Beyler ben bu gece kadronun kurulmasında Oğuz Çetin'in büyük payı olduğuna kanaat getirdim.Nasıl mı? M.Topuz,Fatih Terim zamanında milli takıma çağrılmamaya başlandı.(muhtemelen kişisel sıkıntılar sebebiyle) M.Topuz geçen sene çok iyi bir performans gösterdi.Şampiyon olan takımının ligde 34 maçında da 90 dakika sahadaydı.M.Topuz varken Allah aşkına Yekta'yı çağırmak da neyin nesi? Yekta bugün sahada harikalar yarattı da biz mi göremedik? Hiddink'in M.Topuz ile ne alıp veremediği olabilir? Bundan net gösterge olabilir mi Oğuz Çetin'in oyuncu seçimlerindeki ağırlığının? Tamam en iyi mevkimiz olan orta sahada çok önemli eksiklerimiz vardı da bu mudur bu maçta sahaya çıkabilecek en iyi orta saha seçimi? Semih'in sakatlığı yok bir şeyi yok,adam kadroya bile çağrılmamış.Gol atma konusunda net sıkıntıları olan Umut'la başlıyoruz maça.Hiddink'in zaten sahaya beraberlik için çıkması ayrı bir dava.Eğer milli takım maçı olmasa kesinlikle bu eziyete dayanmazdım.Şansımız yaver de gitti onu da söylemek lazım.Avusturya'nın muhtemelen ofsayt olmayan golü yalan oldu,üstüne maçı kazanma fırsatı yakaladık son dakikada,onu da Arda sağolsun berbat bir vuruşla değerlendiremedi.Kazansaydık iyiydi bu maçı her ne kadar hak etmesekte.İnşallah bu kaçan penaltı yüzünden play-off'a kalmayı kaçırmayız.Son olarak Sabri'ye helal olsun.Kendisini baya geliştirmiş orta açma konusunda.Çok iyi ortalar kesti bugün.