1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzak mesafeli ilişki

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum Editledim şimdi orayıda
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum
    kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor.

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor.

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de
    O Tarık Akan'ın filmlerinde olur.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    yok merhaba deyince kız aşık diye beklemiyoruz biz filmlerde öyle oluyo. arkadaş hayatında tek kelime etmemiş kıza giriş yapsın diyorum bu şekilde

ula bi saattir video bulamadım ya arıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    ahahah hala gülüyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri