Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 218 sonuç

Konu: Avrupa'nın Yeni Prensi İle Bir Kez Daha ! [ Fenerbahçe SK - 4. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Puan durumunu yakından inceleyenler olayın farkına varmıştır.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ve Sonunda Şeytanın Bacağını Kırdık ! Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu !

Bu Kupa Artık Müzemizde !!!

Muhteşem oynadık ve Barca'yı sahadan sildik !

Şampiyonluktan Sonra Herkes İnanamıyordu. Bunların başında da KralAlex

Taraftar ve yönetim de adeta zevkten 4 köşe ve kendinden geçmiş durumda

Ve bizim şampiyon olmamız en çok Galatasaray'a yaradı. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu kontenjanından dolayı biz direk gruplara kalınca 3. olan Galatasaray da ŞL'ye katılma hakkı kazandı. Umarım seneye ŞL'de 3 Türk takımı da mücadele edebilir.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Evet 34 Maçta 8 gol yemek büyük bi başarı

Ek olarak Şl finali hayırlı olsun umarım kazanan taraf olursun (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aynı anda yazmışız helal olsun büyük başarı Ümit Tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Puan durumunda ek olarak ş.l 3 takım gidiyor buda ş.l kazandığına işaretti sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Evet 34 Maçta 8 gol yemek büyük bi başarı

Ek olarak Şl finali hayırlı olsun umarım kazanan taraf olursun (:
    Aynı anda yazmışız helal olsun büyük başarı Ümit Tebrikler
    Sağolasın Turgut. Umduğumdan erken geldi kupa. Şu an acayip rahat bir haldeyim. Değişik planlar var kafamda.
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Puan durumunda ek olarak ş.l 3 takım gidiyor buda ş.l kazandığına işaretti sanırım
    Puan durumunu koyunca herşey ortaya çıktı zaten. Dikkat eden olursa demiştim. O şanslı kişi sen oldun Mustafa. Tebrikler.
    TariboWest

Ooo abi harikasın ya. İçerdeki Manu maçı inanılmaz. Barça'ya karşı 4 CCC her yiğidin harcı değil Bu seride ilk kez mi almış olduk CL ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Ooo abi harikasın ya. İçerdeki Manu maçı inanılmaz. Barça'ya karşı 4 CCC her yiğidin harcı değil Bu seride ilk kez mi almış olduk CL ?
    Ben Cl aldığımı hatırlamıyorum 2012'de. İlk oldu, güzel oldu. Şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gerçekçilik adına kupa kaldıran isimleri Avrupa devlerine yollayıp yeni jenerasyon ile şansımı 2-3 yıl içinde bir daha denemek istiyorum. Fakat şöyle de birşey var. İtibarımız arttığı için çok iyi oyuncular gelmeyi kabul ederse o zaman da Kadıköy'e yıldız yağdırmak lazım.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ben Cl aldığımı hatırlıyorum 2012'de. İlk oldu, güzel oldu. Şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gerçekçilik adına kupa kaldıran isimleri Avrupa devlerine yollayıp yeni jenerasyon ile şansımı 2-3 yıl içinde bir daha denemek istiyorum. Fakat şöyle de birşey var. İtibarımız arttığı için çok iyi oyuncular gelmeyi kabul ederse o zaman da Kadıköy'e yıldız yağdırmak lazım.
    Jenerasyon falan geç abi. Bu sene baya yaptık zaten jenerasyon Hocam bize Messi'yi getir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Jenerasyon falan geç abi. Bu sene baya yaptık zaten jenerasyon Hocam bize Messi'yi getir
    Hangi Messi? Barcadaki mi? Yok yaramaz. Bizde Alexis Sanchez var zaten.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rüya Takım Açıklandı

Alex Sandro, Ömer Toprak ve Nuri Şahin rüya takıma seçildi.

TariboWest

ŞL inanılmaz olmuş cok güzel bir başarı. Umarım boyle devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Hatred View Post
    ŞL inanılmaz olmuş cok güzel bir başarı. Umarım boyle devam eder.
    Teşekkürler. İnşallah böyle devam eder.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Avrupa Kulüpler Sıralamasında 6 Basamak Yükselerek 14. Sıraya Yükseldik.

Chelsea de bizim sayemizde yükselişine devam ediyor. Adamları 2 sezon Avrupa Ligi'ne yolladık. İkisinde de kupayı kaldırdı. İlk sezonda da ŞL'yi almışlardı.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zengin Kulüpler Sıralamasında 2 Basamak Yükselerek 14. Sırada Kendimize Yer Bulduk.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezonu açtık. Transfer bütçemiz 75.000.000 € !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Teşekkürler Gökhan Gönül !

Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'ndan sonra sağ bekimiz Gökhan Gönül'ü İnter'e yollamayı uygun gördük. Umarım orda en iyi şekilde ülkemizi temsil edecek ve milli takıma katkılarını sürdürecek...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Artık sağ bek ona emanet ! Gökhan Gönül'den bir çok şey öğrendi ve artık formayı giymeye hazır...

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Teşekkürler Vagner Love !

Geçen sezon 31 golle takımı sırtlayan Vagner Love Roma'nın yolunu tuttu.

Teşekkürler Bekir İrtegün !

Şampiyonlar Ligi'ni kazanan kadroda yoktu ama lig şampiyonluklarında attığı kritik gollerle puanlar kazandırdı. Valencia'ya transfer oldu ve Semih Şentürk ile beraber aynı formayı terletecekler.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kadromuza 3 oyuncu kattık ve transferi noktaladık.

