1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Fenerbahçe'nin UEFA'yı bu şekilde karşısına alması Milli Takım ve diğer kulüplerin Avrupa'daki durumları için hiç iyi bir durum değil maalesef. Amacı neyse artık...

Kulüplerin durumu derken şuan ve gelecekteki durumu kastettim. Ebcedden vecet çıkarmamanız için bilgilendireyim istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Fenerbahçe'nin UEFA'yı bu şekilde karşısına alması Milli Takım ve diğer kulüplerin Avrupa'daki durumları için hiç iyi bir durum değil maalesef. Amacı neyse artık...

Kulüplerin durumu derken şuan ve gelecekteki durumu kastettim. Ebcedden vecet çıkarmamanız için bilgilendireyim istedim.
    o halde fenerbahçe hakkını aramasın.

dünya güzel...
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçe, neden MEN edildi?
    UEFA yetkilileri, Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ne alınmayışını Aziz Yıldırım'ın hapiste olmasına bağladılar..

UEFA yetkilileri, "Başkanı cezaevinde olan bir kulübün Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi büyük sıkıntı yaratır" dediler!

UEFA'nın Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarından men etmesinin en büyük nedeni Aziz Yıldırım'ın tutuklu olarak yargılanıyor olması...

UEFA Başkanı Michel Platini'nin, "Soruşturma sonunda Fenerbahçe'nin neden alınmadığını herkes görecek" ifadesinin ardından UEFA aldığı kararın arkasında durduğunu bir kez daha gösterdi.

Habertürk'ün haberine göre; UEFA'yı bu kararı almaya iten en önemli unsurun kulüp başkanı Yıldırım'ın tutuklanması olduğu belirtildi. Bazı UEFA yetkilileri ile yaptığımız temaslarda, 3 kulübün soruşturmada ismi geçmesine rağmen sadece F.Bahçe'nin ceza almasıyla ilgili olarak verdikleri yanıt, "Diğer ismi geçen kulüplerin başkanlarında bir sıkıntı yok.

Ancak başkan dediğiniz kişi kulübü temsil eder. Bu yüzden başkanı cezaevinde bulunan bir kulübün Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesinde büyük sıkıntılar doğar. Ayrıca başkan dışında 2 önemli yönetici ve 2 profesyonel de tutuklu" şeklinde oldu.

UEFA'DAKİ BİLGİLER

Yaptığımız araştırmada UEFA'daki bilgilerin Fenerbahçe açısından pek iç açıcı olmadığı yönünde. UEFA'ya göre F.Bahçe, 9 maça etki etmiş. Bu maçlar sadece kendi maçları değil rakiplerini maçlarına da etki etmeye çalışmış.

Trabzonspor ise kendi maçlarında oluşabilecek teşvike karşı bir çalışma içine girmiş. Beşiktaş'ın da kupa finalindeki maçla ilgili sıkıntısı var. Ancak kupayı iade ettikleri için şimdilik bir ceza almadılar.

Yani UEFA'daki bilgilere göre durumu en rahat takım Trabzonspor gibi gözükürken, Beşiktaş'ın da ilerleyen dönemde ceza alması ihtimal dahilinde. Ancak bu 3 kulüp içinden kısa vadede F.Bahçe'yi yakan başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklu şekilde cezaevinde bulunması oldu.

SABAH GAZETESİ 09.09.2011

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şimdi düşündüm bu mesaja ne cevap verilir diye yazacak hiçbir şey bulamadım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Hak aramak da suç oldu artık ne diyeyim bilmiyorum bu mesaja.Fanatizm aldı başını gidiyor son zamanlarda forumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

TFF bizi hiçe sayıp avrupadan silerken karşıya alma yok, haksız yere şuan hiç bir şekilde elde delil olmaksızın bizi hak ettiğimiz ligden ihraç ettirenlere dava açınca sorun var.

Oh ne ala memleket...

Mesaj Yetkileri