Sayfa 649 / 1204 İlkİlk ... 1495495996396476486496506516596997491149 ... SonSon
19,441 ile 19,470 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Mustafa Sarp belki Galatasaray kalitesinde biri değildi ama elinden geldiğince mücadele etti zaman zaman ortaya çıkıp golünüde attı. Karakterli bir oyuncu olmasından ziyade nerede nasıl konuşacağınıda bilen bir oyuncu aslında kaptanlık için uygun bir kişiliği var gittiği takımda kaptan olur inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yorumlar git gide iyiye gidiyo birazdan birinin gelip sarpinho olmasaydı ilk 8 e giremezdik demesini bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Sarpinho olmasaydı küme düşebilirdik. Siteye yüklenelim mesaj atalım e-posta atalım gitmesin takımızdan

4. Default

Söylemek istediğim şu; Mustafa Sarp kasıtlı olarak mı kötü maçlar çıkardı bu sezon? Sorunlu bir oyuncu muydu? Takım içi huzuru mu bozdu? Bencil mi oynadı? Geçen sezonun sorumlusu sadece Mustafa mı? Ligte 23 maça çıkmış geçen sezon, kabul çok kötü oynadığı karşılaşmalar oldu ama oynadığı karşılaşmalarda elinden geleni yaptı, mücadele etti. En az yarısını izlemişimdir Galatasaray'ın geçen sezon ki karşılaşmalarının. Bunun sorumlusu sadece Mustafa Sarp değil, Mustafa Sarp'a alternatif yaratamayan kulüp yönetiminde, ona forma şansı veren teknik ekipte, daha iyisi yokmuş ki ellerinde o oynadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

İsmini ilk defa duyuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsmini bir çok kez duydum ama nasıl bir oyuncu bilmiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Elmander varken başka bir pivota ihtiyac yok bence bize hızlı oyuncu lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM profili iyi fakat gerçekte vasat bir oyuncu . He bu arada biz hep ilgileniyoruz aldığımız yok .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Profil iyi ama Baros daha iyi alınacaksa Baros'dan daha iyi bir forvet alınmalı.

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    İsmini ilk defa duyuyorum
    Buna çok şaşırdım.
    Chelsea altyapısından çıkmış bir oyuncu yanılmıyorsam. Güçlü bir oyuncu ama bazen saçbaş yolduruyor. WestHam'ın da bırakacağını sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Riera galatasaraydaymis Firat Gunayer soledi ve 1-2 kisi daha soledi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeter artık ya kim geliyorsa gelsin bu ne böyle yaz transfer dönemi boyunca ilgilenmediğimiz oyuncu kalmadı.Transferleri yapsınlarda bitsin artık şu işkence.Çocuk oyuncağına çevirdiler.Forlan'ından Reyes'ine Drogba'sından Podolski'sine Muntari'sinden Gyan'ına kadar sözde herkes Galatasaray'daydı hani onlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yeni futbolcumuzdur.

hayirli olsundur.
    (srfydn - 2 eylül 2011 14:00)

--

Albert Riera başlığında. Yeni sol kanatımız kendisi oldu, hayırlısı.

Muslera
    Eboue--Ujfalusi--Servet--Çağlar
    Melo--Sabri--Selçuk
    Kazım-------------Riera
    Baros

Yeni sezonda dizilişimiz bu olur gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    yeni futbolcumuzdur.

hayirli olsundur.
    (srfydn - 2 eylül 2011 14:00)

--

Albert Riera başlığında. Yeni sol kanatımız kendisi oldu, hayırlısı.

Muslera
    Eboue--Ujfalusi--Servet--Çağlar
    Melo--Sabri--Selçuk
    Kazım-------------Riera
    Baros

Yeni sezonda dizilişimiz bu olur gibi.
    aynısını podolski içinde söylemişti umarım almayız

Riera'yı beğenirim. Alırsak güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Benim burda söylemek istediğim yönetimin yaptığı hataların ne kadar büyük olduğudur. Bu kadar kalitesiz bir topçu 3 sene bu takımda nasıl oynadı hayretler içerisindeyim. Üstüne üstlük bonservissiz alınmasına rağmen feci şekilde zarar ettik .

Riera alındıysa gerçekten hayırlı olsun . Gayet kaliteli bir sol açık . 2 yıl öncesine kadar İspanya A Milli takımında as oynuyordu ne olduysa ortadan kaybolmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynısını podolski içinde söylemişti umarım almayız
    Bir aksilik çıkmazsa filan da demişti yalnız.

http://www.youtube.com/watch?v=rfRtL4G2-DM
    cole'un bir de şöyle bir videosu vardır..
    riera'ya gelince iyi bir seçenek gibi duruyor fakat bu kadar ligin uzamasına rağmen transferlerin gecikmemesi gerekirdi fakat her zaman ki aynı sonuç..

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Riera transferine hiç sevinmedim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tuttosport: Amauri,GS'nin teklifini reddetti.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    @ForCimbom ; tek birsey soracagim kardesim. Baros'un topu alip 10 metre surecek hali kalmis mi? Hele yaninda bir adam onu rahatsiz ediyorsa o pozisyonu dusmeden en son hangi tarihte tamamladi? Baros eskisi gibi degil, maalesef.

Riera gelecek, transfer bitecek gibi duruyor. Hayirlisi.

tek soruyla bitmiyor ama. baros savunma arkasına müthiş koşular yapabilen çok iyi yer tutabilen çok zeki ve artık nasıl farkında değilsiniz bilmiyorum ama gayet de hızlı bir futbolcu. baros öyle hemen eskimez, türk futbolcuları gibi 2 hafta sakatlıktan sonra 5 kilo alıp dönmüyor. ilk geldiğindeki halinden öyle aman aman bir farkı yok.
    .
    .
    .
    .

bir de şu kontra gerçekten acayip boş bir argüman;

"mustafa sarp elinden geleni yaptı."

gölge markajını kastediyorsanız alasını yaptı evet.

mustafa sarp galatasaray'da gördüğüm en kötü niyetli topçulardan biriydi sanırım. kazma futbolcu sadece kazmadır diye bir kalıp var herhalde beyinlerde. sarp hem kazma hem hımbıl bir adamdı. yani barış özbek de misal topla kazmadır biraz, ama koşar eder mücadelesini verir. sarp'ta bundan gram yok gram. nasıl izledeniz bu adamı 2 sene boyunca anlamıyorum. her takımın bir dmcsi bir kazması olur ama en çalışkan adam da oradaki olur zira görevi odur mutlak suretle. lakin sarp gördüğüm en boş en aylak dmc'ydi herhalde. koşmuyordu adam pres yapmıyordu. hala yok elinden geleni yapt... vs..

ayrıca galatasaray'daki abicilik safsatasının da en büyük aktörlerinden biridir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muntari - Riera - Cole

Şu üçlüden ikisi gelse yeter .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dediğim anda Riera borsaya bildirildi hadi inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel Futbolcu Albert Riera ve Kulübü Olympiacos F.C. ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Yaşı olmuş 29, Arda'nın yerini dolduracaktık değil mi? Şaka gibi transfer...

Ara transferinde o pozisyona bir transfer daha beklerim ben arkadas.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Profesyonel Futbolcu Albert Riera ve Kulübü Olympiacos F.C. ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Yaşı olmuş 29, Arda'nın yerini dolduracaktık değil mi? Şaka gibi transfer...

yıldız transferin tutma oranı böyle biraz daha alt seviye transferlerin tutma oranından kesinlikle daha az galatasaray'da son yıllarda. ben podolski'nin gelip elano gibi misimovic gibi yatmasını kapris yapmasını istemem. riera gelsin misal culio gibi oynasın işini yapsın çok daha iyi. üstelik riera o kadar dandik adam değil sanırım gayet teknik çalımı olan ve en önemlisi bence uzaktan vurabilen bir adam. fiziği de yerinde gözüküyor.

ama bu olympiakos psikopat mıymış da 1 sene oynatıp gönderiyor adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Ara transferinde o pozisyona bir transfer daha beklerim ben arkadas.
    Kesinlikle katılıyorum, Sol açıkta oynayabilecek tek oyuncumuz Riera olacak, o da tam bir soru işareti. Bir transfer dönemi kapanırken, oh be süper kadro kuruldu diyebilsek keşke.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yıldız transferin tutma oranı böyle biraz daha alt seviye transferlerin tutma oranından kesinlikle daha az galatasaray'da son yıllarda. ben podolski'nin gelip elano gibi misimovic gibi yatmasını kapris yapmasını istemem. riera gelsin misal culio gibi oynasın işini yapsın çok daha iyi. üstelik riera o kadar dandik adam değil sanırım gayet teknik çalımı olan ve en önemlisi bence uzaktan vurabilen bir adam. fiziği de yerinde gözüküyor.

ama bu olympiakos psikopat mıymış da 1 sene oynatıp gönderiyor adamı.
    Podolski yıldız, ismi var dediğin gibi kaprisli olabilirdi, şımarık olabilirdi. Riera yıldız değil, onun bir altı bile değil sadece ismi var. Adı Riera kadar duyulmamış genç bir yeteneği tercih ederdim.

Mesaj Yetkileri