Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Başarılı Olur ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor | Manchester United

25 38.46%
  • LaigLeNoiR | Liverpool

13 20.00%
  • CeNTeR_TR | Chelsea

27 41.54%
1 ile 30 arası toplam 1066 sonuç

Konu: Premier Lig'de Karadeniz Rüzgarı [Ortak Kariyer] 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşleri güçleri benle uğraşmak. O kadar kötü sonuç aldık hepsini ekledik. Eklemeye de devam edeceğim sayın BAŞ !

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Valla aga biraz daha ivme kazansanız takip etmek daha keyifli olacak.
    3 Kişi olunca pek online rastlaşamıyoruz , Mustiye mesaj atıyorum gece geliyor mesela . Muratla oynarken yarım saat 1 saat'e ordayız diye konuşuyorduk telde yarım saat 1 saat olmadan geçiyoduk pc ye Ama 3 kişi bunu yakalamak zor oluyo (:

Quote Originally Posted by malpince View Post
    liverpool'un durumu çok iyi değil açıkçası, united ile chelsea çekişir united alır diyorum. çünkü ronaldo var eğer ronaldo olmasaydı chelsea derdim bu arada biraz da aranızdan transfer falan yapın ya mesela rooney-aguero takası gibi tabii üstüne para falan da olabilir liverpool bence önümüzdeki sezon patlama yapar. ayrıca en yakın ssleri ne zaman koyarsınız? merakla bekliyorum
    Geçen senede biz çekişdik fakat kazanan biz olduk , bu sene kadro olarak her ne kadar derin bir kadro kursak da Manu'nun kadrosu bizden daha iyi Ama Mata Liverpool maçıyla dönüş yaptı umarım geçen sene gibi devam eder Aguero'ya teklif var Manu'dan Liverpool'dan fakat Torres - Aguero ikilisini asla satmam.Trabzon maçından sonra devam.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İşleri güçleri benle uğraşmak. O kadar kötü sonuç aldık hepsini ekledik. Eklemeye de devam edeceğim sayın BAŞ !
    Uğraışacaz tabi kanka siz msn de benle uğraşıyonuz bende sizle burda uğraşıyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri