Sayfa 57 / 169 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herhalde Wenger Manu hezimeti olmasa tehlikenin farkında olamayacaktı.
    So what?
    Saike

yeterki sakatlık sorunu yaşamasın.Wenger olumlu ama gerçekten olumlu bir hamle yapabildi sonunda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

arsenal için çok iyi transfer..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yanlış yaptık sanki.

bu adamı çok beğeniyorum ben başarılı olacağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    4 yıllığına.Bonservis açıklanmadı.Bunu da yaptın ya Moyes.Bayram günü bir insanın edebileceği bütün küfürleri ettim sana.Twitterdan bloklayarak benden kurtulamazsın.Gün gelir devran döner...
    Yahu kulubün başkanı baban mı amcan mı dayın mı enişten mi neyin oluyorda bu kadar ateşleniyorsun bırakın şu gavurların yaptıklarına kızıp sinirlenmeyi bu kadarda abartmayın ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Yahu kulubün başkanı baban mı amcan mı dayın mı enişten mi neyin oluyorda bu kadar ateşleniyorsun bırakın şu gavurların yaptıklarına kızıp sinirlenmeyi bu kadarda abartmayın ya...
    Senin için tuttuğun takım neyse benim için de Everton odur.Bu işin gavuru Türkü olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şahsen ben bir transfer oldumu bir insanın edebileceği küfürleri etmem gerek yok adamlar pastayı indiriyor cebe fazla veya az sen anca küfür edip kendini günaha soktuğun gibi komik duruma düşürüyon kaldı ki o takım senin gibi bir taraftarı olduğunu bile bilmiyor.. : )))) boşver parçalama kendini bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arsenal 3-5 tane daha yeseydi güzel bir kadro kurardı herhalde.

İyi transferler yaptı Chelsea bu sene.Mourinho'dan sonra Villas Boas'ın başarılarını izleyeceğiz gibi geliyor bana bu seneden itibaren.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Wenger yonetimin biraktigi yildiz isimlerin yoklugunu onlara biraz fazla abartili sekilde gosterdi, istedigi 8 gol olmasa da (: Yonetim berbat bir yonetim gosterdi ve acele transferlerle gunu kurtaran bir Arsenal goruntusu olustu. Toplama bi takim olusturdular 2 gunde. Bu sene bi cacik olmaz Arsenalden.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Son yorumunla muhattap olmamın ne kadar saçma olduğunu bana farkettirdiğin için teşekkür ederim.

iyi transfer sayılır

Arteta Fabregas'ın yokluğunda iyi işler yapabilecek ve İngiliz futboluna hakim iyi oyunculardan biri. Arsenal'in kısa süre içerisinde yaptığı güzel işlerden biri. Fakat Everton'un ne kadar ilginç bir transfer stratejisi olduğunu gördük. Sanırım bir tek Drenthe'yi aldılar. Everton bilindiği gibi orta düzey bir takım. Takımdan ayrılan ya da gelen kimler olursa olsun, ligi orta sıralarda bitirecektir.

Pulis iyi bir takım kurdu bu sene aslında ama Ertuğrul'un da belirttiği gibi forvet doldu takım.O bölgede bir şişkinlik var,bakalım rotasyonu sağlayabilecek mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Stoke'un da tam bizim gruba düşmüşken çok iyi transferler yapacağı tuttu :/ Palacios ilaç olur Stoke orta sahasına.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Keşke göndermeseydi Liverpool be. Boas adamını naptı etti transfer etti son gün :/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene Chelsea - Real ŞL'de karşılaşırsa tadından yenmez valla. Chelsea iyi kadro kurdu Boas'la birlikte.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Delap'tan Crouch'a giderler artık.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Crouch'un devri kapandı artık çok para verip gereksiz bir transfer yapmışlar ama Palacios olağanüstü olmuş Stoke gibi bir takım için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu Crouch 1 metreden boş kaLeye kafa iLe goL kaçırdığı için geçen hafta İngiLiz medyası tarafından yerden yere vuruLmuş, bütün sezon kaçırır, geLir bizim maçta taç tan goL atar bu adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Chelsea mevcut kadrosunu daha da güçlendiriyor. Yerinde bir transfer olduğunu düşünüyorum. Alternatifli bir kadro yaratılma çabası var.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bonservis bedeli konusunda bir bilgi var mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Açtığımız konuLarın aLtına kaynak beLirtme zorunLuLuğumuz var. Kaynağı ekLermisin. Diğer açtığın konuLar böyLeyse onLarıda düzeLtmen gerekiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

13.000.000 € olarak gözüküyor. Resmi olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Düzenle butonu yok.Kaynak:Everton resmi web sitesi:www.evertonfc.com

Böyle bi isme sahip adama ben topçu demem

Güzel transfer eski gücünde olmayan Chelsea orta sahası için.Bizim neden sattıgımızı anlamadım ama Lucas,Adam ve kaptan var bildiğim göbekte üst düzey oyuncu olarak.3 az olur tüm sezon için Henderson'ı tam mc olarak düşünüyor sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Stoke, bünyesine sağlam adamlar katıyor. Grupta çok zorlayacaklar bizi. Sonuçta bir EPL takımı ne olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ya sabır ya sabır... tam oldu kadro diyorum olaya bak. ya sabır...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri