hazirlik maclarinda bile 4-1-4-1 ciktik milli takimdada 4-1-4-1 oynatiyordu terim benim dusuncem cok defansif.
Bolede guzel bi 11...
![]()
hazirlik maclarinda bile 4-1-4-1 ciktik milli takimdada 4-1-4-1 oynatiyordu terim benim dusuncem cok defansif.
Bolede guzel bi 11...
![]()
------------muslera--------------
eboue------ujfa-------servet----hakan-
--------melo-----selçuk--------------
sabri-------------------------riera-
-----------sercan-------baros---
Ya Sabri'yi defansdan ileri koyanlar nasil yapiyor bunu, Sabri sag bekte dursun orda iyi zaten. byariff'in onbirini beyendim ben, bende öyle bir onbir dusunuyorum, ona benzer. Alternatif olarakta mpaker66nin onbiri guzel, sadece Eboue ve Sabri yer degistirirse.
GK-Muslera
DR-Sabri
DL-Hakan
DC-Servet
DC-Ujfalusi
MC-Selçuk
MC-Melo
AMR-Eboue
AML-Riera
AMC-Engin
ST-Baros
Bu 11 çok can yakar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu 11 iyiAma orta alanda bence oyunu yönlendirecek hücum yönlü bir oyuncu eksiğimiz ve bir sol bekimiz hala eksik
Yani Eboue sol bekte iyi oynarsa orta alana Yekta'yı koyabiliriz mesela. Eğer bu 2 li oralarda başarılı olursa bu kadro çok iş yapar.
[
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru
Son günlerde Ahmet Çakar isimli gazeteci tarafından, kulübümüzün 1993 yılında İstanbul'da Manchester United futbol takımı ile yapmış olduğu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının sonucuna spor ahlakına uymayan bir şekilde etki etmeye çalıştığı iddiası gündeme getirilmek istenmektedir.
Kulübümüzü karalama kampanyasının bir parçası olan bu iddianın sahibine karşı İst...anbul 15. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2011-533 sayılı dosyası üzerinden 1.000.000 TL (bir milyon TL) tutarında manevi tazminat davası açılmıştır.
Kamoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Ahmet Çakar ve saz arkadaşları hala ben yorumcuyum diye ortalıkta geziniyorlar.
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Eylül.2011 at 19:10 Reason: kural 6
aslında hakan baltanın yerine kimseyi yazmıcaktım da bişey farketmediğinden yazim bari dedim
Yalnız çift forvette Sabri muhteşem iş yapar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sabri presiyle fena yıldırır rakip defansı aslında neden olmasın şaka maka güzel fikir Ertugrul Sağlamda forvetten defansa cekilmiş iyi de oynamıştı
Baros'u da sağ beke alırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hazirlik maclarinda sabri gizli forvetti beyler unuttunuzmu![]()
Ben Baros'un tek forvet oynadıgında takıma katkısının olmadığını düşünüyorum.Pres yapmıyor.En tehlikeliside kendisine top atılmayınca oyuna küsüyor takımdaki oyunculara sürekli kızıyor takımın moralini bozuyor.Elmander tek forvet daha iyi oynar gibime geliyor.Kazım'ın yerine de Sercan monte edilirse güzel olur.
1_Muslera
2_Eboue 3_Ujfalusi(G.Zan) 4_Servet(Semih) 5_Balta(Çağlar)
7_Melo(Ceyhun)
6_Sabri (Yekta) 8_Selçuk(Ayhan)
9_Sercan Yildirim (Kazım) (Aydın) 10_Rieara(Emre Çolak-Engin baytar)
11_Elmander(Baros)
10 numara Felipe Melo'ya verilmiş.
Felipe Melo forvet arkası oynıcak galiba, Hikmet Karaman'ın dediği gerçek oldu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
10'u izleyemeyen Galatasaray taraftarı adına çok üzülüyorum... 1996-2001 yılları arasında Galatasaray'ı canlı izleyen bir taraftar olarak kendimi çok şanslı görüyorum... Geçen hafta 100. yıl anısına yapılan "Unutulmaz Maçlar" CD'lerini tekrar izledim. İzlerken de tüylerim yine diken diken oldu... Gerçekten çok güzel günlerdi ve inşallah tekrar yaşanır....
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
valla özledim,izledim, izlemek isteyen izlesin
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZUc1hDjMDtg]Hagi'nin unutulmaz golleri[/youtube]
özledik be hocam...
--------------------taffarel------------------
capone-------popescu-------bülen----ergün
-----------------suat--------------------------
-------okan-----------------ümit------------------
-----------------10----------------------------------
-------6--------------------9-----------------------
vaybeee...
Efsane kadro unutulmaz ortaokul lise dönemleri denk geliyordu Şl maçlarından sonra ki sınavım olsada maçları kaçırmıyordum sırf cimbom aşkı yüzünden çok 1 almıştım![]()
Felipe Melo 10 numarayı almış. Hani 4'ü seviyordu bu adam?
Felipe Melo'yu severim karakteri yerindedir arada çılgınlıklar yapıyor ama oda onun tuzu biberi![]()