Kara boğa dediğimiz Niang bile sakatlıklardan çok çekti bu sezon. Şuanda liverpoolda olmamasının nedeni sürekli geçirdiği sakatlıklar olan bi adamı almamızı istemem açıkçası.
Kara boğa dediğimiz Niang bile sakatlıklardan çok çekti bu sezon. Şuanda liverpoolda olmamasının nedeni sürekli geçirdiği sakatlıklar olan bi adamı almamızı istemem açıkçası.
Baros'u Fenerbahçe'ye satacağımızı hiç sanmıyorum, çok zorlama bir haber olmuş..
Baros serbest olsa veya başka takımda olsa gelebilirdi ama pazarlık sonucu Gs-Fb arasında transfer gerçekleşeceğine inanmıyorum.
TariboWest
yobo istanbul'da.
(/s)
Bienvenu ne zaman gelicek![]()
Araplarda sanırım ayın 15 ine kadar transfer dönemi açıkmış yani niang bu gece bildirilcek diye bir kaide yok KAP a.Ama Bienvenu bildirilmedi hala.
Yalan haberdir. Baros'u almaya gerekte yok zaten. Berk'e şans verilmeli onun yerine, iddamız ne ki zaten?
sampiyon biziz himm erken konusmak yanlis bence.
bu arada transfer donemi bitti fenerbahce young boys"un forvetini alabilcek"mi gelmedi daha galiba o adam ?
Joseph Yobo : Başka kulüplere gidebilirdim ama kalbim hep buradaydı ve geri döneceğime söz vermiştim.
Tek kelime : Adamsın![]()
Hatırlarsak, geçen sene şampiyon olan bu kadro, sezon başında Y.Boys ve PAOK'a elenmişti. Bazı şeylerin oturması için zamana ihtiyaç var. Bakalım kimya tutacak mı? Bence forvete o zenci herifi aldık mı yeterlidir. Daha fazlasına gerek yok.
Niangın ayrılacağını zannedmiyorum.stoch ve dianın kalması çok iyi oldu henri bienvenu bence emenike kadar iyi topçu kaleyi gördüğü zaman atıyor.Zeiglerde santosun boşlugunu doldurur bi luganoyu arıyacağız gibi gözüküyor.
Lugano'nun boşlugunuda Serdar doldurur korkmayın Niang'da gitmesse süper olur
kadro kalitesi çok düşmedi kadro olarak yine diğer takımların önündeyiz oyuncular birbirlerine uyum sağlarsa , yine şampyionluğun en büyük adayı oluruz
FB TV - Son Dakika! Fenerbahçe transferi noktaladı. Transferde son gelişme ve açıklamalar az sonra FB TV'de. Tribundergi
bienvenu olmadi ozman galiba demi arkadaslar ?
Young Boys resmi sitesinde açıkladı transferi...
http://www.bscyb.ch/news-detail.aspx?navi=4&detail=1115
Hücumda maalesef Niang'ın gidişiyle güç kaybettik. Yine de genel manada bu kaos ortamında kadro kalitemiz çok fazla düşmedi. Gönül isterdi ki bu mesele olmasaydı da bir ortasaha transferiyle son yılların en kusursuz kadrosunu izleyebilseydik.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yobo için Everton'a 700 bin Euro Yobo'ya 2.350 milyon Euro verilecekmiş.
Henri için KAP'A bildirim geldi:
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168935
Young Boys kulübü oyuncusu Henri Bienvenu nun 2011-2012 sezonunuda dahil 4 Sezon için transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Young Boys Kulübüne 4.000.000.avro Bonservis bedeli, Henri Bienvenu ya ise 2011-2012 sezonu dahil dört sezon için 4.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.
bienvenu gelmis transfermarket ole diyor yani
http://www.transfermarkt.ch/de/nach-...gen_71629.html
Joseph Yobo ve Henri Bienvenu Fenerbahçemizde
2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçemizde görev yapan Everton’lu futbolcu Joseph Yobo ile 2011-2012 sezonu için de kiralık olarak anlaşma sağlandı. Nijeryalı futbolcumuz Yobo 1 yıl daha sarı lacivertli formayı giyecek.
İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu de artık takımımız için mücadele edecek. 23 yaşındaki Bienvenu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
İki futbolcumuza da Fenerbahçe forması altında başarılar diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Hayırlı olsun.Umutluyum Bienvenu'dan.
Hayırlı olsun 2 transferde . Bienvenu'nun kumaşını zaten ilk 5 haftada anlarız![]()
henri bienvenu semih recep bu sezonki forvetlerimiz heralde
Bienvenu için her yıl 1 milyon verilecek dimi 1 yıl 4 milyon olamaz![]()
Sene başı 1 milyon euro bir şey değil bence. Bonservis için de henüz 23 yaşında ve gelecek vaadeden bir oyuncu için 4 milyon euro bir şey değil.
Niang'ın bonservisi ile hem oyuncunun ücretini hemde bonservisini almış oluyoruz, Niang'ın maaşı kulübe yük bindirmemiş oluyo düz mantıkla...
Hayırlı olsun 2 isim için de.
Yobo'yu havalimanında görünce içimi garip bir huzur kapladı.Neden bilmiyorum ama uzun süredir ilk defa bu kadar rahatlamış hissettim kendimi.Bu süreçte göstermiş olduğu dik duruş da ne kadar sağlam bir karaktere sahip olduğunu gösterdi Yobo'nun.
Bienvenu için oldukça umutluyum.Maliyeti oldukça düşük bir transfer olmuş.Bu 4 sene içinde ne kadar gelişme kat edeceği çok önemli.Biraz olsun gol vuruşları iyiyse (ki iyi zaten) her maç en az 4-5 kez pozisyona girecektir Alex sayesinde,en kötü ihtimalle 10-15 gol ortalaması ile oynar.
Bu seneki forvet hattımız Bienvenu,Semih ve Recep Berk 3'lüsü.Sakatlık,cezalı gibi durumlada Dia 'yı da o bölgeye çekebiliriz.