Herhalde Wenger Manu hezimeti olmasa tehlikenin farkında olamayacaktı.
Herhalde Wenger Manu hezimeti olmasa tehlikenin farkında olamayacaktı.
So what?
Saike
yeterki sakatlık sorunu yaşamasın.Wenger olumlu ama gerçekten olumlu bir hamle yapabildi sonunda.
arsenal için çok iyi transfer..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yanlış yaptık sanki.
bu adamı çok beğeniyorum ben başarılı olacağına inanıyorum
Şahsen ben bir transfer oldumu bir insanın edebileceği küfürleri etmem gerek yok adamlar pastayı indiriyor cebe fazla veya az sen anca küfür edip kendini günaha soktuğun gibi komik duruma düşürüyon kaldı ki o takım senin gibi bir taraftarı olduğunu bile bilmiyor.. : )))) boşver parçalama kendini bu kadar.
Arsenal 3-5 tane daha yeseydi güzel bir kadro kurardı herhalde.![]()
İyi transferler yaptı Chelsea bu sene.Mourinho'dan sonra Villas Boas'ın başarılarını izleyeceğiz gibi geliyor bana bu seneden itibaren.
Wenger yonetimin biraktigi yildiz isimlerin yoklugunu onlara biraz fazla abartili sekilde gosterdi, istedigi 8 gol olmasa da (: Yonetim berbat bir yonetim gosterdi ve acele transferlerle gunu kurtaran bir Arsenal goruntusu olustu. Toplama bi takim olusturdular 2 gunde. Bu sene bi cacik olmaz Arsenalden.
Son yorumunla muhattap olmamın ne kadar saçma olduğunu bana farkettirdiğin için teşekkür ederim.
iyi transfer sayılır
Arteta Fabregas'ın yokluğunda iyi işler yapabilecek ve İngiliz futboluna hakim iyi oyunculardan biri. Arsenal'in kısa süre içerisinde yaptığı güzel işlerden biri. Fakat Everton'un ne kadar ilginç bir transfer stratejisi olduğunu gördük. Sanırım bir tek Drenthe'yi aldılar. Everton bilindiği gibi orta düzey bir takım. Takımdan ayrılan ya da gelen kimler olursa olsun, ligi orta sıralarda bitirecektir.
Pulis iyi bir takım kurdu bu sene aslında ama Ertuğrul'un da belirttiği gibi forvet doldu takım.O bölgede bir şişkinlik var,bakalım rotasyonu sağlayabilecek mi?
Stoke'un da tam bizim gruba düşmüşken çok iyi transferler yapacağı tuttu :/ Palacios ilaç olur Stoke orta sahasına.
Keşke göndermeseydi Liverpool be. Boas adamını naptı etti transfer etti son gün :/
Bu sene Chelsea - Real ŞL'de karşılaşırsa tadından yenmez valla. Chelsea iyi kadro kurdu Boas'la birlikte.
Screw you guys, I'm goin' home
Delap'tan Crouch'a giderler artık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Crouch'un devri kapandı artık çok para verip gereksiz bir transfer yapmışlar ama Palacios olağanüstü olmuş Stoke gibi bir takım için.
Bu Crouch 1 metreden boş kaLeye kafa iLe goL kaçırdığı için geçen hafta İngiLiz medyası tarafından yerden yere vuruLmuş, bütün sezon kaçırır, geLir bizim maçta taç tan goL atar bu adam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Chelsea mevcut kadrosunu daha da güçlendiriyor. Yerinde bir transfer olduğunu düşünüyorum. Alternatifli bir kadro yaratılma çabası var.
Bonservis bedeli konusunda bir bilgi var mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
Açtığımız konuLarın aLtına kaynak beLirtme zorunLuLuğumuz var. Kaynağı ekLermisin. Diğer açtığın konuLar böyLeyse onLarıda düzeLtmen gerekiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
13.000.000 € olarak gözüküyor. Resmi olmayabilir.
Düzenle butonu yok.Kaynak:Everton resmi web sitesi:www.evertonfc.com
Böyle bi isme sahip adama ben topçu demem![]()
Güzel transfer eski gücünde olmayan Chelsea orta sahası için.Bizim neden sattıgımızı anlamadım ama Lucas,Adam ve kaptan var bildiğim göbekte üst düzey oyuncu olarak.3 az olur tüm sezon için Henderson'ı tam mc olarak düşünüyor sanırım.
Stoke, bünyesine sağlam adamlar katıyor. Grupta çok zorlayacaklar bizi. Sonuçta bir EPL takımı ne olursa olsun.
ya sabır ya sabır... tam oldu kadro diyorum olaya bak. ya sabır...