Necip Uysal

Kevin Kuranyi

Orhan Şam

Transfer Özeti

Genç oyuncularımız Artun Akçakın, Engin Bekdemir, Erdi Kaspoğlu ve Gökhan Karabulut'u da 1 yıllığına kiraladık.

As Kadro

Kuranyi'nin de gelmesiyle forvette hedef santrafor kullanacağım. Hem Eren hem de Kuranyi'nin hedef santrafor olarak çok işi yapacağına inanıyorum.

Yedek Kadro

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF Süper Kupa

Sezona kupa ile başlamak her zaman güzeldir ama bu sefer olmadı. İş kazası

STSL 1-2. Hafta

Şampiyonlar Ligi'nde Kuralar Çekildi ve Gruplar Belli Oldu !

UEFA Süper Kupa

Türkiye Süper Kupası'ndan sonra UEFA Süper Kupası'nı da kaybettik. Açıkçası Chelsea kupayı hak eden taraftı...

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ŞL hayırlı olsun abi.Transferlerini hiç beğenmedim o bütçeye hiç yakışmamışlar özellikle Kuranyi.Okan'ı çok iyi beslemişsin adam resmen evrim geçirmiş umarım GG'yi aratmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    ŞL hayırlı olsun abi.Transferlerini hiç beğenmedim o bütçeye hiç yakışmamışlar özellikle Kuranyi.Okan'ı çok iyi beslemişsin adam resmen evrim geçirmiş umarım GG'yi aratmaz.
    Sağol Murat. Para var diye saçmak bana mantıklı gelmiyor. Bu kariyerde istikrardan yanayım. İskelet kadroyu oluşturdum ve böylece devam etmeyi umuyorum. Kuranyi şu anda takımın en iyi oyuncularından bence. Gösterdiği performans da bunu doğrular nitelikte... Okan'ı Gökhan Gönül'ün ellerine bırakmıştım. Gökhan ona büyük katkı sağladı ve forma şansı da verdim. O da büyük gelişim sağladı.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Sağol Murat. Para var diye saçmak bana mantıklı gelmiyor. Bu kariyerde istikrardan yanayım. İskelet kadroyu oluşturdum ve böylece devam etmeyi umuyorum. Kuranyi şu anda takımın en iyi oyuncularından bence. Gösterdiği performans da bunu doğrular nitelikte... Okan'ı Gökhan Gönül'ün ellerine bırakmıştım. Gökhan ona büyük katkı sağladı ve forma şansı da verdim. O da büyük gelişim sağladı.
    Bende seninle aynı kanıdayım abi(para saçmak konusunda)ama eğer V.Love'ı satıyorsan yerine daha iyi birini getirmelisin diye düşünüyorum.Neyse eğer sen memnunsan sorun yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bende seninle aynı kanıdayım abi(para saçmak konusunda)ama eğer V.Love'ı satıyorsan yerine daha iyi birini getirmelisin diye düşünüyorum.Neyse eğer sen memnunsan sorun yok.
    Tamam da ilk 11 de Eren'i oynatıyorum ben. Geçen sene Vagner Love da alternatifti. Sadece hedef santrafor kullanacağım için bu sezon Kuranyi Love'ın yerine geldi.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Ümit,ancak yeni sezon öncesi giden isimler ile gelen isimler arasında kalite farkı var. Necip diğerlerinden biraz daha iyi seviyede. O kadar bütçe verilmiş keşke kullansaydın.

2 süper kupada da kaybetmen de ayrı bir olay ama bu senede Avrupa'da başarı bekliyoruz senden.

Bu arada bir dipnot'da Giresunspor'um için. Süper Lige çıkmayı başarmışlar tebrikler Çotanaklara

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Celsiyi bu sefer geçememişsin ama olsun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak ismin yeter

Transferler konusunda bende 2 Murat'a katılıyorum ama olsun sen işini bilirsin diyorum (:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tebrikler Ümit,ancak yeni sezon öncesi giden isimler ile gelen isimler arasında kalite farkı var. Necip diğerlerinden biraz daha iyi seviyede. O kadar bütçe verilmiş keşke kullansaydın.

2 süper kupada da kaybetmen de ayrı bir olay ama bu senede Avrupa'da başarı bekliyoruz senden.

Bu arada bir dipnot'da Giresunspor'um için. Süper Lige çıkmayı başarmışlar tebrikler Çotanaklara
    GG - Okan ve Love - Kuranyi değişikliği yaptık. Geçen sezon Okan Alkan 28 maç forma giymiş. Yani demek istediğim giden isimler kaliteli fakat ben alternatif olarak kullanıyordum. Mesela Vagner Love 31 gol attı. 10 golü yanlış hatırlamıyorsam 2 lig ya da kupada attı. O yüzden şu anda Gökhan Gönül'üm Okan Alkan, Okan Alkan'ım Orhan Şam. Eren ilk 11'de, Kuranyi de Eren'in alternatifi Demek istediğimi anlamıştırsın umarım Murat. Biraz karışık oldu.
    Celsiyi bu sefer geçememişsin ama olsun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak ismin yeter

Transferler konusunda bende 2 Murat'a katılıyorum ama olsun sen işini bilirsin diyorum (:
    Chelsea 2 sezonun intikamını aldı.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 3-4. Hafta

TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bende ŞL'yi 4. Sezonda alabilmiştim. Ama bir de ilk sene Avrupa Ligi vardı. Çok güzel bir kariyer devam ediyor. Umarım bu sene de başarılar görebiliriz.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri