Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
1 ile 30 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Ohohoho bide msn de gör sen bizi Eralp (: İnternet kafede falan oynasak bu oyunu yan yana kesin 3 ümüzde atılırız kafe den

Umarım Recep Şampiyon olmamız lazım finansı biraz göçürdük hele ki Şampiyon olamazsam bu ikili çok konuşur Ben yine de iddam yok diyorum maç maç yoluma devam ediyorum.

27.Hafta : Fulham : 3 Chelsea : 4

Öldük öldük dirildik ! 2-1 Geride başladığımız 2.yarıda Torres ve Drogba ile sonuca gittik.

Olup olup dirilmis allahim sen bana yardim et. Kornerden attigim golle kazandim yine demek cok mu zor ? Kornerden gol yiyip kaybedince ortaligi velveleye veriyorsun ama.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Olup olup dirilmis allahim sen bana yardim et. Kornerden attigim golle kazandim yine demek cok mu zor ? Kornerden gol yiyip kaybedince ortaligi velveleye veriyorsun ama.
    Evet skor 3-2 iken 4.golü kornerden attık ve kazandık fakat buna zorunuza giden ney ?

Ek olarak senin Giresun - Samsun kariyerinde kupayı aldığında kornerden attığın gol ve penaltıya ezdik demen de bende aynı soruyu sana sormuştum

Her yaptığımız kariyerde hep defans oyuncuların gol krallığında ilk 10 da varlar ilk defa kornerden bu kadar gol atıyoruz diye senin başarısızlığın benim yüzümdenmi oluyor ?

Neyse sende başarılı olunca tartışacağım bu konular hakkında.Ne yazarsan yaz cevap vermiyorum bundan sonra önce kumdan stada yüksel ondan sonra sabaha kadar tartışaım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri