Emeğine sağlık ben eksikler giderildikten sonra indirmeyi düşünüyorum uzun süreli kariyer yaptıgımdan dolayı
Emeğine sağlık ben eksikler giderildikten sonra indirmeyi düşünüyorum uzun süreli kariyer yaptıgımdan dolayı
Var
Editör yetersiz olduğu için gerçektekinin aynısı olmadı. sadece lig sonunda ilk 4 takım 3 maç yaptıktan sonra 1. olan sampiyon oluyor
Ekonomilerle oynanmadı. Sadece zenginleşen PSG ve Malaga ya ufak değişiklikler yapıldı
Oyuncu güçlerine dokunulmadı. Sadece Muhammet Demirci oyuna eklendi
Buna tekrar bakacağım.
Editör desteklemediği için yapılamadı.
Gerekli düzenlemeleri yapacağım. Teşekkürler
Bu gece güncellenmiş halini yayınlayacağım
Belçika ligindeki takımların isimlerini,renklerini logolarını ve diğer bilgilerini türk takımlarının ki gibi yaparsak olmaz mı?Bunları ya teker teker yapabiliriz yada kopyala yapıştır yöntemi varsa onunla yapabiliriz.ama teknik konuları bilmiyorum.Takım sayısıda 18 e yükseltilebiliyosa olabilir bu iş gibi geliyo.İkinci ve 3. ligede Türk Takımlarını kopyalamamız gerekiyo tabi...
Takımların isimlerini vs. değiştirmene gerek yok. Swap özelliğiyle Türk takımlarıyla Belçika ligindekilerin yerlerini değiştirebilirsin. Ancak değiştirilemeyen özelliklerin sayısı oldukça fazla. O yüzden yeni kurallara uygun bir lig oluşturup onun üzerinden düzenlemeleri yapmak mevcut editördeki tek yöntem.
kontrol edicem
Teşekkürler
Tabi ki amacım hatasıza yakın bir yama çıkarmak. Sizlerinde yardımı ile bu eksikleri tespit edip bildirmeniz ve gerekli düzenlemeleri yapmamız gerekiyor
Bursa stat kapasitesi ile ilgili ne gibi bir sorun var biraz açıklayabilir misin ?
Samsunla ilgili de adamın adını söylersen transfermarkt'tan bakıp doğrusunu yapmaya çalışırım
Dediğin gibi yamayı hataları tespit hatasıza yakın çıkarmak için gerekirse 1 hafta geç çıkarabilirim. Geç olsun temiz olsun
Anlıyorum seni ama hatırladığınız kadarı ile değil de kesin bilgi ile gelirseniz hem benim için hemde sizin için daha yararlı olur. Ve emin bi şekilde hataları güncelleyebiliriz. Diğer soruların için ayrıca kontrelleri yapıcam. Baki Mercimek i sevmiyosanız kaldırabilirim.
Teşekkürler
Moraller konusunda oyundaki takım morali değerlendirmesi saha içinde alınan sonuçlara göre oyun tarafından belirleniyor. Şuan Fenerbahçenin yaşamış olduğu durum saha dışı olaylarla ilgili bir durum. Ben öyle düşünüyorum. Takım moralini saha içi sonuclarına göre değerlendiren bir sistemi siz saha dışına göre değerlendirirseniz burda tartırşmalı bir durum ortaya çıkar. Eğer sen illaki haksız bir durum olduğunu düşünüyorsan Fenerbahçenin moralini sıfır yapıp Galatasarayın moralini 20 yapıp oyuna başlayabilirsin
Mevcut editörde değiştirelemeyen özellikler zaten değişseydi belçika ligine gerek kalmadan bunu bende yapabilirdim. Fakat editörde yetersiz ayrıntısız programlama buna engel oluyor. mesela Turkiye kupası gruplu olmuyor eleme usulü oluyor, maç kazanma primi eklenmiyor, play offlarda tek maç yapılıyor çift maç yapılmıyor. Daha bir cok eksiklik var.
Belçika olayına gelirsek bunu yapmak için ligi yeniden yazmak gerek cünkü belcika liginde takım sayısı Türkiye ligindeki gibi 18 değil. Standart belcika ligine fazladan takım eklersek bu seferde hiç çalışmayacaktır. O yüzden Belcika ligi ile Türkiye ligini yer değiştirmenin bizim için hiç bir getirisi olmayacaktır.
Yama ile ilgili hataları buldukça belirtirseniz bende düzenlemeye çalışırım.
Last edited by enesx86 : 08.Eylül.2011 at 21:47