Stoch - dia ikilisi kalsın bari
1 ayda bu kadar maddi zarar olmaz . Takımda revizyon falan mı yapılmak isteniyor acaba .
Bu ay ve önümüzdeki ay ciddi ödemeleri varmış FB'nin sanırım.90 milyon lira civarı.Bir FB muhabiri söyledi ama hangisi hatırlamıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
şuan fenerbahçeye futboldan gelen para yok. geçen seneki tüm paraya tedbir konmuş diye biliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Madrid'de de Barcelona'da da Brezilya Milli Takımı'nda da bu adamdan daha iyileri mevcut bence.. Bu adama 7 Milyon verene kadar Arsenal neden elindeki mevcut isimlere güvenmedi onu da anlamadım zaten.. Sol bekten çok daha acil problemleri vardı Arsenal'in, ama Wenger yeni bir transfer hatasına daha imza atmakta anlaşılan.. Kaldı ki üstteki iki mesajımda da belirttiğim kaos ortamında bu rakam bence yapılabilecek en iyi anlaşma, ki Andre Santos 5 Milyon'dan fazla edecek bir özelliğe sahip değil bence..
Düşünülmesi gereken nokta, Fenerbahçe'nin o mevkiide kimi düşündüğü bence.. Santos gittikten sonra sadece Caner kalıyor yanlış hatırlamıyorsam, bu durumda da Fenerbahçe'nin sol kanadından yeni bir otoban yapılabileceği çok net bir şekilde biliniyor.. Fenerbahçe'nin buna karşı bir önlemi var mı onu merak ediyorum..
Brezilya Milli takımının as sol beki 7 m euro'ya gidiyor.
KAPATIYORUZ ! MALİYETİNE SATIŞLAR !! durumu.
Düşünmeselerdi alırlardı işteArsenal'dekiler daha iyi demedim ayrıca, Arsenal'in sol bek mevkiisinde çok da ciddi bir sıkıntı olmadığını, o bölgeyi eldekilerle geçiştirebileceğini söyledim sadece.. Arsenal için diğer birçok mevkii daha acil transfer gerektiriyor sadece onu söyledim.. Ayrıca Wenger'in transfer konusunda son zamanlardaki yanlışları çok eleştiriliyor..
Santos Türkiye için iyi bir sol bek, ama Avrupa için o kadar da iyi değil.. Hele de elinden Clichy gibi bir adamı çıkarıp Santos'u aldıysan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir..
Borsada hisselerin düşmesi nedeniyle bankalardan da kredi konusunda sıkıntı çıkıyormuş. ŞL'den yaklaşık 25 milyon €'luk zarar, muhtemelen TFF'den de alınamayan para maddi sıkıntıya neden olmuş olabilir. Ancak; Brezilya milli takımının sol bekini 7 m €'ya satacaksak yönetimdeki kişiler boşuna koltuk işgal ediyor demektir. Ali Koç'u çok beğenirim ancak Santos'un 7 m €'ya elden çıkarılması tek kelimeyle ayıptır. Küme düşürülsek bile 3-4 milyon €'ya elden çıkarılabilecek bir oyuncuyu lige devam ettiğimiz durumda 7 milyona satmak beceriksizlik. Saçma sapan oyuncular için 15 milyondan kapı açılıyor. Santos'un işini ciddiye aldığında ne kadar etkili bir bek olduğunu biliyoruz. Hücumda bu kadar etkili bir oyuncuyu bu paraya elden çıkarmamalıyız. Hele hele oyuncu takımda kalmak istiyorsa kesinlikle mantıksız. Güzel teklif varsa, satılır ona birşey diyemem. Ama 7 milyona değil!
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arsenal Fenerbahçe'nin kötü durumunu koz olarak kullanmış olmalı.Santos'u beğenirsin beğenmezsin orası ayrı ama sonuçta Brezilya milli takımının etiketi var üstünde.Ne oyuncular 20-25 milyon eurolara gidiyor.Genede en aşağı 10'a satılabilirdi.Hayırlısı olsun artık.
Fenerbahçe bu durumda olmasaydı Santos'u rahat 13-14m£'ya satardı.7M£ bana göre az.
Birde sanırım Fenerbahçe'nin her zaman övündüğü maddi yönü pekte iyi değilmiş.Maddi kaynak açmak için en iyi oyuncularını seri sonu ürün gibi elden çıkartıyor.Para olayı kulübün kendi kasasındanda halledilebilirdi.Ama oyuncular gitmek istiyorsa mecburda kalmış olabilir satmakta.
Brezilya milli takımında oynayan oyuncu en kötü ama en kötü 10-12 milyon euroya gider. Burada transfer hatası var. 7 milyon euro Santos a az. Santos yetenekli bir oyuncu ama daha çok piyasası var. Brezilya'da oynaması fiyatını dahada arttırması lazım. En kötü 10-11'e verilmesi lazımdı. Transfer konusunda yanlış yapıyoruz. Öldü fiyatına verirsek işimiz var. Ayrıca Santos'un sol bek olarak F.Bahçe'ye çok birşey kattığını düşünmüyordum. Bek olarak zaten Santos'u çok beğenmiyorum. Daha çok ofansta etkili. Sol bek yabancı bir isim alacaksak Santos'tan daha iyilerini bulma şansımız yüksek.
Maddi konuya gelince kulübün geliri olmazsa geçen seneki alacağı paraya el konursa ve şampiyonlar liginden gelecek 25 milyon euro gibi bir rakamdan edilirse tabiki krize girer. Ödemeleri var ne ile ödeyecek başka?
Ben ihtimal vermiyorum bu paraya satacaklarına, Santos da gitmek istemiyorum çocuğum bu ülkede doğacak diyordu o konuda da sıkıntı yokken böyle bir şey olmaz. KAP'a bildirim gelmiş, resmi rakamı görmeden yorum yapmamak gerek.
Bu arada anlaşma gereği Santos'un maliyetinin yüzde 35'ini Corinthians alıyormuş.Yani bu durumda FB'ye kalan para 4.5M
6 Milyon €'ya Stoch'un Zenit'e verileceği konuşuluyor... Umarım yalandır.
şaka gibi sırada stoch var ve fiyat 6M
Fenerbahçe ederinin çok altına oyuncu satmaya devam ediyor, yazık. TFF'nin yaptıkları ve yapamadıkları yüzünden ne hale geldi ortalık.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kulüp ciddi anlamda küçülmeye gidiyor...