Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 48. You may not vote on this poll
-
İBB kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Türk Ligi'ne bakınca en istikrarlı takım bana göre İBB. Bu istikrar teknik kadro ve oyun planı olarak böyle. İBB defansif oynuyor, İBB kontr-atak futbolu oynarak kazanıyor vs... Bunlar önemli değil. Önemli olan yıllardan beri aynı hoca ile devam edebilmesi ve her sezon kendi sisteminde oynayabilmesi. Ligdede belli bir konumdan aşağı düşmemesi İBB'nin saygıyı hakeden bir takım olmasını sağlıyor. Abdullah Avcı'yı milli takıma yakıştırabilen insanlardanım, çünkü adam taktik uygulamasını biliyor. Türkiye liginde nasıl kazanabileceğini yada nasıl taktiğin gideceğini çok iyi biliyor. Onu geçtim çoğu takım karma düzen oynarken, adam bu hedefsiz takıma bir şablon yerleştirmiş yıllardır bozmadan devam ediyor ve bu sezonda oldukça kaliteli adamlar almışlar ki en çekindiğim deplasmanlardandı şimdi dahada korkutuyor. Hatta kendi evimizde de zorlayacaktır.
G.Saray ise bir çok yanlışla sahadaydı. Bana göre Arda'nın gitmesi herşeyi bozdu. Arda gibi orta sahada yetenekli bir adama ihtiyacı var G.Saray'ın. Birde yıllardan beridir şu adamlar mevkisinde oynayamıyor bir türlü. Hele Sabri'nin oynamadığı yer kalmadı. Yazık oluyor adamada. Ama bu skor aldatmamalı. G.Saray hertürlü kafaya oynar bu sezon.
Mesaj Yetkileri