ManU maçı hakkında ben de aynen senin gibi düşünüyorum, zaten adamlar grup liderliğinin en büyük adayı ve sadece bizim değil Dünya'nın dizçöktüğü bir takım.
Zec de gerçekten iyi bir forvet ama takıma daha tam uyum sağlayamadı ben ligin ikinci yarısı patlama bekliyorum ondan asıl...
2011-2012 Şampiyonlar Ligi G Grubu 2.Hafta:
Portekizliler Fırtına'ya hafif geldi
Şampiyonlar Ligi'nin ikinci maçında kendi sahamızda Sporting Lizbon karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyduk. Yeni
transferimiz Zec ile takıma geldiğimizden beri sürekli forma verdiğimiz ve bizi pişman etmeyen Giray Kaçar ile gelen 2
gol ile Portekiz temsilcisini evine eli boş gönderdik.
2011-2012 Şampiyonlar Ligi G Grubu 3.Hafta:
Trabzonspor genç forveti Etock ile sevindi
Twente deplasmanına bir beraberlik için çıkmıştık ve oyun planını da ona göre kurmuştuk, hatta oyun da o sonuca
doğru gidiyordu. Ne zaman ki bedelsiz aldığımız Gael Etock'u deneme amaçlı oyuna aldık ve bizi sevince boğan
o mükemmel golü attı ve iyi futbolcu olacağının sinyallerini verdi. Gerçekten de deplasmanda aldığımız galibiyet
altından bile daha kıymetli oldu bizim için...
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 8.Hafta:
Trabzonspor herzamanki gibi farklı
Bizi iki sezondur hiç zorlayamayan Bursaspor'u kendi evimizde yine çok rahat yendik. Maçın yıldızı bu sefer ucuza
transfer ettiğimiz Matias Fernandez oldu. Ona Tuncay ve Burak da katılınca böyle bir skor ortaya çıktı.
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 9.Hafta:
TT Arena'da Aslan ile dostça maç
Ezeli rakibimiz karşısında zor maç gerçekten çok hızlı başladı. Genç forvetimiz Zec bizi 3'de öne geçirdi ama Aslan'ın
yıldızı Baros bize 5 dakika içinde karşılık verdi. Maçın bundan sonraki kısmı Galatasaray'ın baskılı oyunu ile devam
etse de golü bulamadılar ve büyük yara almadan evimize döndük. İlginç olansa kaleyi bulan tek şutumuzun gol
olmasıydı, demek ki birkaç atak daha yapsak kazanacaktık. Buna ek olarak defans oyuncumuz Giray'ı sakat verdik.
Giray 7 hafta sahalardan uzak kalacak.
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 10.Hafta:
Trabzonspor evinde güle oynaya
Ligde yolumuza gayet güzel devam ediyoruz ve bu Ankaragücü karşısında da devam etti. Son haftalarda formda olan
forvetimiz Zec bu maçı da boş geçmedi. Bu sezon bu şekilde devam ederse sezon sonunda elde tutmamız zor...
2011-2012 Türkiye Süper Ligi 11.Hafta:
Takımda Zec varsa sorun yok!
Ligin yeni fakat oynadığı oyunla ve aldığı sonuçlarla sürpriz yaparak 6. sıraya kadar yükselen Adanaspor Avni Aker'de
öne de geçti ama Zec bir kez daha ipleri eline aldı ve takımı kurtaran isim oldu. Allah nazarlardan saklasın bu çocuğu.
2011-2012 Türkiye Kupası Grupları Belli Oldu:
Trabzonspor'a kolay rakipler
Bu sezon Türkiye Kupası Gruplarında geçen sezona göre daha kolay olduğunu düşündüğümüz bir
gruba düştük. Beşiktaş, Büyükşehir Bld., Karşıyaka ve Körfez Spor ile Çeyrek Finale
çıkma mücadelesi vereceğiz. Beşiktaş ile gruptan rahat rahat çıkacağımızı düşünüyorum...