Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kazakistan kazanır

2 9.09%
1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: Türkiye - Kazakistan | 2 Eylül 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada ufak bir ayrıntı, Arda nın attığı bütün kritik goLLer hep rakibe çarparak. İsviçre maçında, BeLçika maçında ve şimdi de Kazakistan maçı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu arada ufak bir ayrıntı, Arda nın attığı bütün kritik goLLer hep rakibe çarparak. İsviçre maçında, BeLçika maçında ve şimdi de Kazakistan maçı
    Dün Arda'nın vuracağı belli olunca gol olursa kesin birine çarpar da gol olur dedim, golden sonra babam ve kardeşim dönüp bana baktı haliyle.

Kazakistan'ı son dakika golüyle yenip bu kadar sevinmek içinde bulunduğumuz durumu çok güzel özetliyor. Yediğimiz gol şans golüydü, vuran oyuncu orta açma maksadıyla vurdu sanki, Volkan'ın tabii ki tutması gerekiyordu ama hata olabilir. Sanıyorum bir kaleci muhabbeti dönmüş, şu milli takımın en sorunsuz mevkisi kaleci, Volkan, Onur, Tolga ve Sinan gibi 4 kalecimiz var. Diğer mevkiler ise sıkıntılı, bir parantez de Burak Yılmaz'a açmak lazım, çok formda kendisini inanilmaz geliştiriyor lakin bir adam herşeyi yapamaz. Maçın başlarında free-kick kullandı alakasız bir biçimde, penaltı için topun başına geçti kaçırdı. Daha teknik isimler vardı takımda, biraz da sakin olması gerek özellikle son dakikalarda rakip kaleci ile çok uğraştı.

Mesaj Yetkileri