Sayfa 650 / 1204 İlkİlk ... 1505506006406486496506516526607007501150 ... SonSon
19,471 ile 19,500 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fatih terimin transfer anlayışı bana göre sınıfta kalmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kesinlikle katılıyorum, Sol açıkta oynayabilecek tek oyuncumuz Riera olacak, o da tam bir soru işareti. Bir transfer dönemi kapanırken, oh be süper kadro kuruldu diyebilsek keşke.

Podolski yıldız, ismi var dediğin gibi kaprisli olabilirdi, şımarık olabilirdi. Riera yıldız değil, onun bir altı bile değil sadece ismi var. Adı Riera kadar duyulmamış genç bir yeteneği tercih ederdim.

sadece ismi var demek için çok izlemiş olmak lazım bence, ben o kadar izlemedim sen izlediysen birşey diyemem.

stancu pino bu adamlar genç yetenekti ne oldu? sabrediliyor mu? adamlar bu denli baskıyı kaldırabiliyor mu? türkiye'de genç yetenek çıkarmak zor iş ve bunun farkında fatih terim o yüzden sürekli rep'i yüksek adamlar geliyor. portekizli nani mesela türkiye'de olsaydı bunca sene sabredilir miydi yoksa ikinci yarı tenekeyle gönderilir miydi? bu genç yetenek muhabbeti iyiden iyiye şehir efsanesi olmaya başladı. gördük işte carrusca'ları stancu'ları pino'ları. gidip neymar gibi adamlara agüero gibi adamlara 18-19 yaşında 20-25 milyon veremeyeceğimize göre genç yetenek bizde oynayıp pişip 20-25 milyon olana kadar sabretmek gerekiyor. yani agüero değil stancu'yu alabiliyorsak ve gelişmesi için gerekli süreç kotarılamıyorsa bence genç yetenek muhabbetine girmeye gerek yok pek.

yedek konusuna ben de katılıyorum. ama sadece sol kanat yedeği değil eksik olan, stoper orta saha sağ kanat forvet hepsi eksik.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fatih terimin transfer anlayışı bana göre sınıfta kalmıştır
    Bunu simdi diyemezsin, daha lig baslamadi ne gördun simdiye kadar ? Hazirlik maclara göre konusuyorsan o ayri bir konu.

Nesil
    2006
    Yer

terim müthiş egomania bir adam olduğu için saçma sapan işler yaptı misal culio'yu göndererek falan ama takım yine bütçe doğrultusunda o kadar kötü kurulmadı. tabi rotasyon olayına girmezsek.(zira bunu sağlayan td yok son bilmemkaç yıldır galatasarayda)

ibrahim seten
    Bugunku toplantida bursa baskani iyazici gsaray asbaskani aozturk'e sercan'i teklif etti.. Gsaray degerlendiriyor.. Alsin mi sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sadece ismi var demek için çok izlemiş olmak lazım bence, ben o kadar izlemedim sen izlediysen birşey diyemem.

stancu pino bu adamlar genç yetenekti ne oldu? sabrediliyor mu? adamlar bu denli baskıyı kaldırabiliyor mu? türkiye'de genç yetenek çıkarmak zor iş ve bunun farkında fatih terim o yüzden sürekli rep'i yüksek adamlar geliyor. portekizli nani mesela türkiye'de olsaydı bunca sene sabredilir miydi yoksa ikinci yarı tenekeyle gönderilir miydi? bu genç yetenek muhabbeti iyiden iyiye şehir efsanesi olmaya başladı. gördük işte carrusca'ları stancu'ları pino'ları. gidip neymar gibi adamlara agüero gibi adamlara 18-19 yaşında 20-25 milyon veremeyeceğimize göre genç yetenek bizde oynayıp pişip 20-25 milyon olana kadar sabretmek gerekiyor. yani agüero değil stancu'yu alabiliyorsak ve gelişmesi için gerekli süreç kotarılamıyorsa bence genç yetenek muhabbetine girmeye gerek yok pek.
    Çok değil ama izledim en az 8-10 maçını. Oyun tarzı olarak aradığımız isim olduğunu düşünmüyorum, iyi bir alternatif olabilirdi ancak banko 11'e yazamam. Yazdığın ikinci kısımda katıldığım noktalarda var, lakin benim derdim Neymar'lar Agüero'lar işte. Stancu'ya 6 milyon euro verebiliyorsak Stancu, Pino, Carrusco vs gibi oyuncular yerine 1 oyuncu alalım verelim 10 - 15 milyon euroyu.

En sinir olduğum nokta verilen boş vaatler, Arda'nın yeri dolacak diyorsan ona göre adam alman gerek. Bu isim Riera değil.

Ek olarak bir de bu transfer mali boyutunu merak etmekteyim, vermişizdir bonservisine rahat 4-5 milyon euro.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok değil ama izledim en az 8-10 maçını. Oyun tarzı olarak aradığımız isim olduğunu düşünmüyorum, iyi bir alternatif olabilirdi ancak banko 11'e yazamam. Yazdığın ikinci kısımda katıldığım noktalarda var, lakin benim derdim Neymar'lar Agüero'lar işte. Stancu'ya 6 milyon euro verebiliyorsak Stancu, Pino, Carrusco vs gibi oyuncular yerine 1 oyuncu alalım verelim 10 - 15 milyon euroyu.

En sinir olduğum nokta verilen boş vaatler, Arda'nın yeri dolacak diyorsan ona göre adam alman gerek. Bu isim Riera değil.

Ek olarak bir de bu transfer mali boyutunu merak etmekteyim, vermişizdir bonservisine rahat 4-5 milyon euro.

evet orada haklısın ama herhalde arda'dan gelen 12'yi hemen harcamak istemediler biraz dursun dediler kırk yılda bir böyle transfer terim de belli etmişti aslında arda'nın yeri dolacak mı diye sormuşlardı o da köpürdüydü saçma sapan birşeyler söylemişti...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Bunu simdi diyemezsin, daha lig baslamadi ne gördun simdiye kadar ? Hazirlik maclara göre konusuyorsan o ayri bir konu.
    aslında orda yanlış konuşmuşum aslında fatih terim ve yönetim transfer(ünal aysalı ayrı tutuyorum) konusunda sınıfta kalmıştır demem lazımdı buda açık yani fatih terim gider muntariyi veto eder onu veto eder tutup lauro yu getiriyolardı ünal aysal olmasa podolski forlan reyes borsaya bildirip alamadık ünal aysalın haldün üstünel gibi birine ihtiyacı var bana kalırsa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    evet orada haklısın ama herhalde arda'dan gelen 12'yi hemen harcamak istemediler biraz dursun dediler kırk yılda bir böyle transfer terim de belli etmişti aslında arda'nın yeri dolacak mı diye sormuşlardı o da köpürdüydü saçma sapan birşeyler söylemişti...
    Bunu da belirtebilirdi, taraftarı beklentiye sokup hayal kırıklığına uğratmak yerine, çok ciddi bonservis bedelleri ödemeyeceğiz deseler şimdi buraya tepki olarak bir şeyler yazmazdım bile.

Fatih Terim 2. gelişine göre çok farklı, çok değişmiş her kounda, ancak hali enterasan çıkışları var. Hazırlık maçından sonra birilerine gider yaptığı basın toplantısı, Sabri'ye kızıp maçta gözlük fırlatması, senin yazdığın. Bakalım artık, her açıdan enterasan bir sezon bizleri bekliyor, artık alıştı bünye rahat maç izlesem garip gelir zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ibrahim seten
    Riera'ya yillik 2.5, olympiakos'a 3 arti performansa bagli 500 bin euro. Imza yok henuz ama yarin atilir. Cunku o bolgeye baska aday kalmadi

yok artık yazıklar olsun bu adama yıllık 2.5 verilir mi !

