daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eskişehirspor kaliteli kadrosuyla beraberliği alır diye düşünüyorum...
Es-Es deplasmanında hep zorlandık.Ve genelde de kaybettik.Sezonun ilk maçı olması nedeniyle bu maçtan da pek umudum yok,yeniliriz ya da berabere kalırız...
*Ha eğer bu maçı kazanırsak ve de iyi bir oyunla kazanırsak çok sevinirim,önümüze umutla bakmamıza neden olur
es es deplasman hep zor olmustur besiktas icin tahminim beraberlik veya besiktas zorda olsa kazanabilir
Zor bir maç ligin ilk maçı için ve de deplasmanda olması işimizi daha da zorlaştırıyor. Alaniya maçlarındaki gibi oynarsak çok kötü bir skorla karşılaşabiliriz, ama o maçtaki hataları tekrar etmeyerek maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Yeni sezona yine aynı muhabbetle başlayacağım. Gezer olmasa iyiydi![]()
eto'o bitmiş.
Eskişehir deplasmanı çok zor bir deplasman BJK çok zorlanıcaktır bu maçtan beraberlik çıkar .
Adettendir.
Cenk
Toraman - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Fernandes
Quaresma - Simao
Almeida
eskişehir deplasmanı zor ancak bu sene transferde pek bişeyini bilmiyorum beşiktaş q7,simao ve fernandes 3lüsüyle maçı zorda olsa kazanır (ankette yanlışlıkla berabere ye bastım )
Beşiktaş zorlanacaktır fakat galip gelme şansı yüksek. Beşiktaş yenilmez.
Es-Es her zaman ligin zorlu deplasmanlarından birisi olmuştur. Kadro olarak da önceki senelere nazaran daha iyi bir durumdalar ancak lige iyi başlamak istiyoruz ve bunu başaracak güce kesinlikle sahibiz.
@footballer33 abimin yaptığı kadroyla galip geliriz.
Maçtan herhangi bir beklentim yok.Yaparsa Kamara bişeyler yapar.
Beklediğim kadro;
İvesa-Koray-Diego-Nadarevic-Dede-Alper-Pele-Burhan-Erkan Zengin-Kamara-Serdar
I'm back...
Beşiktaş'ta Guti, Alves, Hilbert, Holosko, Ekrem Dağ ve Mehmet Akyüz Eskişehirspor maç kadrosuna alınmadı, Sakat Ersan, Bebe ve Cenk de yok.
Kaynak: tribundergi
Guti abi neden yokmuş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş yöneticisi Ahmer Akpınar: "Guti'nin kadroya alınmaması tamamen teknik direktörümüzün kararıdır. Ve bizde bu kararın arkasındayız."
*Ekrem Kart cezalısı olduğu için yok.
Ertem Şenet tivitırda Guti kadro dışı yazmıştı bu maç için. Footballer33'ün yaptığı kadronun birebir aynısını düşünüyorum bende.
Ayrıca şuan NTVSPORda Alves'te yokmuş kadroda.
eto'o bitmiş.
gecenin yarısı sıcacık yatağımızı bırakıp geldik herşeyi senin uğruna düştük yollara ne şampiyonluk ne kupa bir tek sen varsın aklımda seni sevdik biz acılarınla...
Demek ki Guti tırnağını kesmiş ya da gitar çalmayı bilmiyor.Şaka bir yana da, bu sene Carvalhal-Guti atışmasına sahne olmaz inşallah camia ve hiç yoktan huzuru kaçmaz takımın. Bu arada Cenk yerine Umut'un kadroya alınışını anlamadım ya neyse. İlk maçtır, fazla kurcalamayalım. VİRA BİSMİLLAH, SALDIR BEŞİKTAŞ'ım.
Az gollü kısır bir müsabaka beklemekteyim.
Carvarhalın Gutiyle anlaşamaması saçmalıktır adam gelmiş 34 yaşına ona sanki gelişime ihtiyacı olan genç bir oyuncu olarak görürsen yanlış görürsün adam yeterli tecrübeyi almıştır form bakımından iyi oldumu alırsın oyuna hiç bi zamanda kötü performans göstermez yoksa en fazla yedek bekletirsin sen madem bu oyuncuyu alıyorsun ozaman değerinide biliceksin.
Eğer bu maçı kazanırsak kimse CarvaLhaL`ı eLeştirmeyecek. Ama maçtan puan kaybı iLe ayrıLırsak ve bu iLerLeyen haftaLarda da devam ederse CarvaLhaL`ın işi çok zor oLur. Guti ne oLursa oLsun Guti`dir. Formsuzs oLsa da, disipLinsiz oLsa biLe yanında kuLübe de otutturursun. Son 10 dakika da aLırsın akıL doLu bir pas iLe sana puan ya da puanLar getirir. Bende ne oLursa oLsun bu davranışı onayLamıyorum. Baştan sakat diye kadrodan çıkarıLdı sandım ama öyLe değiLmiş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lig TV'nin haberine göre Guti ve Carvalhal'ın ortak kararıymış kadroya almama olayı ve Avrupa maçında sahada olacakmış Guti. Bu arada kadromuz kesinleşti:
Cenk
Toraman - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Fernandes - Veli
Quaresma - Simao
Almeida
besiktasin ideal 11"i bole olcak galiba lig baslayincada bu arada sidnei neden oynamiyor hazirlik maclarindada pek goremedim
Özlemişim futbolu,tribünleri felan.Zor bir maç olucak.Eskişehir'in puan alıcağını düşünüyorum.Güzel atmosfer var tribünlerde.
Serbest vuruşta Angelo vurdu savunmaya çarptı ve Es-Es golü attı.
Egemen'e çarptı top.Maç hareketlenir şimdi.
Serdar Özbayraktar adam akıllı paslar atabilse es es 1 gol daha bulurdu.