Başarılar. İşin pek zor olmasa gerek.![]()
Başarılar. İşin pek zor olmasa gerek.![]()
İşim gerçekten hiç zor değilAma bu şu an için geçerli. Uzun yıllar FM oynamış birisi olarak FM'de bile (son yılların oyunlarında) belli bir kariyere ve saygınlığa sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Eğer Uluslararası bir futbolcu iseniz ve Spor Toto 2. Lig'den bir takımı önce BA 1. Lig sonra STSL'e taşımanız size Manchester United'ın kapılarını ardına kadar açabiliyor. Fakat geçmişinizde Uluslararası Futbolcu yazmıyorsa isterseniz o takımı STSL şampiyonu yapın yine de bu yeterli olmayabiliyor. Aynı şekilde menajer açarken seçmiş olduğunuz geçmişiniz büyük bir fark yaratırken oyun içerisinde yönettiğiniz takımlar ile yaptıklarınız da büyük bir fark oluşturuyor. Bunun için hem gönül verdiğim bir takım hem de en yüksek potansiyele sahip kulüp olarak Manchester City'i seçtim. Hedefim dünyanın 1 numaralı kulübü olmak ve benim önümdeki tek engel Real Madrid, Barcelona gibi 5-6 tane rakip. O yüzden bakınca kolay. Ama belli bir başarıya ulaşınca Lille, Atletico Madrid gibi kulüplere gidebileceğimi söyledim. Bunlara elbette Bolton, Deportivo ve Zaragoza gibi kulüpler de dahil. İşin asıl zor olan yanı Zaragoza, Atletico gibi takımlarla Real ve Barça'ya baş kaldırmak olacak. Ya da daha da zoru Bolton gibi bir takımla kendi yarattığım canavara, City'e baş kaldırmak. Uzun lafın kısası Manchester City benim düşüşüm ve yükselişim için bir basamak olacak
FM 2012'ye daha var ve o gelene kadar da bu kariyeri sürdürmeyi düşünüyorum
![]()