Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Culio, Stancu felan baya aştı ordu kendini Daha geçen sene Galatasaray'da oynayan adamlardı bunlar...
    Culio hala oynar her türlü Galatasaray'da, dünkü takımın orta sahasında Culio olsa sonuç başka olabilirdi bence.

Fenerbahçe bugün kazanır, motivasyonu üst düzeyde bir takım ve bununla doğru orantılı olarak kaliteli futbol bekliyorum ben. Orduspor belki 1 gol bulabilir, Fenerbahçe savunması alışagelmiş kalitesinden biraz uzak çünkü bugün ama ilk gol Orduspor'dan gelirse Fenerbahçe maçı farklı kazanır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fatih tekke 6 pastan boş kaleye kaçırdı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culo bekiri gecerek iceri girdi fatih tekke bombos kaleye gonderemedi auta atti

Fatih Tekke'nin içine Güiza kaçmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sağ kanat çok aksıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Cristian Baroni attı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

baroni atti Miguel garcia ofsayti bozdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ziegler çok kötü oynuyor şu ana kadar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

O değilde yedeklerimiz içerisinde ne stoper ne de sağ bek var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ordu gosso ile net bir gol kacirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Stoperimize bişey olursa Bekir'i oraya kaydırıp Mehmet'i sağ beke çeker.Sağ bekimize bişey olursa yine Mehmet'i çeker ileriye adam alır.Bu sorun değil de çok aksıyoruz.İki ön liberoyla,Bekirle ve Semih'le olmaz bu iş.Herkes Bilica deyip duruyor ama asıl bu isimler fenerbahçe formasını hak edecek kadar yetenekli değiller.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda Ordu çok rahat 3ü 4ü bulabileceği pozisyonları buldu. Fenerbahçe eksiklerinin de sebebiyle tel tel dökülüyor bence şu ana kadar. Soyunma odasına önde gitmeleri büyük şans. İlerleyen haftalarda eksiklerin de dönmesiyle daha iyi olacaktır tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Semih kötü oynuyor selçuk baroni ikilisi çok pasif

14. Default

İlk yarı'yı çok üst düzey oynamasak bile üstün mücadelemiz ile 1-0 önde kapadık . Öyle fark yaratan bir oyuncumuz yok şu ana kadar sadece Dia hücumda iyi işler yaptı . Ziegler ile de anlaşması göze çarpıyor . Ziegler ilk maçı olduğundan dolayı tedbirli olmak için o sık yaptığı topla dribbling'lerini yapmadı fazla bu sezon Dia ile iyi işler yapacaklardır .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bekir... allahım... fenalık geçirecek gibi oluyorum top o adamın ayağına değdiğinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culio ve gosso harici oynuyan adam goremedim Ordusporda Hele fatih tekke Kadroya bile almam.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

topuzun bekire yardım etmesi lazım bekire mecburuz malesef selçuk yerinden kıpırdayamıyor mağlum defansif bir oyun sergilememiz lazım oyunun ofansif olabilmesi için yapılabilicek fazla şey yok ancak bekirin biraz gaz alması gerek ve topuzun çift kişilik oynaması lazım fakat bu imkansız.!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fatih tekkeyi yarın merkeze alırlar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

evet fatih sönmüş bir adam emin olun güiza bile atardı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
    sezer le cristian aynı tipte oyuncular ancak selçuğun yerine gökayı alıp mehmeti sağ beke çekip bekirle blicayı yer değiştirdikten sonra blicayı stoch la değiştircen stoch sağda mehmet bekte göky cristianda ortada olabilir ancak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stad dışında mikrofon bulunuyormuş .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Saha dışına mikrofon koyup sesi yayına aktaran Ligtv"yi Kiniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçta futbol adına pek bir şey yok, futbol dışı dikkatimi çekenler; ligtv spikerleri, ligtvnin dışardaki taraftarın sesini mikrofon ile duyurmaya çalışması, Baroni'nin gol sevinci, bir de merak ediyorum Şekip Mosturoğlu'nun neden t-shirti yok ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bekirin kafası güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz bağırınca sesi kısanlarla aynı kişiler değil mi bu dışarıya mikrofon koyanlar ? Allah islah etsin..

Bienvenu ilk kez sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Saha dışında mikrofon olduğu bilgisinin kanıtı,kaynağı nedir?

Diyelim ki mikrofon var bunu lig tv'nin koyduğunun kanıtı nedir? Kulüpte bunu düşünmüş olabilir ki ben oturduğum yerden dahi düşünmüştüm.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bu arada mikrofonun olup olmadığına dair hiçbir delil yokken konuşmanız lig tv nin mikrofon koyup sahaya yetiştirdiğini söylemekte yanlıştır bu bilgi nereden geldi bilmiyorum ama hani mikrofon olması mümkün olabilir bunu bilemem mikrofon olabilir fakat bunu lig tv ye yüklemek ve hiçbir delil veya olduğuna dair bir bilgi göstermeden bunları söylemek nedir ben anlayamadım ? Maça gelirsek evet çok sıkıcı bir maç ve bu gidişle kalemizde gol görürsek şaşırmayın galibiyerin sebebide sadece ordunun çok fazla kötü olması.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla şahsen benim kanıtım yok, kulüpte yapmış olabilir onu düşünmemiştim. Ya da hafiften bir tezahürat veriliyor olabilirler. Bir şey var yalnız, o bariz farkediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex müthiş bir roveşata vurdu kaleci çeldi.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri