1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Crash Dump Hataları

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Crash Dump Hataları

Dört gözle beklediğimiz Football Manager oyununun 2012 serisi sizce "Crash Dump Hataları" ile bizi hayal kırıklığına uğratır mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bir azalma bekliyorum açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben FM'de 7. yılıma girecektim. Birkez ortak kariyerde bir de başka bir normal kariyerimde Crash dump aldım. 7 yılda 2 kez yaşadım. Ama yine arkadaşlara uğrayacağını sanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İlk kez dün başıma geldi hiçte savelememiştim 5 saatlik oyunum bum oldu garip bir hata umarım olmaz bu seride

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Her gün oto kaydet diye bir seçenek koymuşlar öyle değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tip durumlar için bilmiyorum garanti verilebilir mi. Ancak önleminizi almayı tavsiye ederim. Haftada 1 otomatik save uygulayın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

crush dump hatası deli gibi alıyordum ben o yüzden fazla lig acamıyordum ancak sonra oyunuma birseyler oldu hic hata almıyorum hatta bir sürü lig ve large acıyorum tek hata almadım masallah diyeyim bu kadar sık hata alırken bi anda hata almamaya basladım nedenini bilmiyorum anlayamadım..

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Crash dump hatasını alınca o saveyi ne kadar geri alsanda ileri dönük pek umut vaad etmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Oto kayıt yapınca crash alsan bile 1 gün geriye gidiyor en fazla

zamanında cok cektım kopyalardan bu sene orjınal aldım cok sukur hata almadım ama yınede el alıskanlıgı mac oncesı sonrası ctrl S yapıorm

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Dört gözle beklediğimiz Football Manager oyununun 2012 serisi sizce "Crash Dump Hataları" ile bizi hayal kırıklığına uğratır mı ?

Oyunu orjinal almayı dene.Belkide FM2023 Türkçe olur bu sayede

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Oyunum zaten orijinal. Orijinal oyunda bir kere bu hatayı aldım.

"Orijinal"

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Koskoca bir şirketin daha somut çözümler üretmesi gerekiyor ; )

1 hafta kadar oluyor sanırım,Marsilya kariyerimde çıktı karşıma crash.. Soğudum o gün bugündür oynamıyorum.

orjinal oyunda benim de crash dumps almışlığım var. bir kere oldu neyse ki.

oto kayıt olsa da crash dumps vuracaksa kurtuluş yok. backup saveden devam etseniz bile alıyorsunuz hatayı mutlaka. benim şu son kariyerimde vurduğunda 3 dosyalı auto save yapıyordum hepsinde de aldım hatayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Crash Dump hataları korsan oyunlarda oluyor. 2 senedir orjinal alıyorum ve 2 oyunda toplam 1 kere oldu ya da olmadı, tam hatırlamıyorum. Belki de 2 sene önceki oyunlarda alıyordum bu hatayı aklımda öyle kalmış. Eğer paranız varsa ve tek sevdiğiniz oyun FM ise orjinal alın rahat edin, özellikle Steam daha ucuz.

Ayrıca bende Crash Dump olmuyor ama "Elektrik Kesintisi Dump" oluyor. O yüzden mecburen kaydediyorum sık sık.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Benim de aldığım orijinal oyunda bu hatayı almış değilim.

Nesil
    2006

Yıllardır, CM-FM oynarım şu hata neden çıkıyor bir türlü öğrenemedim, çözümünüde bilmiyor. Bu hata orjinal oyunlarda da çıkıyor arkadaşlar, oyunun kendi sorunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Fm 2010 orijinal değil bu hatayı çok aldım. Fm 2011 orijinal oyunu çok oynadım 1 kere aldım sonra almadım, büyük fark var orijinal ile korsan arasında.

Kendinizi kandırmayın ben bu iişin okulunu okuyorum orjinal Cd ile korsan Cd arasında hiç bir fark olmaz. Ha Cdyi çeken kişi kendisi ayriyetten dosyalar atabilir ama birebir çekilmiş Cd orjinalden farkı olmaz. Crash Dumpsun Korsan Cd ile alakası yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Kendinizi kandırmayın ben bu iişin okulunu okuyorum orjinal Cd ile korsan Cd arasında hiç bir fark olmaz. Ha Cdyi çeken kişi kendisi ayriyetten dosyalar atabilir ama birebir çekilmiş Cd orjinalden farkı olmaz. Crash Dumpsun Korsan Cd ile alakası yoktur.
    Korsan demek orjinal oyunun başka cd ye çekilmesi demek mı sence?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Korsana çevirenler oyunu kırarken yanlışlıkla başka bir sistemi de bozabilir, orjinalde olmayan bir hatanın korsanda olması olasıdır. Ben orjinal almayan biri olarak sadece bir kere rastladım ama o kadar uzun bir kariyer gidince pek hoş olmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Crash dumps bitmez gönüllerde..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

haftalık oto kayıtla açıyorum ben kariyerleri. bu sene 2 ya da 3 kez aldım sanırım hatayı. FM 2012'de de olacaktır mutlaka ama dediğim gibi haftalık kayıt açınca çok önemi kalmıyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

10 yıldır oynarım bu oyunu, son 5 yıldır orjinal almama rağmen kutularını bile açmadan çekmeceye atıyorum (Korsanı elime daha önce geçtiği için orjinalini direk çekmeceye atıyorum . Bir kere rastladım bu hataya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

11 yıldır oynuyorum son 7 senedir orjinal alıyorum. Şimdiye kadar hiç Crush dumps hatası almadım. Şanslımıyım neyim

Mesaj Yetkileri