Aslında bu senenin en iyi sunumu fakat zamanlama kötü, seneye de senden bir kariyer izlemek isteriz.
Aslında bu senenin en iyi sunumu fakat zamanlama kötü, seneye de senden bir kariyer izlemek isteriz.
Chelsea Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'ne geldi ve kupayı aldı aynen 2000 yılında Galatasaray'ın yaptığı gibi. Çifte kupa ne yazık ki olmadı aşağıda göreceğiniz gibi...
Övgüler için gerçekten çok mutluyum, daha önce başka sitelerde de kariyer sunmuştum ama dediğin gibi zamanlama biraz kötü oldu. Ama olsun FM2012'de de mutlaka paylaşacağım kariyerlerimi.
Türkiye Süper Ligi 34.Hafta:
Kapanışta mahalle maçı havası
Şampiyonluğu gerenatilediğimiz geçen haftanın ardından önümüzdeki Kupa Finalini de düşünerek yine yedek kadro ile
sahaya çıktık ve UEFA Avrupa Ligi mücadelesi veren Galatasaray'ın gazabına uğradık. Sanırım bu skoru birkaç hafta
önce almış olsaydık taraftarlar bizi istifaya davet edebilirdi.
Türkiye Süper Ligi Sezon Sonu Puan Durumu:
Türkiye Süper Ligi Sezon Ödülleri:
Futbolcularımız bu sezon dağıtılan toplam 11 ödülün 5 tanesini alarak resmen ödüllere damgamızı vurmamızı sağladılar.
Oyuncularımız ödüllere ambargo koyarken ben ne yazık ki Yılın Teknik Direktörü ödülünü Tolunay Kafkas'a kaptırdım ama
genel olarak performasımızın karşılığı bu değildi.
Türkiye Süper Ligi Yılın İlk 11'i:
Yılın takımına 4 oyuncu birden verdik. Defansa bedelsiz olarak aldığımız Traore beklentilerin çok
üzerinde bir performans ile takıma girdi. Orta sahada ise takımın beyni Colman ve geçen sezonun
da formda ismi Burak Yılmaz takıma girerken tabii ki süper forvetimiz Christian Benitez de takımda
yerini aldı. Seneye en az 6 oyuncu sokmak istiyoruz bu takıma inşallah.
Türkiye Kupası Finali:
Ankaragücü'nden büyük sürpriz!
Sezonu çifte kupa ile kapatma hayalleri kurarken hatta bu amaç uğruna ligin son maçında Galatasaray'dan 7 gol yemişken
bir de Final maçını kaybedince resmen tepetaklak olduk. Biz maçı rahat kazanırız havasındayken Sestak harika
golleri ile bizi şok etti. Daha sonra kendimize gelip 2 gol bulsak da bu goller maçı en azından uzatmaya götürmek için
yeterli olmadı. Türkiye Kupası Şampiyonu ne yazık ki Ankaragücü!
Trabzonspor Taraftalarınca Seçilen Yılın Oyuncusu:
Christian Benitez
Takımımızda tartışmasız geçen sezonun en etkili ismi Benitez oldu. Performansına rağmen ben ondan ligde en az 30
gol bekliyordum, sezon başındaki oyununa bakarak. Ama o da ne yazık ki devre arasına göre düştü biraz ama sona
doğru tekrar toparlanarak bize yıllardır özlem duyulan Şampiyonluğu getiren isimlerden birisi oldu.
2010-2011 Sezonu Trabzonspor En İyi 11
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu:
Büyük Sürpriz yapan Marseille
Bu sezon beni hayrete düşüren bir olay da Şampiyonlar Ligi'ni Finalde Barcelona'yı mağlup etmeyi
başaran Olympique Marseille'nın kazanması oldu. Ama oyunda bu tip olaylar olabiliyor...
Last edited by Tshabalala : 01.Eylül.2011 at 15:37