Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kazakistan kazanır

2 9.09%
1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: Türkiye - Kazakistan | 2 Eylül 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Şunu söylemek istiyorum, bazı arkadaşlarımız yorumumu beğenmeyebilir, saygı duyarım. Bakınız, Hakan Balta, Sabri, Gökhan Zan bu isimlerin artık milli takım kadrosunda görmek inanın beni kahrediyor. Yahu milli takım gözlemcileri neden ısrarla, üstüne basa basa bu 3 ismi kadroya alırlar ? Ülkemizde bu 3 isimden daha iyi oyuncular yok mu ? Var elbette. Gözlemcilerin, bir zamanlar futbol oynadıkları klüplerin, gereksiz futbolcularını neden Hiddink'e önerirler ? Geçen sezon harikalar yaratan Olcan Adın nerede ? Üç büyüklere kök söktüren, peşinden koşturan Cenk Tosun niçin ilk 11'i geçtim, niçin oyunda yer almıyor ? Yazık, gerçekten yazık..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by collector909 View Post
    Şunu söylemek istiyorum, bazı arkadaşlarımız yorumumu beğenmeyebilir, saygı duyarım. Bakınız, Hakan Balta, Sabri, Gökhan Zan bu isimlerin artık milli takım kadrosunda görmek inanın beni kahrediyor. Yahu milli takım gözlemcileri neden ısrarla, üstüne basa basa bu 3 ismi kadroya alırlar ? Ülkemizde bu 3 isimden daha iyi oyuncular yok mu ? Var elbette. Gözlemcilerin, bir zamanlar futbol oynadıkları klüplerin, gereksiz futbolcularını neden Hiddink'e önerirler ? Geçen sezon harikalar yaratan Olcan Adın nerede ? Üç büyüklere kök söktüren, peşinden koşturan Cenk Tosun niçin ilk 11'i geçtim, niçin oyunda yer almıyor ? Yazık, gerçekten yazık..
    hadi balta zan bizde istemiyoruz da sabrimi ? yok artık sen futboldan anlamıyosun yada maç izlemiyosun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by collector909 View Post
    İsmail ve Hakan Balta'dan başka kim var ki iyi sol bek bu ülkede .

Bu arada Sabri bu ülkenin en iyi 2 bekinden biridir.

Mesaj Yetkileri