1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Trabzonspor | 6 Üstü 1 Aşk!..

Hybrid View

Trabzon naptı öyle

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Maçlar çok iyi İnter'e karşı galibiyet süper Benim TS deki Eto'o gol atmış

Teşekkür ederim. İlk maç berabere bitmişti ama demek ki Allah söyletti ikinci maçı kazanarak çok büyük bir sürpriz yaptık.

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Trabzon naptı öyle

Çok iyi işler çıkardık ama halen yapabileceklerimiz bitmedi...

2011-2012 Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç:
    Trabzonspor neler yapıyor böyle!..

Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finale çıkma başarısını göstererek zaten tarih yazan oyuncularımız adeta başarıya aç bir
    performans ile Inter'i evimizde resmen bozguna uğratarak benim için bile sürpriz bir şekilde Finale uzandılar. Sezonun
    başında bana sorulsa hayal derdim ama adım adım tırmalayarak buralara kadar geldik, hala inanamıyorum, Finalde
    tartışmasız Dünyanın en iyisi Barcelona'nın rakibiyiz!

2011-2012 Türkiye Süper Ligi 32.Hafta:
    Trabzonspor sezona noktayı koydu; Fırtına bir kez daha ŞAMPİYON!

Şampiyonluk yolundaki rakibimizi İnönü'de yine yenerek bu sezonu hak ettiğimiz gibi Şampiyon olarak tamamlıyoruz ve
    üstüste 2. sezonumuzda da mutlu sona ulaşıyoruz. Gerçekten rüyada gibiyim bir yanda Şampiyonlar Ligi Finalindeyiz
    diğer taraftan ligi Şampiyon bitirdik ve kupada da Şampiyonluğun en büyük adayıyız...

2011-2012 Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maç:
    Trabzonspor sezonun ikinci kupasına koşuyor...

Bu takıma artık diyecek birşey bulamıyorum! TT Arena'da Final yolunda Galatasaray'ı yenerken yine hem biz hem de
    taraftarlarımız sevince boğuluyor. Takımın gittiği yoldan artık ben bile korkmaya başladım. Şampiyonlar Ligi Finali
    için hiç umudum yok ama Türkiye Kupası'nda favoriyiz...

Mesaj Yetkileri