Kadroda büyük rotasyon yapılması lazım ben hala rıdvanın umut neden girmedi burakın yanına sorusuna yanıyorum girdide noldu
Kadro baştan yanlıştı burakın olması selçuk ş. olması Allah aşkına bu nedir arkadaş ya
forvete mevlüt erdinç gibi adam varken burakın kadroda işi ne gökhan t. gibi mehmet t. mehmet t. ikilisi varken bu adamların kadroda işleri ney bu nebiçim iştir arkadaşya burak yılmazın bence sorunları var bir ayak dr sine görünmesi lazım çünkü adam yere düşmeden topa vuramıyor galiba emin olun çok daha iyi oyuncularımız var
hayatımda ilk kez türkiyenin vasatında altında bir futbol oynuyadığını görüyorum
Maça değinecek olursakgerçsi nesine değineceksinki Takımda Arda Geçengün Bir çok kişinin tepki gösterdiği Emre Sonradan oyuna giren Gökhan T. volkan ve sabriden başka kimse oynayamıyordu yeni oyuncularımız aslında iyi oyuncular var aralarında fakat kadroya alan yok

Mevlüt E.

Gökhan T Arda T.

Emre Mehmet E..

Mehmet To.

Hakan B. Serdar K. Servet Ç Gökhan G.

kadroda bunların olması lazım fakat! zaten taktik bu ama işleyiş yanlış takım çok geniş oynuyor burak y. çok heyecan yapıyor gökhan t. süper arda süper mevlüt süper arkada emre süper mehmet e. güzel oyun kuruyor mehmet topal iyi koruyor fakat tek sorun defanstaki iki kişi çok ağır kalıyor oyunu hücüma iyi yıkamıyoruz bekler bazen fazla açılıyor beklerin açıldığı zaman orta ikili arkayı korumuyor Kısacası biz akıllı ve modern tip futbol oynayamıyoruz bunu oynamak için akıllı olmak lazım futbolu akıllı adamların oynaması lazım ben çıldırıyorum gerçekden ve yazık diyorum türkiyenin bu futbola ayak uydurması yıllar alır....

Hakeme gelirsek bir çok yanlış karar verdi yalnız verilmeyen golde kararın doğruluk payı olabilir çünkü sanki burakın topla alakası yokmuş gibi geldi bana...