkalı stoper Simon Kjaer, Wolfsburg'dan 1 yıl daha Roma'ya kiralandı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 15:56
Sporx.com dış haberler
Geçtiğimiz sezon Roma'nın devre arasında Wolfsburg'dan kiraladığı defans oyuncusu Simon Kjaer, bir yıllığına daha İtalyan ekipte kalmaya devam edecek.
Palermo'dan Wolsfburg'a transfer olan ancak bekleneni veremeyince Roma'ya kiralanan Danimarkalı futbolcu satın alma opsiyonu ile birlikte başkent ekibine transfer oldu.
22 yaşındaki futbolcu stoper mevkiinde görev yapıyor ve 1.89 boyunda.
İtalya Serie A takımlarından Lecce, Milan'ın yaşlı savunmacısı Oddo'yu transfer etti.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 16:41
Sporx.com dış haberler
Seria A ekiplerinden Milan'ın 35 yaşındaki savunma oyuncusu Massimo Oddo Lecce'ye transfer oldu.
Sezon sonuna kadar kiralanan Massimo Oddo anlaşma sonrası kariyerindeki 11. kulübe transfer olmayı başardı.
2007 yılında Milan'a transfer olan Oddo 2008-09 sezonunda Bayern Münih'e kiralanmıştı.
Milan Artik bu yasli oyunculardan kurtulma vakti geldi kadroyu yavas yavas genclestiriyorlar bakalim..
Kiralık ama 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu var.
Boşnak "Juninho" Roma'da
İtalya Serie A ekiplerinde Roma Lyon'un yıldız adayı futbolcusu Pjanic'i transfer etti.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 18:08
Sporx.com dış haberler
Yeni teknik direktör Luis Enrique Martinez Garcia ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Sloven Bratislava'ya elendikten sonra transfer harekatına hız veren Roma, Lyon'un 21 yaşındaki Bosnalı yıldızı Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı.
Transfer hakkında henüz resmi bir açıklama gelmese de, İtalyan devinin genç orta saha oyuncusu için Lyon'a 10 milyon avro ödeyeceği iddia edildi. Boşnak oyuncunun sözleşmesinin ise 4 yıllık olacağı öne sürüldü.
Futbol kariyerine Lüksemburg'da başlayan ve ailesi bu ülkeden ayrılana kadar Lüksemburg 17 yaş aldı ve 19 yaş altı milli takımlarında forma giyen Pjanic, 2004 yılında Fransız takımlarından Metz'in alt yapısına transfer olmuştu. Henüz 17 yaşında Metz ile Lig 1'de mücadele eden genç yıldız adayı, 2008 yazında 7.5 milyon avro karşılığında Lyon'a transfer olmuştu.
Lyon'da efsane oyunculardan Juninho'nun ayrılmasının ardından 8 numaralı formayı sırtına geçiren Pjanic, oyun stili ve etkileyici frikik golleri ile Brezilyalı yıldızın veliahtı olarak görülüyordu.
Bosna milli takımının formasını şimdiden 26 kez giyen Pjanic, dün transferiyle ilgili "Her an her şey olabilir" diyerek bu anlaşmanın ipucunu vermişti. Yine konuyla ilgili La Gazzetta dello Sport'a açıklamalar yapan Lyon Sportif Direktörü Bernard Lacombe de Roma ile anlaştıklarını doğrulamıştı.
Buffon(Storari)
Lichtsteiner(Motta)-Bonucci(Barzagli)-Chiellini(Sorensen)-De Ceglie(Ziegler)
Krasic(Giaccherini)-Vidal(Marchisio)-Pirlo(Pazienza)-Elia(Estigarribia)
Matri(Quag)-Vucinic(Del Piero)
Juve iyi kadro kurdu ama şampiyonluk zor gibi, Milan çok güçlü.
Screw you guys, I'm goin' home
Zannediyorum hocamız 4-4-2 düşünüyor ama ben olsam 4-3-3 oynatırım.
Buffon
Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie(Ziegler)
Pirlo-Marchisio-Vidal
Krasic-Vucinic-Elia
düzgün dizemedim ama herkes düşündüğüm kadroyu anlamıştır zaten.4-3-3 istememin tek sebebi Marchisio gibi bir yeteneğin kulübeye yollanmasını kabul edememem.
Palermo forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Antonio Nocerino, son şampiyon Milan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Palermo bu transferin karşılığında Ricaro Ferreira’nın bonservisinin yarısını aldı.
Mathieu Flamini’nin diz sakatlığı nedeniyle orta alandaki alternatiflerini arttırmak isteyen Milan, 3 yıldır Palermo forması giyen Nocerino’yla kadrosuna genişletmiş oldu.
10 milyon harika bu piyasada.