Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Avusturya kazanır

1 3.33%
  • Berabere biter

11 36.67%
  • Türkiye kazanır

18 60.00%
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Avusturya - Türkiye | 6 Eylül 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda da suç var.Son dakika o stresi kaldıramayacaksan ne diye penaltının başına geçiyorsun.O kadar kötü vurdu ki,istediği köşeye dahi atamadı topu.İnşallah o kaçan penaltı play-off'lara kalamamamıza neden olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arda da suç var.Son dakika o stresi kaldıramayacaksan ne diye penaltının başına geçiyorsun.O kadar kötü vurdu ki,istediği köşeye dahi atamadı topu.İnşallah o kaçan penaltı play-off'lara kalamamamıza neden olmaz.
    Eğer neden olursa millet Arda'ya yüklenecek.Sonra diyorlar Arda niye kötüleşti.Arkadaş Adam 5 iyi şey yapıyor 1 hata yapıyor yerin dibine sokuyorlar.Sonra bir toparlanıyor yine aynı şey oluyor.Millet olarak çok nankörüz ya.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

O zaman da o stresi kaldıracak kaç kişi vardı ve penaltı yeteneğine sahip olacak kaç kişi vardı bence penaltı konusunda hiçbirşey diyemeyiz kim gelirse gelsin biraz şans işiydi ardanın atamıyacağını tahmin etmiştim topa gelişinden fakat kim olursa olsun o pen6 yı kesin atardım diyemez ben olsaydım şahsen o stresi kaldıramayabilirdim ki hiç heyecan yapan birisi olmamama rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post

O zaman da o stresi kaldıracak kaç kişi vardı ve penaltı yeteneğine sahip olacak kaç kişi vardı bence penaltı konusunda hiçbirşey diyemeyiz kim gelirse gelsin biraz şans işiydi ardanın atamıyacağını tahmin etmiştim topa gelişinden fakat kim olursa olsun o pen6 yı kesin atardım diyemez ben olsaydım şahsen o stresi kaldıramayabilirdim ki hiç heyecan yapan birisi olmamama rağmen.
    Şöyle bir şey de var stres haricinde Arda ne kadar iyi penaltı kullanabiliyor acaba? Ben Kazakistan maçı sırasında yolculuk yapıyordum ve seyredemedim.Ertesi gün İstanbul'a varıp,evime giderken dolmuşta gazetede son dakikada Arda'nın frikiğiyle kazandığımızı okudum.Herhalde 90'a falan bıraktı diye hayal ettim golü.Eve gidip baktığımda kötü bir vuruş ve şans golüyle kazandığımızı gördüm.Orada da çok iyi bir vuruşu yoktu Arda'nın ama şans yanımızdaydı.Yine mesela o maçta Burak penaltıyı kaçırdı ama onunki şansızlık.Biraz daha sola gitse top,kalecinin köşeyi tahmin etse bile çıkartması imkansız bir yere gidecekti top.Ama Arda kötü vurdu topa.Tamam bugüne kadar çok katkısı oldu Arda'nın ama bu penaltı vuruşunda hatalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor bence.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri