Cech ve Zokora harika oynadılar. Serkan Balcı'ya zaten laf yok 90 dakika boyunca koştu durdu. Son dönemlerde Vittek'in oyuna girmesi ve ileride top tutması da ayrı bir güzellik oldu.
Tüm takım olarak iyiydi Trabzonspor, belki çok fazla posizyon bulamadık ama kazanmasını bildik.
Tebrikler BORDO-MAVİ.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Helal Olsun. Gerçekten ama gerçekten Helal Olsun. Söylenecek başka şey yok,gerçekten yokTekrardan helal olsun diyorum başta Tolga'ya,Zokora'ya,Colman'a,Celutska'ya ve bu tarihi galibiyette emeği geçen herkese. Helal Olsun
Onlara Her Yer Trabzon
Muhteşem başlangıç Trabzonspor'dan. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da oynadıkları oyun, mücadeleleri takdire değerdi, bugün onu bir üst kademeye taşıdılar, topta bizi sevdi ve Inter'i kendi sahasında devirmeyi başardık. Trabsonspor bu konsantrasyonla, bu hırsla oynasın, ligi de domine eder, şampiyonlar ligi'nde de yoluna devam eder. Adrian ve Burak gibi iki önemli eksiğe rağmen bu oyun varsa, onlar olduğunda hücum aksiyonları çok daha pozitif olacaktır. Bugün Alanzinho yerinde Adrian, Serkan'ın yerinde Burak'ın olduğunu düşünün bir
Bu arada ek olarak, Tolga Zengin kesinlikle hak ediyor milli takım formasını. Son zamanlarda en çok güven veren, en formda Türk kaleci.
Mac bitiminde TS kazanir oylari kullanilarak mac baslamadan once TS icin tek oyu kullanan uyeye haksizlik oldu. Tum forumda galibiyete inanan o tek kisiyi tahmininden oturu kutlarim![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Trabzonspor'u cani gönülden tebrik etmek lazım hepimizi resmen utandırdı.Tolga,Zokora,Colman ve Vittek'e borçlu bu galibiyeti.Umarım böyle devam ederler ve bizimde yüzümüzü güldürürler.Her ne kadar bir Fenerbahçeli olsamda,bu sonuç Türkiye için alındı tekrardan tebrikler Trabzonspor.
şu anda twitter'da Inter 0-1 Trabzonspor WorldWide Trend olmuş durumda.
Arkadaşlar herkez teker teker oyuncular yazmış bence hepsi varını yoğunu verdi bu maça hepsine helal olsun
Öncelikle tebrikler ,
Inter'in kötü oynadığını biliyorduk ama bu kadar kötü bir kadroyla çıkıp , bu kadar kötü oynayacaklarını düşünmezdim , Trabzon da Inter de iyi futbol oynamadılar , kötü bir Inter'e karşı iyi savunma ve çok güzel mücadele ettiler , biraz da şansın yardımıyla kazanmasını bildiler.
Bundan sonraki maçlarda bundan daha iyi bir oyun ortaya koymak zorundalar eğer gruptan çıkmak istiyorlarsa.Trabzon'un tecrübesizliği , as oyuncularının olmayışı , kadro kalite farkı , Inter'in tecrübesiyle bir fark olacağını düşünüyordum trabzon'un mücadeleci oyunu ve Inter teknik direktörünün beceriksizliği bunu engelledi,ikinci maça çok dikkat etmeli Trabzon.
Tekrar tebrikler
Helal olsun Tebrikler Trabzonspor. Inter deplasmanindan önemli 3 puan aldilar. Ilk maç Inter ile olmasi iyi oldu
Marek Cech fenalardaydı yalnız
Lille ve CSKA'dan birer puan bile alsak bizim için çok iyi olur ilk 3 maçta. Defansımızı sağlam tutarsak da alabiliriz.
Lille ve Cska'dan toplamda içerde 4 ya da 6 puan alırsa trabzon ikinci turda demektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
sonradan trabzona oy vernler müthiş asılsizede helal:d
Alanzinho çok kızdırdı beni ya bu kadar mı kötü olunur ya.
alanzinho zaten hep böyle asıl iyi oynamasını beklediğim henrique beni hüsrana uğrattı
halil bugün defansif anlamda takıma oldukça fazla katkı sağladı fakat ilerde henrique'yi fazlasıyla boşladı. sağ tarafında oynayan serkan'ın zaten ofansif olarak yapabilecekleri sınırlı olduğundan yalnız kaldı ve o yüzden böyle bir performans sergiledi diye düşünüyorum.
evet orda tek kaldı ama çok ağır oynuyo çalım attığını görmedim vücudunu kullanarak topla oynamaya çalışıyo bu adam brezilyalı olamaz
Henrique bugün kötüydü, ama böyle bir maçta tek forveti eleştirmek yanlış olur. Henrique hazırlık maçlarında iyi oynadı bence. Birde ben adamı solak sanıyordum bugün sağ ayağıyla Hami Mandıralı şutu attı resmen.
henrique iyidir beyler iyidir sadece ilerde yalniz kaldi.
Lille 2-0'dan 2-2 bitirmiş bu sayede lider olduk bizde...12 gün sonra Lille ile oynayacağız inşAllah o maçı da kazanacağız...Bu takım 2. tura çıkmayı hakediyor...İnter o kadar kötüki bu maçtan sonra hocayı gönderirlerse şaşırmam...Cech'i alarak TS büyük iş başarmış adam felaket oynuyor TS'de hiç bi sol bek bu kadar atağa katılmamıştır![]()
İlk defa bir Türk takımını Avrupa maçında desteklemiyordum,yenilmesini istiyordum ama golü atınca yine de sevinçten havaya zıpladım. Maçın özeti benim için buydu. Tebrikler Trabzonspor
Diğer arkadaşlar da kızmasınlar.
Kendi takımını, şampiyon olduğu halde orda görememek insanın içini acıtıyor. Ben ki her sene Avrupa'daki tüm maçları sanki Milli takım maçı izliyormuş gibi heyecanla takip ederken , bu sezon Trabzon'u malesef ki aynı duygularla izleyemeyeceğim.
Trabzonspor'dan bekliyordum böyle bir şeyi ve yaptılar daHelal olsun.En kötü 3.olurlar inşallah.
Trabzonspor tek kelimeyle süper oynadı ve 3 puanı sonuna kadar hak etti fakat bence birkaç isim varki 3 puanın mimarlarıydı.Başta kaleci Tolga ve orta alanda Zokora olmak üzere ,Giray,Cech,Colman ve Halil'i beğendim ben.Serkan nedense tutuktu.Alanzinho ise Trabzonspor adına sahanın en kötüsüydü bana kalırsa. Türk futbolu adına teşekkürler ve tebrikler Bordo mavi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc