1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzak mesafeli ilişki

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya Çoğu kişi bunu söylüyor

@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

Yinede aklında bulunsun kardeşim. Bir süre sonra beyninin kullanmıyorsun neredeyse mantıklı düşünmekten çıkıyorsun.Etrafındaki kimseyi dinlemiyorsun. Ben hatamı sonradan anladım umarım sen o duruma düşmezsin

Şunu söyleyeyim sana, eğer kıza aşıksan ve en değerli gördüğün varlık o ise ne burdaki ne çevrendeki kimseyi asla dinleme ve peşini bırakma.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya Çoğu kişi bunu söylüyor
    Kim diyorsa yalan diyor kardeş sen kafana takma. Ulaşılmaz olan her zaman daha değerlidir her zaman daha cezbedicidir. Emin ol her daim yaninda olsa birbirinizi kırmaya daha çok meyilli olursunuz ama şimdi uzakta olcaksın onun kiymetini anlıcaksın ona geçireceğin her dakikanın değerini bilip hep bunları hayal ediceksin. Yanında olmadığı için daha kiymetli olacak buna inan.

Mesaj Yetkileri