Puan durumunu yakından inceleyenler olayın farkına varmıştır.![]()
Puan durumunu yakından inceleyenler olayın farkına varmıştır.![]()
TariboWest
Ve Sonunda Şeytanın Bacağını Kırdık ! Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu !
Bu Kupa Artık Müzemizde !!!
Muhteşem oynadık ve Barca'yı sahadan sildik !
Şampiyonluktan Sonra Herkes İnanamıyordu. Bunların başında da KralAlex
Taraftar ve yönetim de adeta zevkten 4 köşe ve kendinden geçmiş durumda
Ve bizim şampiyon olmamız en çok Galatasaray'a yaradı. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu kontenjanından dolayı biz direk gruplara kalınca 3. olan Galatasaray da ŞL'ye katılma hakkı kazandı. Umarım seneye ŞL'de 3 Türk takımı da mücadele edebilir.
TariboWest
Evet 34 Maçta 8 gol yemek büyük bi başarı![]()
Ek olarak Şl finali hayırlı olsun umarım kazanan taraf olursun (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aynı anda yazmışız helal olsun büyük başarı Ümit Tebrikler![]()
Puan durumunda ek olarak ş.l 3 takım gidiyor buda ş.l kazandığına işaretti sanırım![]()
Sağolasın Turgut. Umduğumdan erken geldi kupa. Şu an acayip rahat bir haldeyim. Değişik planlar var kafamda.
Puan durumunu koyunca herşey ortaya çıktı zaten.Dikkat eden olursa demiştim. O şanslı kişi sen oldun Mustafa.
Tebrikler.
![]()
TariboWest
Ooo abi harikasın ya. İçerdeki Manu maçı inanılmaz. Barça'ya karşı 4 CCC her yiğidin harcı değilBu seride ilk kez mi almış olduk CL ?
Ben Cl aldığımı hatırlamıyorum 2012'de.İlk oldu, güzel oldu.
Şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gerçekçilik adına kupa kaldıran isimleri Avrupa devlerine yollayıp yeni jenerasyon ile şansımı 2-3 yıl içinde bir daha denemek istiyorum. Fakat şöyle de birşey var. İtibarımız arttığı için çok iyi oyuncular gelmeyi kabul ederse o zaman da Kadıköy'e yıldız yağdırmak lazım.
![]()
TariboWest
Rüya Takım Açıklandı
Alex Sandro, Ömer Toprak ve Nuri Şahin rüya takıma seçildi.
TariboWest
ŞL inanılmaz olmuş cok güzel bir başarı. Umarım boyle devam eder.
Avrupa Kulüpler Sıralamasında 6 Basamak Yükselerek 14. Sıraya Yükseldik.
Chelsea de bizim sayemizde yükselişine devam ediyor. Adamları 2 sezon Avrupa Ligi'ne yolladık. İkisinde de kupayı kaldırdı.İlk sezonda da ŞL'yi almışlardı.
TariboWest
Zengin Kulüpler Sıralamasında 2 Basamak Yükselerek 14. Sırada Kendimize Yer Bulduk.
TariboWest
Yeni sezonu açtık. Transfer bütçemiz 75.000.000 € !
TariboWest
Teşekkürler Gökhan Gönül !
Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'ndan sonra sağ bekimiz Gökhan Gönül'ü İnter'e yollamayı uygun gördük. Umarım orda en iyi şekilde ülkemizi temsil edecek ve milli takıma katkılarını sürdürecek...
TariboWest
Artık sağ bek ona emanet ! Gökhan Gönül'den bir çok şey öğrendi ve artık formayı giymeye hazır...
TariboWest
Teşekkürler Vagner Love !
Geçen sezon 31 golle takımı sırtlayan Vagner Love Roma'nın yolunu tuttu.
Teşekkürler Bekir İrtegün !
Şampiyonlar Ligi'ni kazanan kadroda yoktu ama lig şampiyonluklarında attığı kritik gollerle puanlar kazandırdı. Valencia'ya transfer oldu ve Semih Şentürk ile beraber aynı formayı terletecekler.
TariboWest
Kadromuza 3 oyuncu kattık ve transferi noktaladık.
Necip Uysal
Kevin Kuranyi
Orhan Şam
Transfer Özeti
Genç oyuncularımız Artun Akçakın, Engin Bekdemir, Erdi Kaspoğlu ve Gökhan Karabulut'u da 1 yıllığına kiraladık.
As Kadro
Kuranyi'nin de gelmesiyle forvette hedef santrafor kullanacağım. Hem Eren hem de Kuranyi'nin hedef santrafor olarak çok işi yapacağına inanıyorum.
Yedek Kadro
TariboWest
TFF Süper Kupa
Sezona kupa ile başlamak her zaman güzeldir ama bu sefer olmadı. İş kazası
STSL 1-2. Hafta
Şampiyonlar Ligi'nde Kuralar Çekildi ve Gruplar Belli Oldu !
UEFA Süper Kupa
Türkiye Süper Kupası'ndan sonra UEFA Süper Kupası'nı da kaybettik. Açıkçası Chelsea kupayı hak eden taraftı...
TariboWest
ŞL hayırlı olsun abi.Transferlerini hiç beğenmedim o bütçeye hiç yakışmamışlar özellikle Kuranyi.Okan'ı çok iyi beslemişsin adam resmen evrim geçirmiş umarım GG'yi aratmaz.
Sağol Murat. Para var diye saçmak bana mantıklı gelmiyor. Bu kariyerde istikrardan yanayım. İskelet kadroyu oluşturdum ve böylece devam etmeyi umuyorum. Kuranyi şu anda takımın en iyi oyuncularından bence. Gösterdiği performans da bunu doğrular nitelikte... Okan'ı Gökhan Gönül'ün ellerine bırakmıştım. Gökhan ona büyük katkı sağladı ve forma şansı da verdim. O da büyük gelişim sağladı.
TariboWest
Tebrikler Ümit,ancak yeni sezon öncesi giden isimler ile gelen isimler arasında kalite farkı var. Necip diğerlerinden biraz daha iyi seviyede. O kadar bütçe verilmiş keşke kullansaydın.
2 süper kupada da kaybetmen de ayrı bir olay ama bu senede Avrupa'da başarı bekliyoruz senden.
Bu arada bir dipnot'da Giresunspor'um için. Süper Lige çıkmayı başarmışlar tebrikler Çotanaklara![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Celsiyi bu sefer geçememişsin ama olsun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak ismin yeter![]()
Transferler konusunda bende 2 Murat'a katılıyorum ama olsun sen işini bilirsin diyorum (:
GG - Okan ve Love - Kuranyi değişikliği yaptık. Geçen sezon Okan Alkan 28 maç forma giymiş.Yani demek istediğim giden isimler kaliteli fakat ben alternatif olarak kullanıyordum.
Mesela Vagner Love 31 gol attı. 10 golü yanlış hatırlamıyorsam 2 lig ya da kupada attı. O yüzden şu anda Gökhan Gönül'üm Okan Alkan, Okan Alkan'ım Orhan Şam.
Eren ilk 11'de, Kuranyi de Eren'in alternatifi
Demek istediğimi anlamıştırsın umarım Murat. Biraz karışık oldu.
Chelsea 2 sezonun intikamını aldı.![]()
TariboWest
STSL 3-4. Hafta
TariboWest
Bende ŞL'yi 4. Sezonda alabilmiştim. Ama bir de ilk sene Avrupa Ligi vardı.Çok güzel bir kariyer devam ediyor. Umarım bu sene de başarılar görebiliriz.
![]()