Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
1 ile 30 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Hybrid View

Manuyu destekliyorum. Chelse teknik direktörü bence her daim ikili oynuyo Mourinho gibi birşey. Ama abramovich Moruinho'ya yaptığı gibi onuda kovmaya yakındır. İnanıyorum ki Manu ligi alacak. Ne kadar zor görünsede.. Chelsea paso kornerden atmış hem zevkli değil hem adil değil

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Manuyu destekliyorum. Chelse teknik direktörü bence her daim ikili oynuyo Mourinho gibi birşey. Ama abramovich Moruinho'ya yaptığı gibi onuda kovmaya yakındır. İnanıyorum ki Manu ligi alacak. Ne kadar zor görünsede.. Chelsea paso kornerden atmış hem zevkli değil hem adil değil
    ?? ..........
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yorumuna sağlık kardeşim

Bizlere tercüman olmuşsun ancak katılmadığım tek nokta var şampiyonun Arsenal olmasını istiyoruz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Manuyu destekliyorum. Chelse teknik direktörü bence her daim ikili oynuyo
    İkili oynamaktan kastın nedir onu anlatabilirsen gerçekten sana cevap verebilirim..

Mourinho gibi birşey. Ama abramovich Moruinho'ya yaptığı gibi onuda kovmaya yakındır.
    Kovulmak mı Gerçekten sesli güldüm buna Allah seni de güldürsün ..

İnanıyorum ki Manu ligi alacak. Ne kadar zor görünsede.. Chelsea paso kornerden atmış hem zevkli değil hem adil değil
    Şu oyunda korner gollerine en çok karşı çıkanlardan biriside benim.Hatta geçende turnuva alanında bunun için de bir konu açmıştım.Fakat neden yapıyorsun diye soracak olursan dur sen yorulma ben sana direk cevabını vereyim ;

Bizim bu 3 lü olarak 4.5 kariyerimiz ve her seferinde rakiplerim kornerden çok sayıda gol buluyordu ve korner yapmayı bende öğrendim bu kariyere başlamadan önce bende yapıyorum.Ayrıca matematik anlayışın gerçekten müdahale edilemeyecek kadar güzel.Atılan gollere bakarsan 19 - 18 - 15 ve şöyle de bir durum var ben attığım son 2 korner golüyel Liverpool'un önüne geçiyorum ve sebebinide bi yukarıdaki mesaj da gayet iyi açıklıyorum '' Forvetsiz kalmadan önce bu sayıda Liverpool 2-3 farkla üstündü , Bizde forvetsiz kalınca kornere daha bi önem verdik .. ''
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri