-
Bu sezon daha iyi olacağız
Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk etep da 4 hazırlık maçı oynadık ve eksikleri görmeye çalıştık.
Giresun maçına tam kadro çıktık. Kalite olarak baya altta olan Giresuna fark attık.
İlk ciddi sınavımız Corinthians maçında iyi oynadık üstünlük bizdeydi ama genede 87 yediğimiz golle berabere kaldık.
Bolu maçında gençlerimle güldüm, Okay, Furkan ve Eren ile güldük, iyi iş çıkardılar.
En ciddi sınav Olan Tottenham maçında ise resmen döküldük. 21 de on kişi kalan rakibe boyun eğdik.
Bu arada oynadığım taktiği yazmamışım epeydir. Geçen sezon yükselişe geçtiğim zamanlardan beri bu taktiği kullanıyorum :
Maç durumuna göre DM deki oyuncuyu forvete çekerek çift forvete döndüm. AMC de gecen sezon Djurucic oynadı. Bu sezon Okayı Furkanı deniyorum.
Gelelim transferlere ;
Çok aman aman bir transfer yapmadım . Cangele gitmişti belirtmiştim. Gecen sezon kiralık olan İvan Fatic'i kontratı bittiği için bedelsiz aldım. Bunun yanında daha önceki oyunlarımda güvendiğim Serdar Aziz'i 36 ay taksik ve sonraki satıştan %10 vererek 975K ya satın aldım.
Böylelikle Zurab inda gelmesiyle defans çeşitliğini artırdım. Sağ bek için Zurab ve Okan'ı düşünüyorum.
Ayrıca araştırırken dikkatimi çeken Stuttgard II de 32 i maçta 19 gol ve 7.50 ortalamayla oynayan Oztürk Karataşı da bedelsiz aldım. Bakalım kadroda çeşitlilik oluşturacak mı?
Şimdilik son olarak da hazırlık maçlarından sonra bir forvete ihtiyaç hissettim ve risk alarak ManU dan gencecik fidan olan
19 luk Macheda yı paraya kıyarak 2 Milyon liraya Kiraladım. Özellikleri çok beğendim bakalım elimde patlar mı ?
Giden oyunculara gelince şimdilik Pilot takımlara kiraladım. Ömer Şişmanoğlu, robin Kruse, Engin Bekdemir, Nadir ve Abdullah Durakı Süper Lige çıkan Bucaspora Kiraladım.
İkinci Kupa şansını kaybettik. Süper kupa Belediyenin oldu. Ama ilk gol çok güzeldi hakkını vermek lazım 35 metreden çaktı İskender.
Mesaj Yetkileri