1 ile 30 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bunlar gidip Almanya'yı şans kaza yenebilirde. Ama böyle nereye kadar gideceğiz orası çok çok düşündürücü. Biz niye normal değiliz, niye böyleyiz insan çok snirleniyor. Ya güçsüz olalım ya güçlü olalım bi standardımız olsun. Türkiye şöyle diyebilsinler. Bizde her maç sinir stres olmayalım. Bir gün İspanya'ya kafa tutup, öbür gün Avusturya ile beraberliğe oynamayalım. Biz günlük işlerle, boş işlerle kurtarmaya çalıştıkça batıyoruz. Çok ciddi atılımlar olmalı.

Mesela ilk önce A takım seviyesinde bir taktik düzen oturtmalıyız. Bunu cidden ne pahasına olursa olsun yapmalıyız ki geleceğimiz kurtulsun. Bu taktik düzeni alt takımlarımızda da uygulayalım. Tüm milli takımlarımız aynı stil futbolunu oynamalılar. Alttan bu şekilde gelen oyuncular milli takımda yabancılık çekmezler. A takımdan bir oyuncu çıkarsa yerine gelen oyuncunun şablonu aşağı yukarı belli olur ve saçma sapan işler yapmayız. Mustafa Sarpıda koysan ne yapması gerektiğini antrenmanda çalıştırınca görevini yapar.

Bence en önce kulüp takımlarımızın alt yapılarındaki eğitim sistemi düzenlenmeli. Her aptalca sonuçtan sonra klasikleşmiş, alt yapı şöyle olmalı şu yapılmalı moduna giriyoruz. Ama ne yazıkki yine aynı sonuç yine aynı sonuç...

Yada vazgeçtim; En iyisi biz nasıl kafamıza eserse öyle oynayalım...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bunlar gidip Almanya'yı şans kaza yenebilirde. Ama böyle nereye kadar gideceğiz orası çok çok düşündürücü. Biz niye normal değiliz, niye böyleyiz insan çok snirleniyor. Ya güçsüz olalım ya güçlü olalım bi standardımız olsun. Türkiye şöyle diyebilsinler. Bizde her maç sinir stres olmayalım. Bir gün İspanya'ya kafa tutup, öbür gün Avusturya ile beraberliğe oynamayalım. Biz günlük işlerle, boş işlerle kurtarmaya çalıştıkça batıyoruz. Çok ciddi atılımlar olmalı.

Mesela ilk önce A takım seviyesinde bir taktik düzen oturtmalıyız. Bunu cidden ne pahasına olursa olsun yapmalıyız ki geleceğimiz kurtulsun. Bu taktik düzeni alt takımlarımızda da uygulayalım. Tüm milli takımlarımız aynı stil futbolunu oynamalılar. Alttan bu şekilde gelen oyuncular milli takımda yabancılık çekmezler. A takımdan bir oyuncu çıkarsa yerine gelen oyuncunun şablonu aşağı yukarı belli olur ve saçma sapan işler yapmayız. Mustafa Sarpıda koysan ne yapması gerektiğini antrenmanda çalıştırınca görevini yapar.

Bence en önce kulüp takımlarımızın alt yapılarındaki eğitim sistemi düzenlenmeli. Her aptalca sonuçtan sonra klasikleşmiş, alt yapı şöyle olmalı şu yapılmalı moduna giriyoruz. Ama ne yazıkki yine aynı sonuç yine aynı sonuç...

Yüzde yüz katılıyorum ama bir kaç ekleme yapıyım.

-Milli Takımlar'da eski kafalı alt yapı sorumluları yerine bu işin eğitimini görmüş kişiler çalıştırılmalı

-Milli Takımlar'da yabancılar ortadan kalkmalı.Çünkü ruh denen bir şey kalmıyor.

-Avrupa'da ki Türkler genç yaşta Milli Takım'a alınmalı - ki şimdiden başlandı bile-

Milli takımda senin dediklerin ve bu dediklerim yapılırsa dengeyi kurarız.Tabi bunun hiç bir zaman olamayacağını biliyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Bence Paf liginin değeri arttırılmalı maçlar televizyondan verilmeli eğer gerçekten iyi oyuncular varsa klüp taraftarları yani bizler iyi oynayanın A takıma çıkarılması için tuttuğumuz klüplere baskı yapmalıyız veyahut altyapıdaki oyuncular kötüyse neden böyle olduğunu neden değer verilmediğini sorgulamalıyız.Altyapılara paraya kıyılıp iyi antrenörler getirilmeli sonuçta 1 oyuncu bile çıksa Arda gibi tüm gideri karşılıyor zaten.Milli takımın en azından ilk 11'deki en azından 7 oyuncu belli olmalı her maç farklı 11 çıkmamalı başarı için süreklilik önemli. Altyapılara torpille oyuncu seçilmemeli altyapılara alınacak oyuncuların her türlü ihtiyaçları klüp tarafından karşılanmalı.(Benim 4-5 arkadaşım sırf paraları olmadığı kalacak yerleri olmadığı için Gençlerbirliği-Ankaragücü gibi klüplere gidemediler ki bu arkadaşlar Genç Milli takıma çağırılmışlardı ama şimdi hepsi futbolu bıraktı )

Mesaj Yetkileri