Quote Originally Posted by Suicider View Post
Fernandez çok ucuza gelmiş gerçekten Zec ve Onuoha transferleride güzel olmuş yeni sezonda başarılar

Evet dediğim gibi kelepir oldu, Türk oyuncu almaya kalksak daha pahalıya gelirdi. Zec benim beğendiğim bir oyuncu ve çok hızlı olduğu için taktiğim için önemli. Onuoha da defansa tecrübe katması için alındı.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
Matias , Onuoha ve Zec iyi de diğerleri rotasyon için geldi heralde.Başarılar.

Evet özellikle Gael Etock geleceğe yatırım yapmak için alındı, oynatıp geliştirmeye çalışacağım bakalım. Zaten tüm FM serilerinde hep bir genç aramışımdır sıfırdan yetiştirmek için. Gözlemci raporları iyi olabileceğini söyledi. Cafercan da eskiden tanıdığım bir isim onu da iyi bir yedek olabilmesi için aldım. Kyle Bartley ise potansiyeli olan bir defans gelişip çok iyi olacağını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
Matigol en sevdiğim oyunculardandır 08 den beri Çok ucuza çok kaliteli transfer olmuş

Ben de severdim hatta FM'ye göre wonderkid bit futbolcuydu fakat bir türlü gerçek hayatta beklenen aşamayı kaydedemedi o nedenle Sporting Lizbon'da zaten...

TFF Süper Kupa Finali:
Trabzonspor intikamını aldı

Geçen sezon duble yapmamızı engelleyen Ankaragücü ile bu kez rövanşa çıktık ve tam olarak hırsımızı alamasak da
4-1'lik skor ile Süper Kupa'ya uzandık. Bütün gollerimiz yeni transferlerimizden gelirken, Cafercan bizim için çok
önemli olan 61.dakikada golü ağlara göndererek taraftarın sevgisini kazandı şimdiden.

2011-2012 Türkiye Süper Ligi 1.Hafta:
Fırtına'dan kayıpsız başlangıç

Bu sezona Süper Lig'e tekrar yükselmeyi başaran Kasımpaşa maçı ile deplasmanda başladık. Bu maç için söylenecek fazla
birşey yok. 3 puan alabilmek bizim için önemliydi bunun için mutluyuz ama Alanzinho'nun 2 ay sürecek sakatlığı bizim için hiç
iyi olmadı. Allahtan Matigol'u kadroya katmıştık.

2011-2012 Türkiye Süper Ligi 2.Hafta:
Trabzonspor ağır aksak devam ediyor...

Ligde yolumuza kayıpsız olarak devam ediyoruz ama ilk 2 haftaya bakarak oyun ve skorlar pek de iç açıcı seviyede
değil, gol yemeden devam etsek de ilerisi için biraz endişeliyiz. Bu hafta da bizi süper forvetimiz Benitez kurtardı.

2011-2012 Türkiye Süper Ligi 3.Hafta:
Ezeli rakibini evinde dağıtan Fırtına hala kayıpsız

Şükrü Saracoğlu'nda maça hızlı başlayan Fenerbahçe olmuştu, hatta 9.dakikada penaltı kazandı. Penlatıyı Niang gole
çeviremeyince bizim için bir umut ışığı doğmuştu. Bu şokun etkisinden silkinerek oyunun kontrolünü ele almaya başladık.
İlk yarının sonunda Giray, ikinci yarının başında da Benitez ile bulduğumuz gollere Fenerbahçe karşılık veremeyince
yılın ilk derbisinden büyük bir zaferle döndük evimize.

2011-2012 Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları Çekildi

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, Sporting Lisbon ve FC Twente ile eşleştik. Genel olarak çok da zor bir grup
olmadığını düşünüyorum. Bu grupta Manchester United kesinlikle favori ve bizim de ikincilik için diğer iki takımla birlikte yarış
içinde olacağımızı tahmin ediyorum. En kötü ihtimalle 3. olarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabiliriz...