Son maç olmamış hocam. Takip edemedim çoktandır, nasıl gidiyor açıklar mısın?
Son maç olmamış hocam. Takip edemedim çoktandır, nasıl gidiyor açıklar mısın?
Avrupa Şampiyonası'na Hırvatistan maçıyla veda etmiş olduk.Aslında çok da iyi top oynadık ama şans işte.Ardından Brezilya ile hazırlık maçı oynadık ve malesef kaybettik.Şu an İrlanda maçındayım.3-2 önde götürüyoruz.Sercan Yıldırım'ı ilk 11'e koydum.Adam döktürüyor yahu.
4 oldu.![]()
Last edited by [Rec]ep : 07.Eylül.2011 at 03:33 Reason: 4
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Maçı 4-2 'ye getirmişken koparmamız gerekiyordu fakat savunmadaki bireysel hatalardan 2 gol yedik.Egemen'i de artık milli takıma almayı düşünmüyorum.Ayrıca İlkay Gündoğan'ı milli takıma çağırdım fakat reddetti.Mehmet Topuz'a da teklif yolladık fakat o da gelmek istemedi ve milli takımdan bir daha girmemek üzere uzaklaştırıldı.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ben İspanya ile Hırvatistan'a yenildim. Kariyerime beklerim.Hırvatistan EURO 2012'yi kazandı.
![]()
Montenegro ve Almanya maçlarında kullanacağımız 26 kişilik aday kadromuz bu şekilde.Serdar Kesimal'ın sakatlığının geçmemesi çok kötü oldu.Servet'e yeni partner bulmak zor.Sercan'ı da o kadar övdüm övdüm adama nazar değdirdim.Elimizdeki isimlerle iyi işler yapmaya çalışacağız.Umarım Bobo eski performansına bu maçlarla kavuşabilir.
Gökhan'ın sakatlığı beni çok üzdü.4-5 ay sahalardan uzak kalacak malesef.Okan'ı Gökhan'ın yokluğunda kadroya dahil ettim ve diğer maçlarda da düşünüyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Avrupa'da adımın duyulması için bir klüpten başlamak gerekirdi.Birkaç klübe başvurdum ve sadece Helmond beni istedi.Gerekli ayrıntıları yarın paylaşacağım.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İyi kadromuz var fakat transfer sezonunda gelebilseydim 1-2 isim kiralayabilirdim.Neyse devre arasında birkaç genç ismi kiralık yoluyla takıma katabiliriz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Müller değil Messi mübarek !
Nam-ı diğer [Rec]ep
Recep son sonuçlar pek iç açıcı değil. Puan durumu koyabilir misin?
TariboWest
Gayet iyi başladık.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Takımınla son 3 maç çok güzel dayı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nam-ı diğer [Rec]ep
Helmond'da döktürüyosun panpağAyrıca 2-9 arası Play-Off oh ne güzel
![]()
Takıma sistemi oturtmamla beraber harika bir hücum hattı oluşturduk.Lacomte - Plat ikilisinin şimdiden 24 golü oldu.Grafite - Dzeko ikilisini andırmıyor değiller.Umarım gidişatımız bozulmaz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Milli takımda kötü gidiyosun ama helmondda baya iyisin(çok olağan bi yorum oldu farkındayım ama böle yani) başarılar..kulüpsüz başlayan kariyerleri severim
![]()
Ligde oynayacağımız 8 maçımız kaldı.Hollanda Kupası'na ben gelmeden veda ettikleri için yorulmadan rahat rahat oynuyoruz fakat son skorlar biraz kötü oldu.Şampiyonluk için de pek bir iddaamız kalmadı.Hedefimiz ilk 9 arasında kalmak.
Nam-ı diğer [Rec]ep