Arda'nın bile bu takımda oynaması şans eseri olmuşken genç yıldız hikayelerine inanmıyorum. Adam yokluktan sol kanat oyndaı bi maç parladı gitti. Manisada sağ bek oynatılan adam, ümit milli takımlarda defalarca bek oynatılan arada sırada ortasaha oynatılan adamdan sol kanat oyuncusu çıkıverdi ve iş yaptı.
    Riera bence harika trasnfer olur. Çok çok iyi bir futbolcu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Transfer konusunda sinifta kaldik diyebilirim unal aysal verdigi sozleri tutmadi son gune kaldi gene transferler umarim scoutlar iyi calisirda seneye genc yetenekli oyunculari tespit ederler.

riera"ya gelince bu sefer aldik dusuncesindeyim ardanin yerinin doldururmu bilmem ama riera"nin sol ayagi cok iyi ve teknik bir oyuncu hayirli olsun diyorum..

ve bosunada ispanya milli takiminda 10 numara verilmez boyle bir oyuncuya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mervan ı kaçırmasak bari bursa ve fenerin listesine girmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muntari ve Gyan'da Fener'in listesinde . İlginç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

otuzuna merdiven dayamış adama 7-8 milyon bayılırsak harbiden yazıklar olsun derim başından beri gelmesini istemediğim bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Riera'yı 1 senelik kiralasak iyi olur aslında.. Lig için yeterli bir oyuncu, 1 sene oynar, 2 milyon dolaylarında bir para çıkmış olur kasadan, seneye de erkenden transfer yapılır oraya..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Riera,o kadar da yaşlı değil şimdi alınsın 2-3 sene oynar yeter bizim için...

Mervan'i unut dostum bana dediki Turkiye'den ilgilenen gelmedi bize henuz dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Mervan'i unut dostum bana dediki Turkiye'den ilgilenen gelmedi bize henuz dedi.
    gelmedi die gelmicek değil ya bu arada arkadaşı akrabası falan mısın

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Çok başarılı (!) bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yıllık deli gibi para vermişiz yahu yazıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yıllık deli gibi para vermişiz yahu yazıktır.
    Ligi şampiyon bitiremezsek bütçemiz fena sallanacak, bu yapılan hamleler şampiyonluk için ancak çok riskli. Riera bu para etmez, aklım almıyor bu işi. Son günlere bırakırsan böyle olur işte, yine sınıfta kalıyoruz transferde. Bir saçma isim daha gelebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Parayı düşünmeyin arkadaş.Takımın toparlanması için zaten para harcamak gerekiyordu.Verdiğimiz rakam yüksek ama kafaya biz değil yöneticiler takmalı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Parayı düşünmeyin arkadaş.Takımın toparlanması için zaten para harcamak gerekiyordu.Verdiğimiz rakam yüksek ama kafaya biz değil yöneticiler takmalı.
    Takım ekonomik olarak çökünce, Uefa'nın yaptırımları başlayınca ne olacak, taraftara çağrılara başlayacaklar. Kombine al, bilet al, ürün al, GS mobile al, GSbonus al...

Riera'nın yaşı 29, yanılmıyorsam onun da sonuna gelmiş 30 diyebiliriz. 4 yıllık kontrat adamın son kontratı olur bu, kime satacaksın verim alamazsan alıcısı çıkar mı kocaman soru işareti. Çok iyi kalpli bir yönetimimiz var, sevaba girdiler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera gibi oynayan genç bir oyuncu bulsak da alamayız ki
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Olmadı bence, iyi bir transfer sayılmaz. Hele ki bize gösterilen adamlardan sonra beklentimiz yükselince, olmadı tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beklentilerin yükselmesi konusunda birşey diyemem ama Hiçbir avrupa kupasında oynayamayacak olan bir takım için bu sezon yapılan transferler son derece olumlu bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maliyeti göz önüne almazsak iyi bir transfer. Gol + asist ile 10'u bulacağına inanıyorum. Ödenen paraya gelince oyuncu için maaş olarak yüksek bir meblağa ödemek kötü olmuş. Yalnız Galatasaray'ın maaş bütçesi çok ciddi derecede büyüdü. Şampiyonlıuktan ötesi kurtarmaz.

Mesaj Yetkileri