Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

6 12.50%
  • Berabere biter

4 8.33%
  • Galatasaray kazanır

38 79.17%
1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: [1. Hafta] İBB - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ben Galatasaray'ın mükemmel bir oyun sergilediğini düşünmüyorum.Ancak gerçekten güzel ataklar yapıp iyi geldik..Muslera harikaydı , Melo harikaydı , Eboue harikaydı..Baros'un iyi oyun sergileyemediğini de söyleyebilirim.Sercan da güven veriyor.

Güzel olacak bu takım , güzel..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Ben Galatasaray'ın mükemmel bir oyun sergilediğini düşünmüyorum.Ancak gerçekten güzel ataklar yapıp iyi geldik..Muslera harikaydı , Melo harikaydı , Eboue harikaydı..Baros'un iyi oyun sergileyemediğini de söyleyebilirim.Sercan da güven veriyor.

Güzel olacak bu takım , güzel..
    Bu kadar harika adamla nasıl 2-0 yenildik biz?

Aga ya ben futboldan anlamıyorum ya da başka maç izledim...

ben bu kadar berbat rezil bi,r oyun görmedim....takım diye birşey yok ortada bi kere...yardımlaşma sıfır..kimse pas attıktan sonra atığı yere bakmıyor...ya arkadaş biz halısahada bile pas attıktan sonra geri top almak için boşa çıkıyoruz...herkes rakibin arkasına saklandı dün gece.1 tane bile istekli adam görmedim ben sahada hırsla oynayan...

stoperden sağ bek yaptık...

sağ bekten ortasaha yaptık...

sağ ekten sağ açık yaptık...

sağ açıktan sol açık yaptık...

hakeetiğimizi de aldık sonunda...defanstan top çıkarmaya çalışıyoruz abi hiçbi insan mı gelmez top istemeye...eboue ye acıdım ya...adam depar atıyo 25 metre hızlanıyo pas atacak adam yok geri dönüyo...

baros rezil rüsca zaten...ben 10 kere top ezdiğini saydım fazlası var eksiği yok...adamda tek pas diye bi kavram gelişmemiş illa bi 10 metre top sürcek aldığında...onda da boşta adam yok kaptır baros...

sabri...ne yaptığını biri bana açıklasın allah aşkına...sabri dün şunu yaptı diye...

kazım...hiçbir varlık göstermedi dün...sol kanatta bu kadar işte...

gökhan-servet...abi toplam 4 ayak...1 i bile işe yaramaz mı ya...bi derin top atamaz mı 2 insan...anca yan pas...

melo...deli mayın...2 maçt bi tribünde olur...

eboue...fiziği sağlam güçlü ve hızlı adam...iyi galatasarayda iyi işler yapar fibi...

muslera...iyi kaleci.tam bonibon cebimde taşırım yani...şanssız bi gol yedi ama bence güven verdi...

benim açıkcası pek umudum yok dünkü oyundan sonra bi ışık göremedim...umarım yüzümü kara çıkartırlar...

Mesaj Yetkileri