Sayfa 306 / 480 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
9,151 ile 9,180 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bizde hala bitirici bir forvet yok ya bu cok üzücü bir durum. almedia iyi güclü fln ancak bitirici degil bize topu aldıgında direk kaleye gidebilecek son vurusları iyi bir forvet lazım. gerci forvet alsak ne olacak oda ayrı bir konu cünkü hep tek forvet oynuyoruz buda anlasılacak bir durum degil taktigimiz kötü bnce..

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Eduyu almak yerine nobre takımda tutulsa daha iyi olurdu en azından Türk statüsünde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırının kalkmasının ilk meyvelerini alıyoruz. Atletico B takımından adı sanı duyulmamış ortasahalar futbola stoper başlamış topa vurmayı bilmeyen forvetler. Beşiktaş'ı transfer politikası yüzünden tebrik ederim.
    Last edited by di canio : 02.Eylül.2011 at 11:23 Reason: kullanılan ifadeleri dikkatli seçelim

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

allahtan kiralıyoruz furtbolcuları birde alsak daha kötü en azından birsey ckmazsa yollarız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Asıl transferleri Haziran'da bitirince bizim yönetimin canı sıkıldı ki heralde Edu'yu aldık Yoksa harbiden saçma transfer olmuş. Ayrıca Eralp sana Julio Alves konusunda katılmıyorum. Portekiz U20 Milli Takımının oyuncusu,gelecek vaadediyor. Böyle transfere kızmam ben,hatta sevinmek gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Eduyu almak yerine nobre takımda tutulsa daha iyi olurdu en azından Türk statüsünde

Hiç birşey yapmayarak takımdan 2,2 miLyon Euro aLan bir adamdan kurtuLduğumuza sevinmek gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hiç birşey yapmayarak takımdan 2,2 miLyon Euro aLan bir adamdan kurtuLduğumuza sevinmek gerek.
    Aynen öyle.Evlat acısı gibi geliyordu o herifin aldığı her kuruş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Edu hakkında bir blog yazısı daha.

http://cartalete.blogspot.com/2011/09/edu-ile-budu.html
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Asıl transferleri Haziran'da bitirince bizim yönetimin canı sıkıldı ki heralde Edu'yu aldık Yoksa harbiden saçma transfer olmuş. Ayrıca Eralp sana Julio Alves konusunda katılmıyorum. Portekiz U20 Milli Takımının oyuncusu,gelecek vaadediyor. Böyle transfere kızmam ben,hatta sevinmek gerekir.
    Julio Alves'i bonservisiyle alsanız tamam. İyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa yine zarar.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Julio Alves'i bonservisiyle alsanız tamam. İyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa yine zarar.
    e o zaman hiç kiralık oyuncu almayalım biz. iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    e o zaman hiç kiralık oyuncu almayalım biz. iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar.

Future fee belirlersin, mesele değil bu.
    Belirlemezsen "iyi oynasa seneye gidecek kötü oynasa zarar" olabilir
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ya böyle bi adamda satın alma opsiyonu olsa da uçuk olur. zaten adam iyi oynasa atletico bi şekilde aklını çeler istediğin kadar opsiyonun olsun.

kira tercih edilmemel tabii, ama mecbur kalırsan yapıyorsun. kimi kiralık alırsan al bu durum geçerli. zamanında fiyasko olmuş adamlarda durum farklı sadece ama 19 yaşında aldığınız kiralıkta bu durumu beklemek insafsızlık

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Arkadaşlar Türkiyede yaşadığımızı unutuyorsunuz.Kimse geleceğe yatırım yapmaz.Herkes 1 senelik düşünür.Bu durumda da kiralık transferler gayet ideal.En azından üstüne para verip gönderme derdin yok,bir şey olsa serum merum her şey var...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kiralama olayı bence de mantıklı. Öyle 10 milyon eurolar vermeye gerek yok zaten yabancı oyuncuların iyisi şımarık oluyor. Ya da biz şımartıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kiralama olayı bence de mantıklı. Öyle 10 milyon eurolar vermeye gerek yok zaten yabancı oyuncuların iyisi şımarık oluyor. Ya da biz şımartıyoruz.
    Biz baya şımartıyoruz bence.11'in değişmezi yapıyoruz,yetmiyor kaptan yapıyoruz.Yakında kulübün hisselerinden de veririz motivasyonu artın diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Fink transferinin detaylarını öğrendim.Böyle bir yönetimin yönettiği takımı tutmaktan utanıyorum.Bu kadar amatörlük olmaz yahu.2012'de sözleşmesi bitecek olan adamı 1 sene kiralık veriyorsun ve maaşının yarısını karşılıyorsun.Sonra da hiçbir katkısı olmadan gidiyor.Üstelik yabancı kontenjanı yok ve lazım olduğunda sorun çıkartmadan oynayabilecek bir oyuncu.Allaha haval ediyorum sizi diyorum başka da bir şey demiyorum.Beşiktaşa verdiğiniz zarar umarım hayatınızda bir yerlerde karşınıza çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Fink transferinin detaylarını öğrendim.Böyle bir yönetimin yönettiği takımı tutmaktan utanıyorum.Bu kadar amatörlük olmaz yahu.2012'de sözleşmesi bitecek olan adamı 1 sene kiralık veriyorsun ve maaşının yarısını karşılıyorsun.Sonra da hiçbir katkısı olmadan gidiyor.Üstelik yabancı kontenjanı yok ve lazım olduğunda sorun çıkartmadan oynayabilecek bir oyuncu.Allaha haval ediyorum sizi diyorum başka da bir şey demiyorum.Beşiktaşa verdiğiniz zarar umarım hayatınızda bir yerlerde karşınıza çıkar.
    Hep Serdal Başgan içerde olduğu için oluyor bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, futbolcunun ekonomik haklarının %50'si kulübü Atletico Madrid'den 3.100.000.avro'ya satın alınmıştır. Alves ile 5 yıllık anlaşılmış olup; oyuncuya her sezon için 300.000.avro garanti ücret ödenecektir. Oyuncunun 12.000.000.avro'ya serbest kalma hakkı bulunmaktadır.

Schalke 04 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliveira'nın 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Schalke 04 kulübüne 500.000.avro kiralama bedeli, Oliveira'ya ise 2011-2012 sezonu için 1.150.000.avro garanti ücret ödenecektir. Şirketimizin oyuncuyu 2.000.000.avro bedelle satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Alves'in bonservisini 2.5 milyon euro'ya almış Madrid, şimdi yarısını 3.1'e Beşiktaş'a vermişler. Enteresan.

şimdi herkes memnun olmuştur umarım adamın yarısı bizim basit bi kiralama değil transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

%50 si için 3.100 çok gözüktü bana.Tabi adamı izlemedim nasıldır bilmiyorum umarım iyi çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

firatgunayer fırat günayer
    Mendes show..Bjk'nin yüzde 50'sini 3.1 milyon euro'ya aldığı Julio Alves sadece 35 gün önce A.Madrid'e 2.5 milyon euro'ya transfer olmuş.

Bu doğruysa eğer gerçekten çok yazık.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serdar AdaLı iLe düzene giren transfer yöntemimiz adamın tekrar içeri girmesi iLe beraber aLLak, buLLak oLdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Serdar AdaLı iLe düzene giren transfer yöntemimiz adamın tekrar içeri girmesi iLe beraber aLLak, buLLak oLdu.
    Tüm yorumların özeti budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu %50 olayı İtalyadaki gibi mi yoksa başka türlü mü?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu %50 olayı İtalyadaki gibi mi yoksa başka türlü mü?
    Ona benzer birşey sanırım. Fon iLe aLındığı için oyuncu üzerinde 2 takımın hakkı mevcut. Yarın A.Madrid ya da Beşiktaş oyuncuyu satacak oLsa o transferden geLen parayı %50 oLarak böLüşecek. Ama oynama hakkı bizde oLacak. Oyuncu bizde oynayacak, A.Madrid taş atmadan, koLunu yormadan para kazanacak bu işten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida... Bunları ayrı tutmak ve getiren menajerin hakkını vermek lazım. Jorge Mendes... Ardından Sidnei, Bebe ve son olarak Julio Alves... Bebe'yi Manchester United'a transferinden ve sıradışı kariyer başlangıcından dolayı çok insan hatırlıyordur ama Sidnei için izleyelim, görelim demek yerindeydi. Bebe sakatlanınca golcü arayan Beşiktaş'a santrfor olmayan bir genç geldi bir anda. Julio Alves... Ardından da Edu girdi aynı kapıdan.. Julio Alves hakkında ne biliyoruz. Zenit'te oynayan, kıtanın en iyi stoperlerinden biri olan Bruno Alves'in ufak kardeşi.. Portekiz'de anlam ifade eden bir kariyere sahip değil. 20 yaş altı milli takımında oynuyor ve Atletico Madrid B Takımı'nda. Sonuncusu doğru değilmiş. Julio Alves, Atletico Madrid formasını hiç sırtına geçirmedi. Vicente Calderon Stadı'na imzaya da gelmedi. Madrid'deki iki büyük gazeteden onu gören de yok. Temmuz ayında bir haber çıkmış. Caminero hayır almıyoruz demiş Alves için. O zaman dolaşan rakam bonsevisi için 2.5 milyon Euro. Sonra ne oldu? Aradan iki ay geçti. Pizzi'yi alan Atletico Madrid, federasyona Alves'in alınıp Beşiktaş'a kiralandığını bildirdi. İspanyol medyası da buna garip transfer manşetini attı. Çünkü Beşiktaş, Atletico Madrid ile transfer görüşmelerine başladığında ve oyuncu İstanbul'a geldiğinde Atletico Madrid, Alves'i kadrosunda göstermemişti. Sonra borsaya yapılan açıklama. Alves'in bonservisinin yüzde 50'sine Beşiktaş 3 milyon Euro ödeyeceğini bildirdi. Yani fiyatı 6 milyon Euro olan bir adamdan bahsediyoruz. Spor gazeteleri değil, El Pais en geniş yer ayıran gazete oldu. Jorge Mendes'in Atletico Madrid'i paravan olarak kullandığını iddia ettiler. Şimdi harbiden mesele Alves'in nasıl bir futbolcu olduğu mudur?

Bülent Timurlenk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal başgan çık artık gel işinin başına geç böyle olmuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Serdal başgan çık artık gel işinin başına geç böyle olmuyor..
    Aynen yahu :/ Hep bu yüzden oluyo bunlar... :/

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sercan Galatasaraydaymış hepimize hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Sercan Galatasaraydaymış hepimize hayırlı olsun.
    Eyvallah Oğuzhan bu güzel haberi paylaştığın için

Mesaj Yetkileri