Aslında ben o kadar zor olduğunu düşünmüyorum, bizden daha üst seviyede sadece ManU var aslında, diğerlerini alt edebileceğimizi tahmin ediyorum.
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 4.Hafta:
Trabzonspor yine Kayseri'de patlama yaptı
Sezona iyi başlamıştık ama formumuz yavaş yavaş artmaya başlamıştı ve bu hafta tam bir patlama oldu bizim için.
Yeni transferimiz Cafercan'ı forvet arkasında oynattım ve atak yaparken verdiği harika uzun paslar ve attığı 2 gol ile
maçın yıldızı oldu. İlerde daha fazla şans vereceğimiz kesin.
2011-2012 Yaz Transfer Sezonu Son Bir Transferle Kapandı:
Savaşçı Ruh Tuncay Şanlı
Bu sene 3 kulvarda vereceğimiz mücadele için kadromuzun da geniş olması gerekli, bu nedenle forvete de bir takviye
daha yapmak için harekete geçtik, Türk ve etkili bir forvet olan Tuncay da satış listesinde olunca hiç kaçırmadık ve
3.500.000 $ karşılığında (48 aylık taksitlerle) takıma kazandırdık.
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 5.Hafta:
Nedir Trabzonspor'un Samsunspor'dan çektiği?
Geçen sene neredeyse bizi kupadan eleyecek Samsunpor bu sene de yolumuza taş koydu. Çok erken öne de geçtik
ama Samsunspor'un bize karşı motivasyonunu anlamak mümkün değil. Maçtan önce yerdımcı antrenör Ünal
Karaman'ın da muhtemel tehlike olarak adlandırdığı Billy Mehmet iki gol atarak bizi yine göçertti...
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 6.Hafta:
Zayıf Gaziantep fazla zorlamadı
Benitez sezona bu maçla merhaba dedi, ligin yeni takımı Gaziantep Belediye ayağında topu fazla tutan taraf olsa da
tecrübemiz ve kaliteli oyuncularımızla biz fırsatları değerlendiren ve farklı kazanan taraf olduk. Samsunspor'dan
sonra bu galibiyet bizim için iyi oldu.
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 7.Hafta:
Zorlu Antalyaspor deplasmanı da kayıpsız geçildi
Samsunspor deplasmanından sonra korkarak gittiğimiz Antalya'da korktuğumuz başımıza gelmedi. İlk yarıyı 4 golle
kapatırken ikinci devre yedek kalecimiz Tolga Zengin'e yer yer verince kalemizde 2 gol gördük. Allahtan maç bitti
de yine bir kazaya uğramadan maçı tamamladık. Bu arada yıldız forvetimiz Christian Benitez'in de 2 ay sakatlığı
bizi çok üzdü...
Şampiyonlar Ligi G Grubu 1.Hafta:
Old Trafford'da Fırtına Hernandez'e dayanamadı
Maça kontra atak taktikle ama yine aynı dizilişle başladık. Rakip kaleyi bulan ilk atakta Zec ile golü bulunca umutlandık baya
ama daha sevincimizi doya doya yaşayamadan Chicharito hemen cevap verdi hatta daha sonra 2 gol daha atarak bizi kendi
başına mağlup etmeyi başardı. Zaten çok da umutlu gelmemiştik, böylece gruplara puansız başladık...