Büyük Britanya haydi göster büyüklüğünü![]()
85-79 oldu helal size
![]()
Büyük Britanya haydi göster büyüklüğünü![]()
85-79 oldu helal size
![]()
Vallahi geliyor maç !!
Yallah cinler yallah kış kış polonlar kış kış![]()
Hakem bizim 3. periyottaki gibi bişey yapmazsa maç geldi diyebiliriz.
87-79oh be
geliyo geliyo, gel abi topla düz gel düz gel![]()
Bu arada sanırım yenilsek bile üst tura çıkıyoruz Polonya ve Britanya ile puanlarımız eşit 3 lü averaja bakılır böylece biz çıkarız![]()
Clark basketbolun Xavi'si
Helal size Britanya !! 88-81
88-81 bitti çıktık gruptan![]()
Teşekkürler Britanya
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İngiliz spiker ; IT TAKES TURKS ALIVE![]()
Ulan Helal olsun Britanya çıktık mı şimdi ?
Evet çıktık...
Fiba soruşturma açtı![]()
Tanri Ingiltereyi korusun![]()
Eline saglik UK
Artik bu gazla aksam yeneriz Ispanyayi.
Göz ucuyla arada Sporx'ten skora bakıyordum.Pek umudum yoktu doğrusu BB'nin kazanacağı yönünde.Son 2 dakika açtım seyrettim maçı.Çok sevindim BB'nin kazanmasına.Dünkü maçtan sonra ilahi adalet oldu diyebiliriz sanırım bu sonuca.Bu akşam inşallah bu gazla İspanya'yı deviririz.
So what?
Saike
3 sayı farktı nasıl o kadar açtılar anlamadım Britanya'dan beklemezdim...
God save the Queen.
Son çeyreği izledim gerçekten çok heycanlıydı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir hakem bozuntusu yüzünden elendik ve 2. tura bile çıkamadan, kalan başka takımları izleyeceğiz diye üzülürken ilaç gibi oldu. Bizim takımın belkide tutukluluğu üst turda açılır ve rüzgarla yarı final felan görebiliriz...
Bu gazla, İspanya'yı yenebiliriz. Zaten büyük maçları daha iyi oynadığımız bi gerçek.
Bulgar ve Rus hakem ne yapıyordur şimdi acaba, merak ettim. İçimden tekrar bir andım...![]()
Bu bi takım oyunu ıııı ıı
Freeland&Deng teşekkürler çocuklar. Facebookta hayran sayısı Joel Freeland'ın özellikle baya artacakDeng'i zaten biliyor herkes.
Freeland hakikaten çok iyiydir.27 sayı attı sanırım.Deng zaten her maç sayı yükünü çekiyordu o ayrı.Seviniyorum tabiki üst tura çıktığımıza ama şu an çok rahat İspanya maçına liderlik için çıkıyo olabilirdik.Prestij değil.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
harikasınız britanya ancak bu maçta çıkmasaydık gruptan çok yazık bizim adımıza ama 2. tura çıktığımız içinde mutluyuz ancak BU BİZE REHABET VERMESİN MUTLAKA GALİBİYET GÖTÜRELİM ORAYA
Ahaha![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp